- 22 Aralık 2022
- 1.246
- 1.192
- 53
Dene bakayım güzel olursa bana da söyle bende yapayımDenicemrobotta yapmayı
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dene bakayım güzel olursa bana da söyle bende yapayımDenicemrobotta yapmayı
![]()
5-10 taneden bişey olmaz kuzum bende yedim. İçin rahat olsun.Siteler de ikiye ayrılmış durumda en iyisi kararınca yemek, ben şimdi iyice yıkadım suda bekletiyorum sürekli değiştiriyorum suyunu bakalım
Ben e nabza baktim 3 aylık yazmış yarın sorup öğreneceğim aynen
Bende 9 ekim de gideceğim tam 15 haftalık oluyoruzBen de bekliyorum kuzum6 ekimde gideceğim sanırım
Bu kadar yıkadın canım bir şey olmaz ye canın çekmişBen şu an 1000 kere falan yıkadımşimdi suda bekletiyorum 5 dakikada bir suyunu değiştiriyorum 1 saate yerim inşallah öyle böyle değil resmen aşerme dedikleri şeyi yaşıyorum 5-6 tane yesem yeter inşallah bakalım
canın yenilemeni kim yapıyor aile hekimin mi doktorun mu bir de aynen ilk aldığımda 1 kutu verdiler o civarlarda bir ücret ödedim ilk sefer böyle oluyor 1 kutu veriyoruz dediler diğerlerinde kaç kutu aldın yazdırarakCanım ben ücret ödemedim bugün raporumu yeniledim hemen alabilir miyim diye sordum yok dedi sekreter eşime verdim recetemi o alsın diye ilk aldigimda ücretli almıştım 135 tlydi bir kutusu bi yanlışlık olmalı sende
Benim bu gün 16 haftam tamam oldu ama hiçbir şey hiss etmemişim halaYaa seninde haftana az kalmısss 3 4 haftaya hissedersin benceee![]()
Evet korkuyorum aslında ama bu gidişle kullanicam 4 aylık oldum hem ve geçmiyor mantar. Doktor verdiyse güvenmek zorundayım sanırımCanım fitil niye kullanmak istemiyorsun ,bebeğe zararı olur diye mi?
Eşim babannesinin ağacından toplamıştı bana ben yedimKızlar yeşil üzüm yiyor musunuz canım çok istiyor ama internette iyi değil falan diyorlar doğru mu
Bende 5 ekimde gideceğim 16. Hafta da Allah nasip ederseBende 9 ekim de gideceğim tam 15 haftalık oluyoruz
Ayy iyi bari ben yedim az da olsa o isteğimi bastırdım resmen bir rahatlama geldiEşim babannesinin ağacından toplamıştı bana ben yedim![]()
Yedim canım çok şükür çok rahatladımBu kadar yıkadın canım bir şey olmaz ye canın çekmiş
Yedim yedim çok şükür az yedim ama nefsimi susturdum5-10 taneden bişey olmaz kuzum bende yedim. İçin rahat olsun.![]()
Ben 15 haftalıkken öğrendim geçen hafta canım kaç haftalıksın kimisi 12. haftada öğreniyor kimisi epey geç öğreniyor çocuk ne zaman göstermek isterse artıkKizlar cinsiyeti tqm.net ogrenemedim dr tahmin etti sadece sizler ne yaptiniz ögrendinizmi
Kuzum benim ultrasonda 1 hafta ileri o fark ettiriyo olabilir benceBenim bu gün 16 haftam tamam oldu ama hiçbir şey hiss etmemişim hala![]()
Ultrasonda ne kadarlık bebişin?Kuzum benim ultrasonda 1 hafta ileri o fark ettiriyo olabilir bencebence 2 hafta icinde sende hissedersin zayiftin zaten
![]()
Tamam canım tarif bulup yapcam sana da haber ederimDene bakayım güzel olursa bana da söyle bende yapayım![]()
Ben de 15+6 olcam inşallah 6 ekimde. İnşallah kesin cinsiyet öğrenirizBende 9 ekim de gideceğim tam 15 haftalık oluyoruz