• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Cnm özel hastanede çok tutuyor tahlıl masrafı, battım resmen bnde saglık ocagına gttım yaptrdım
5 adet tahlılım kaldı, onuda belediyenın laboratuarında yaptrfım 370 tl dun verdım
Guvenmiyo adam baska yrde yapılanlara demekki
Smdı 440 verdım yıne aynı test, neyse artık olan oldu, şimdi tahlıl sonuçlarını beklıyorum, oksapar kullandgım halde kanım çok sulu çıkmadı o yuzden yıne yaptırıyo testi

Walla orda bi çıkıntı var ama interntten 14 haftalık kız bebek cinsıyetlerıne bakıyorum onlardada cıkıntı var
Ay bence bu erkek bebiş 😍 bacak arası bizimkinin bomboştu görüntüde 😂

kısa bir yürüyüş rahatlatır belki , bence de soda içme
Evde kısa kısa yürüyüşlerden sonra attım direkt kendimi koltuğa. Hemencecik geçer inşallah

Aktif kanama yoksa korkma ben de hep kanama alanları vardı plasentada kanıyordu hem de hep aktif dikkat etmeye devam et zaten ediyormuşsun,inşallh sağlıkla alırız kucağımıza canım🤍Allaha emanet bebişler,ya ben her an kanama olucam diye aklım çıkıyor sürekli lavaboda kontroldeyim🙈
Ah canım bende öyleyim akıntım bile gelse hissetsem eyvah kanama geldi diyorum. Çok kötü bir duygu inşallah canım zamanında sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız 🧿

Aminn aminn bende sakınan göze çöp batara inanırım rahatım açıkçası ama belli düzeyde dikkat ediyorum tabikii 🤗 İçin nasıl rahat edeceksee 😘
🥰 Cuma kontrolüm var tekrar bir kontrolden sonra karar vereyim diyorum. İnşallah şu kanama alanım bitmiştir. Evet bakıyorum aslında herkes paylaşıyor hamilelik anının her anı. Bebek doğar doğmaz resmini bile atan var 🧿

Kızlar şöyle bir yazı tahtası alacağım ismimizi yazacağım bir kaç bebek eşyası koyacağım o şekilde paylaşacağım 💙 şimdilik düşüncem o yönde

Eklentiler

• 5D42F72B-EE84-4E51-B85A-EE28D8AD43F6.webp
    5D42F72B-EE84-4E51-B85A-EE28D8AD43F6.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar bn kontrolden çıktım
Bazı tahlıllerım vardı, çok tahlıl istemişti, bnde çok para tutuyor dıye bazısını saglık ocagında, bazısını özel dispanserde yaptrfım
Sonuclarıma bakmadı bıle, bn goremiyorım onları dedi, ve idrar ve aptt testini tekrar istedi yani yapılmış olan testi yine istedi hastanesinde yapılsın dıye, halbukı ben 2 gundur uyguna nrde yaptırablırım dıye koşturdum durdum😔

14+6 oldum dedim hocam artık cınsıyeti öğrenelım, daha bu haftada bellı olmaz dedi, bacak arasını gördü ama net konuşmadı, erkek olablır dedi ama net bişy dıyemem dedi, offfff, sizede atim tecrubeli arkadaslar
Fotoğraf çok karanlık kuzum anlayamadım ben de. E bacak arasını görüp nasıl anlamamış bu da garip ha 😂 ay bu doktoru sevmedim ne demek burda yaptır nasıl göremiyormuş. Gıcık doktor

Arkadaşlar birsey soracağım, instagramda bebek beklediğinizi falan paylaştınız mı? Bu konuda düşünceleriniz neler? Bir sormak istiyorum. Artık acaba sadece ufak bir kıyafet ile paylaşsam mı diyorum. Ama önce sizden bir fikir almak istedim
Benim kocam salmıyor 😂😂 yoksa ben 12.hafta sonrası paylaşırım diyordum. Cuma boş günüm kendim hamiş çekimi yapmak istiyorum evde bir köşede

Soda açtım aslında ama sonra daha da gaz yapar belki diye içmedim. Ayakları diktim yatıyorum şuan 🥺

Soda daha da gaz yapar diye içmedim. Bi de sadece sol kısımda böyle kaburgamın altında sanki 🥺
Kuzucum bana doktor hep sağa veya sola dönüp karnına masaj yap diyordu. Yanında biri varsa beline ve sırtına da masaj yapsın gerçekten işe yarıyor. Çok geçmiş olsun.❤️

🥰 Cuma kontrolüm var tekrar bir kontrolden sonra karar vereyim diyorum. İnşallah şu kanama alanım bitmiştir. Evet bakıyorum aslında herkes paylaşıyor hamilelik anının her anı. Bebek doğar doğmaz resmini bile atan var 🧿
Evet tekrar bir kontrole git o zaman her şey yolundaysa o zaman bir seferlik paylaşabilirsin bence sürekli paylaşmaya da lüzum yok bence kararında her şey 🤗🤗

Allah Allah bana demedi vallahi kimse 🙈🙈
evet benim dışımda kimseye söylenmemiş ben doktora beklemediğim anda hamile kaldığımı folik asit vs hiç kullanmadığımı ne yiyip ne yememem gerektiğiyle alakalı hiçbir şey bilmiyorum demiştim oda çiğ et susi yeme işte dip balıkları yeme ton balığı yeme demişti meyveleri de porsiyon kontrolü ile yiyoruz demişti zayıfsın ama gebelik şekeri kilo ile alakalı değile girdi sonra üzüm ve armut yeme demişti işte

Back
X