- 26 Kasım 2022
- 3.461
- 4.615
- 63
bana doktorum yeme demişti üzüm yetiştirilirken cok hormon kullanılıyormuş sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana doktorum yeme demişti üzüm yetiştirilirken cok hormon kullanılıyormuş sanırım
Yaa seninde haftana az kalmısss 3 4 haftaya hissedersin benceeeYaaaaa ben de çok istiyorum çok çok çok![]()
Amin amiiin inşalllahYaa seninde haftana az kalmısss 3 4 haftaya hissedersin benceee![]()
Canım bende abartmadan yemiştim ben normalde sevmem kv almıştı yararlıymış ye dediAy iyi bariben de yiyeceğim abartmadan inşallah
![]()
Ben armutta yemiştim ay maşallah herşeyi yemişim. Doktor bana hiç bunları yeme demedi yaÜzüm ve armut için diyorlar kızlar. Hormonu en fazla olan meyvelermiş
Kuzum doktorlar demiyor zaten ya nette yazıyorBen armutta yemiştim ay maşallah herşeyi yemişim. Doktor bana hiç bunları yeme demedi ya![]()
Hiç belli olmaz bi bakmışsın tık tık yapmış miniğinAmin amiiin inşalllahama benim normal göbüşüm de var zayıf değilim. O yüzden erken beklemiyorum
![]()
Canım bende abartmadan yemiştim ben normalde sevmem kv almıştı yararlıymış ye dediay beni zehirlemeye mi çalıştı
. Bende 20 tane falan yemiştim baya yıkamıştım su da bekletmiştim.
Amin amin inşallah kuzumHiç belli olmaz bi bakmışsın tık tık yapmış miniğinRabbim sağlık versin de gerisi geliyo
![]()
Niye böyleler kiiibenimki de üzüm ye der durur. Neymiş o hep üzüm yemişmiş hamileyken. Ne alakaaaa yani
Ben yiyorum kuzum açıkçası bunları da. Sakatat çiğ köfte falan yemiyorum. Dün de canım çiğ köfte istedi ama yemedimNiye böyleler kiiiallahım hiç bakmadım net e normalde bakarım. Doktor bana ne ye ne yeme dedi ama meyveleri iyi yıka demişti bende net e bakmaya gerek duymamıştım.
![]()
Ben de bekliyorum kuzumOf ben 2 3 hafta nasıl bekleyecem yav![]()
Benim kv bi de bir kilo üzüm göndermişti bir salkım aldım gerisi geri göndermiştim.Ben yiyorum kuzum açıkçası bunları da. Sakatat çiğ köfte falan yemiyorum. Dün de canım çiğ köfte istedi ama yemedim
Benim de masterchef ten dolayı çektiBenim kv bi de bir kilo üzüm göndermişti bir salkım aldım gerisi geri göndermiştim.neyse artık yedik geçti gitti
Mastercheften dolayı dün benim de canım çiğ köfte çekti. Of dedim keşke tadımlık yesem
![]()
Aa yapabiliyor musun helal olsun gerçekten ben hiç beceremiyorum.Benim de masterchef ten dolayı çektievde yapcam kendim
cuma boş günüm o gün yapacağım
Canım bende abartmadan yemiştim ben normalde sevmem kv almıştı yararlıymış ye dediay beni zehirlemeye mi çalıştı
. Bende 20 tane falan yemiştim baya yıkamıştım su da bekletmiştim.
DenicemAa yapabiliyor musun helal olsun gerçekten ben hiç beceremiyorum.yap kuzum ye afiyet bal olsun.
![]()
Canım çiğ köfte dün benimde mastercheften dolayı çekti annemi aradım evde çiğ köfte yaptım videosu attım blender da 10 dk da çiğ köfte diye bildiğin bulgurla salça baharatları blender da geçti marul limon bitti oturdum yarısını yedimBenim kv bi de bir kilo üzüm göndermişti bir salkım aldım gerisi geri göndermiştim.neyse artık yedik geçti gitti
Mastercheften dolayı dün benim de canım çiğ köfte çekti. Of dedim keşke tadımlık yesem
![]()
Ay canım ne güzel beceriyorsunuz ya ne güzel yapmışsın yemişsin afiyer olsunCanım çiğ köfte dün benimde mastercheften dolayı çekti annemi aradım evde çiğ köfte yaptım videosu attım blender da 10 dk da çiğ köfte diye bildiğin bulgurla salça baharatları blender da geçti marul limon bitti oturdum yarısını yedimbaharatlarını az koydurdum tarifteki gibi yaptırmadım midemi yakmasın diye çok da iyi geldi artık dışardan yemem en azından bekletilmiş değil bulgur yiyorum sadece içinde et var mı yok mu derdi de yok içine koyulan yağ da belli baharatta belli bir güzel yedim valla hiçbir şey olmaz öyle
![]()