- 6 Ocak 2023
- 344
- 615
- 23
- 31
15+2ydim paylaştığımda canımCanım kaç haftalıktın paylaştın peki ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15+2ydim paylaştığımda canımCanım kaç haftalıktın paylaştın peki ?
Maşallah canım15+2ydim paylaştığımda canım![]()
Ay bence bu erkek bebişCnm özel hastanede çok tutuyor tahlıl masrafı, battım resmen bnde saglık ocagına gttım yaptrdım
5 adet tahlılım kaldı, onuda belediyenın laboratuarında yaptrfım 370 tl dun verdım
Guvenmiyo adam baska yrde yapılanlara demekki
Smdı 440 verdım yıne aynı test, neyse artık olan oldu, şimdi tahlıl sonuçlarını beklıyorum, oksapar kullandgım halde kanım çok sulu çıkmadı o yuzden yıne yaptırıyo testi
Walla orda bi çıkıntı var ama interntten 14 haftalık kız bebek cinsıyetlerıne bakıyorum onlardada cıkıntı var
Evde kısa kısa yürüyüşlerden sonra attım direkt kendimi koltuğa. Hemencecik geçer inşallahkısa bir yürüyüş rahatlatır belki , bence de soda içme
Ah canım bende öyleyim akıntım bile gelse hissetsem eyvah kanama geldi diyorum. Çok kötü bir duygu inşallah canım zamanında sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırızAktif kanama yoksa korkma ben de hep kanama alanları vardı plasentada kanıyordu hem de hep aktif dikkat etmeye devam et zaten ediyormuşsun,inşallh sağlıkla alırız kucağımıza canımAllaha emanet bebişler,ya ben her an kanama olucam diye aklım çıkıyor sürekli lavaboda kontroldeyim
![]()
Aminn aminn bende sakınan göze çöp batara inanırım rahatım açıkçası ama belli düzeyde dikkat ediyorum tabikiiİçin nasıl rahat edeceksee
![]()
Ay bunlar çok çok çok güzel ya. Bende çok beğeniyorum. Neyle yazılıyo bunaKızlar şöyle bir yazı tahtası alacağım ismimizi yazacağım bir kaç bebek eşyası koyacağım o şekilde paylaşacağımşimdilik düşüncem o yönde
Canım onlar harfleri ile geliyor zaten sen yazıyorsunAy bunlar çok çok çok güzel ya. Bende çok beğeniyorum. Neyle yazılıyo buna![]()
Ahahahha haklısın nazlı bebeklerimizİnşallah yaçok merak edenlerin bebeleri göstermiyor haha çok merak etmeyin ben saldım ahahas
![]()
Fotoğraf çok karanlık kuzum anlayamadım ben de. E bacak arasını görüp nasıl anlamamış bu da garip haKızlar bn kontrolden çıktım
Bazı tahlıllerım vardı, çok tahlıl istemişti, bnde çok para tutuyor dıye bazısını saglık ocagında, bazısını özel dispanserde yaptrfım
Sonuclarıma bakmadı bıle, bn goremiyorım onları dedi, ve idrar ve aptt testini tekrar istedi yani yapılmış olan testi yine istedi hastanesinde yapılsın dıye, halbukı ben 2 gundur uyguna nrde yaptırablırım dıye koşturdum durdum
14+6 oldum dedim hocam artık cınsıyeti öğrenelım, daha bu haftada bellı olmaz dedi, bacak arasını gördü ama net konuşmadı, erkek olablır dedi ama net bişy dıyemem dedi, offfff, sizede atim tecrubeli arkadaslar
Benim kocam salmıyorArkadaşlar birsey soracağım, instagramda bebek beklediğinizi falan paylaştınız mı? Bu konuda düşünceleriniz neler? Bir sormak istiyorum. Artık acaba sadece ufak bir kıyafet ile paylaşsam mı diyorum. Ama önce sizden bir fikir almak istedim
canım bana direk doktorum söyledi armut ve üzüm yeme diyeKuzum doktorlar demiyor zaten ya nette yazıyor
Kuzucum bana doktor hep sağa veya sola dönüp karnına masaj yap diyordu. Yanında biri varsa beline ve sırtına da masaj yapsın gerçekten işe yarıyor. Çok geçmiş olsun.Soda açtım aslında ama sonra daha da gaz yapar belki diye içmedim. Ayakları diktim yatıyorum şuan
Soda daha da gaz yapar diye içmedim. Bi de sadece sol kısımda böyle kaburgamın altında sanki![]()
Allah Allah bana demedi vallahi kimsecanım bana direk doktorum söyledi armut ve üzüm yeme diye
Ay en çok yediğim meyvelercanım bana direk doktorum söyledi armut ve üzüm yeme diye
Ay bunlarda çok güzel nerde satılıyor acaba canım ?
Evet tekrar bir kontrole git o zaman her şey yolundaysa o zaman bir seferlik paylaşabilirsin bence sürekli paylaşmaya da lüzum yok bence kararında her şeyCuma kontrolüm var tekrar bir kontrolden sonra karar vereyim diyorum. İnşallah şu kanama alanım bitmiştir. Evet bakıyorum aslında herkes paylaşıyor hamilelik anının her anı. Bebek doğar doğmaz resmini bile atan var
![]()
evet benim dışımda kimseye söylenmemiş ben doktora beklemediğim anda hamile kaldığımı folik asit vs hiç kullanmadığımı ne yiyip ne yememem gerektiğiyle alakalı hiçbir şey bilmiyorum demiştim oda çiğ et susi yeme işte dip balıkları yeme ton balığı yeme demişti meyveleri de porsiyon kontrolü ile yiyoruz demişti zayıfsın ama gebelik şekeri kilo ile alakalı değile girdi sonra üzüm ve armut yeme demişti işteAllah Allah bana demedi vallahi kimse![]()
bende çok severim onlarda sanırım çok daha fazla hormon ilacı oluyormuş öyle dedi diye hatırlıyorumAy en çok yediğim meyvelerneden yeme dedi canım