Erkek olabilir dedi kuzum ama görmedi. Yani oynattı falan bizimkinde tık yok göstermedi. Tahmin et dersen erkek derim dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek olabilir dedi kuzum ama görmedi. Yani oynattı falan bizimkinde tık yok göstermedi. Tahmin et dersen erkek derim dedi
Çok geçmiş olsun canım Allahım sana acil şifalar versin dualarımız seninleKızlar pazar gününden beri aşırı bulantı kusma ve ishal ile birlikte perişan oldum hastaneye yatışım yapıldı serum takıyorlar sürekli bana mısın demiyor zehirlenmiş olabilirsin dedi şükür bebek iyi ama ben bittim 1 hafta sürebilir yatışın dedi dualarınızı bekliyorum
Kuzum dün 15+4 gittim ultrasonda 16+4 çıktı tam 1 hafta varUltrasonda ne kadarlık bebişin?
kız benimki de sata göre geri de cuma günü gidicem inşallah yakalamıltırrKuzum dün 15+4 gittim ultrasonda 16+4 çıktı tam 1 hafta var![]()
Bende ultrasona göre yarın 16+1 oluyorum hemen hemen aynı sayılıyor.İn şa Allah bebişim iyidiKuzum dün 15+4 gittim ultrasonda 16+4 çıktı tam 1 hafta var![]()
Ay hadi bakalım inş gösterir artık göstersin nazlı bebenErkek olabilir dedi kuzum ama görmedi. Yani oynattı falan bizimkinde tık yok göstermedi. Tahmin et dersen erkek derim dedineden demedim
![]()
Kuzum muz, kaşar peyniri, yumurta özellikle yiyebiliyorsan ye ki bebiş büyüsünkız benimki de sata göre geri de cuma günü gidicem inşallah yakalamıltırr
Annem de öyle dediAy hadi bakalım inş gösterir artık göstersin nazlı bebengöstermediyse kız da olabilir. Erkek hemen açıyor.
![]()
kaşar peynir yiyorum ben aralarında sadefe şu an muz söylicem getirdenKuzum muz, kaşar peyniri, yumurta özellikle yiyebiliyorsan ye ki bebiş büyüsün![]()
ay benim nazlı mı nazlı bir erkek yeğenim var 6 ay göstermedi oy teyzesi kurbannnn olsunAnnem de öyle dedierkek hemen açıyor bence kız bu dedi
hayırlısıyla sağlıklı olsun da gerçekten her iki cinsiyete de ölürüm yani
aşkım o benim
daha gözüm eşimi görmez benim
![]()
Dimi ya gerçekten yeterki sağlıklı olsunlar vakti zamanında gelsinler. Yine de gönlünden geçen de olsun inşallahAnnem de öyle dedierkek hemen açıyor bence kız bu dedi
aşkım o benim
![]()
Valla ben nımkıde açmadı açmadı bir açtı tam açtıAnnem de öyle dedierkek hemen açıyor bence kız bu dedi
aşkım o benim
![]()
Ay inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz bekle bizi ekimBende 5 ekimde gideceğim 16. Hafta da Allah nasip ederseanlaşılan ekimin ilk haftası yine hepimizde heyecan dorukta olacak güzel haberlerle gelelim inşallah
![]()
Ay inşallah ya zaman geçmek bilmiyor diyoruz ama 3 aylık olduk bile sanki daha dün eşime haber veriyordumBen de 15+6 olcam inşallah 6 ekimde. İnşallah kesin cinsiyet öğreniriz![]()
SürprizzzzzValla ben nımkıde açmadı açmadı bir açtı tam açtıpipiiii
Senin ne zamandı kız kontrolSürprizzzzz![]()
Benim 3 gün ilerideydi hep simdi 1 haftaya cikti doktora riskli bi durummu dedim yok iyi beslenmekten dedikız benimki de sata göre geri de cuma günü gidicem inşallah yakalamıltırr
ayy bende deniym kzılar teşekkürlerBenim 3 gün ilerideydi hep simdi 1 haftaya cikti doktora riskli bi durummu dedim yok iyi beslenmekten dedimuz süt findik badem ceviz çekip içtim ondan olabilir tavsiye ederim
![]()
Ayın 9 unda gideceğim yaSenin ne zamandı kız kontrol![]()