• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
yaa ben artık öğrenmek istitorum cinsiyetini Ashley Ashley bugğn detaylı araştıedım ramzi falan da tutmuyo hatta doktorları dinledim diyolar ki usgde plesenta görmek kolay mı da tahmin yürütüyolar dkdlsşdlgkgkkgkf ama bilmiyorum kese de öyle kiminin yuvarlsk oğlu oluyor kiminin uzun kızı oluyor...yapı falan da hikayeymiş doktor baya anlattı yok anlıyomuşuz da söylemiyomuşuz diye kızdı akcşsslgmkvkflf bacak arası görülmeden hiçbir cocugun cinsyetini blemeyiz kemik yapısı bile hikaye dedi
Zaten tahmin bu bir gerçekliği yokki %50 sinde tutuyor ihtimal işte aramızda konuşuyoruz tahmin yürütüyoruz onların ortaya attığı bir yönteme göre karşılaştırma yapıyoruz o kadar

Zaten tahmin bu bir gerçekliği yokki %50 sinde tutuyor ihtimal işte aramızda konuşuyoruz tahmin yürütüyoruz onların ortaya attığı bir yönteme göre karşılaştırma yapıyoruz o kadar
Yuvarlak kese kız arkadaşlar demedi demeyin 🤪 ama bebek daha görünmüyor olcak içinde. Bebek büyüdükçe şekilleniyo kesede 😁😁

Kızlar 13+4 deyim 🧿 az önce uzanırken hapşırdım ve inanılmaz bir sancı girdi kasıklarıma öyle ki acıdan birazda korkudan ağladım . Yaklaşık 30-40 saniye sancı sürdü sonra geçti . Ama çok korktum hala da korkuyorum sizde hiç yaşadınız mı uzanırken hapşırdığım için mi oldu acaba ?

Kızlar 13+4 deyim 🧿 az önce uzanırken hapşırdım ve inanılmaz bir sancı girdi kasıklarıma öyle ki acıdan birazda korkudan ağladım . Yaklaşık 30-40 saniye sancı sürdü sonra geçti . Ama çok korktum hala da korkuyorum sizde hiç yaşadınız mı uzanırken hapşırdığım için mi oldu acaba ?
Ayyyy evetttt geçende oldu . Arka arkaya bıçak saplandı sanki. Ama sonra geçti 🐣

ya normsl sanırım ben öksürürken yaşadım 1-2 kere ama otururken oluyor. Sabah hapşırık krizi tuttu hatta ayaktsydım bu sefer yaşamadım

Back
X