- 6 Aralık 2013
- 4.728
- 7.783
- 448
Tetanozu ben de yaptırmamıştımBen şeker yüklemesi yaptırırım çünkü tatlı yemeye başladım kilom olmasa bile.Tetanoz kesin belli diğil
Meyve de aşırı etkiliyor ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tetanozu ben de yaptırmamıştımBen şeker yüklemesi yaptırırım çünkü tatlı yemeye başladım kilom olmasa bile.Tetanoz kesin belli diğil
Maşallah kuzumKızlar dün yürüyüş sonrası kanamam olunca doktora gittim çok şükür bebeğim sağlıklı doktor yorulmuş olduğun için olabilir dedi ters giden bir durum gözükmüyor dedi. Gidiş sebebimiz başka da olsa cinsiyetini öğrenmiş olduk. Erkek annesi olacağım![]()
Direk şeker yüklemesiyle öğrendim ben normalde bakılmıştı 2-3kez şekerime çıkmamıştıCanım şeker taraması yapılıp gerek görülürse mi şeker yüklemesi yapılıyor. Yoksa hiçbir şey yapmadan direk şeker mi yükleniyor. Doktorum önerirse ben de yaptırırım.
Şubat grubuda erkek dolu canımVallahi biyolojik açıdan nasıl hep erkek olabiliyor ya![]()
Nasıl yaptık bu kadar vallahi şoktayımŞubat grubuda erkek dolu canım
O zaman ben bir kız haberi vereyimŞubat grubuda erkek dolu canım
Etkiliyor tabi yaptıracam ben kesinlikleTetanozu ben de yaptırmamıştım
Meyve de aşırı etkiliyor ya
Ya gerçekten çevremde de hep erkek. Kızı bulmak niye bu kadar zor.Nasıl yaptık bu kadar vallahi şoktayım![]()
Tebrik ederim.O zaman ben bir kız haberi vereyimnipt testinde belli oldu bugün
![]()
Vallahi bilim insanları açıklasın bu sene çok erkek olduYa gerçekten çevremde de hep erkek. Kızı bulmak niye bu kadar zor.![]()
canım ben çok anlamam ama çıkıntı kızda da oluyormuş o yüzden erkek diyip kız çıkan da çok oluyormuş klitoris ile karışıyormuş doktorum söylemişti o yüzden 11+5te bir tahminim var ama paylaşmak istemiyorum dediMerhaba kızlar bişey sorudan. 15. Haftadayız hala cinsiyet öğrenemediğim için 13. Haftalık videosuna açıp açıp bakıyorum. Bugün bi detay fark ettim dikkatli bakınca görünüyor sanki erkek gibi geldi bana ne diyorsunuz
Anladım canım evet insan çok merak ediyor yacanım ben çok anlamam ama çıkıntı kızda da oluyormuş o yüzden erkek diyip kız çıkan da çok oluyormuş klitoris ile karışıyormuş doktorum söylemişti o yüzden 11+5te bir tahminim var ama paylaşmak istemiyorum dedi
Bence de erkekMerhaba kızlar bişey sorudan. 15. Haftadayız hala cinsiyet öğrenemediğim için 13. Haftalık videosuna açıp açıp bakıyorum. Bugün bi detay fark ettim dikkatli bakınca görünüyor sanki erkek gibi geldi bana ne diyorsunuz
Yaa hadi bakalım hayırlısı inşallah hepimiz içinBence de erkek![]()
Kızlar bir şey danışmak istiyorum sizce hastanede süslü terlik mi yoksa normal terlik mi ben kızımda 2 çift süslü terlik almistm takım olanlardan ama giymedim şimdi de yine bilemedim siz ne dusunuyorsunuzYaa hadi bakalım hayırlısı inşallah hepimiz için![]()
Canım ben bu tar bir şey almayı düşünüyorum. Fistolu lohusa takımı ve beyaz da taç düşünüyorum çekim için. Ben de süslüleri almak istemiyorum sonrasında da kullanacağım bir şey olsun istiyorumKızlar bir şey danışmak istiyorum sizce hastanede süslü terlik mi yoksa normal terlik mi ben kızımda 2 çift süslü terlik almistm takım olanlardan ama giymedim şimdi de yine bilemedim siz ne dusunuyorsunuz