- 26 Kasım 2022
- 3.461
- 4.615
- 63
Evet ben yüzde 13 yazan kısma aklım takılmıştı sağ olsun arkadaşlar açıkladı içime su serptilerKuzum zaten hepsinde düşük risk yazıyor. Hiçbir sıkıntı yok yani bencecinsiyet nerede yazıyor burada
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben yüzde 13 yazan kısma aklım takılmıştı sağ olsun arkadaşlar açıkladı içime su serptilerKuzum zaten hepsinde düşük risk yazıyor. Hiçbir sıkıntı yok yani bencecinsiyet nerede yazıyor burada
![]()
Gönlündeki gibi olsun kuzum sağlıkla sıhhatle gelsinEvet ben yüzde 13 yazan kısma aklım takılmıştı sağ olsun arkadaşlar açıkladı içime su serptilerDoktora atmışlar cinsiyetini yarın soracağım onu da gördük ama net olarak kız demesini de istiyorum
![]()
Ben sepete atıyorum ama daha hiç almadım cumartesi muayenem var iyi şeyler duyarsam almaya başlayacağım inşallahKızlar bebek için alışverislere ne zaman baslicaksiniz![]()
Bende favorilerime ekliyorum hepBen sepete atıyorum ama daha hiç almadım cumartesi muayenem var iyi şeyler duyarsam almaya başlayacağım inşallah![]()
Evet ben de son aylara bırakmayacağım sürekli iyi şeyler duymaya şartlıyorum kendimiBende favorilerime ekliyorum hep4. Ay bitti ben 8. Ayda hersey hazir olsun istiyorum son ay cok agirlasiliyomus ya
![]()
5. Ayda inşallahKızlar bebek için alışverislere ne zaman baslicaksiniz![]()
Ben detaylı ultrasondan sonra başlayacağım, biraz daha beklemek istiyorumKızlar bebek için alışverislere ne zaman baslicaksiniz![]()
Çanım yorulmuş olabilir ondandır uzan dinlen bol bolKızlar ya sağ kasığıma böyle sürekli bıçak saplanıyor sanki . Bugün sabah duruşmalarım vardı baya koşturmacalı geçti. Bir de öğlen çok aşırı derecede yemek yemiştim . Acaba baskı mı yaptı ki
Canım hiç bilmiyorum ama sıkıntı olmaz inşallahKızlar ya sağ kasığıma böyle sürekli bıçak saplanıyor sanki . Bugün sabah duruşmalarım vardı baya koşturmacalı geçti. Bir de öğlen çok aşırı derecede yemek yemiştim . Acaba baskı mı yaptı ki
Canım sonucun güzel çıkmasına çok çok sevindim maşallah prenseseEvet ben yüzde 13 yazan kısma aklım takılmıştı sağ olsun arkadaşlar açıkladı içime su serptilerDoktora atmışlar cinsiyetini yarın soracağım onu da gördük ama net olarak kız demesini de istiyorum
![]()
Çok yorduysan kendini ondan olabilir canım. Ben normal gün geçirmişsem olmuyor pek ama biraz fazla ayakta kalsam yürüsem kasık ağrıları oluyorKızlar ya sağ kasığıma böyle sürekli bıçak saplanıyor sanki . Bugün sabah duruşmalarım vardı baya koşturmacalı geçti. Bir de öğlen çok aşırı derecede yemek yemiştim . Acaba baskı mı yaptı ki
Kasığıma böyle yavaş yavaş masaj yaptığımda da batıyo acıyo böyle. İnşallah geçer hemen. Ay bi daha bu kadar yemek yemeyeceğim. İyi gelmiyo hamilelikte organlaraÇanım yorulmuş olabilir ondandır uzan dinlen bol bol
Yemek değildir canım yemek olsa midende gaz olur ağır olur. Bence yoruldun ondan olabilir uzun güzelce dinlenKasığıma böyle yavaş yavaş masaj yaptığımda da batıyo acıyo böyle. İnşallah geçer hemen. Ay bi daha bu kadar yemek yemeyeceğim. İyi gelmiyo hamilelikte organlara
İnşallah canım . Yemeği de fazla kaçırmamak gerek sanırım.Canım hiç bilmiyorum ama sıkıntı olmaz inşallah
Ay evet ya yürürken ağrıyo. Kasığıma yavaşça masaj yapayım dedim o zamanda sızlıyo böyle batıyor gibi.Çok yorduysan kendini ondan olabilir canım. Ben normal gün geçirmişsem olmuyor pek ama biraz fazla ayakta kalsam yürüsem kasık ağrıları oluyor
Kuzum benim ingilizce raporum elimde ama anlamadım ingilizce diye doktor da iyi demişti. Hangi kısmı soruyorsun bakayım hemenBenim ki g-nipt diye test Amerika'ya gitmişti kanlar, sonuçlar full ingilizce ve tıbbi terim çeviremiyorum o yüzden ama kocaman low risk yazıyor o da düşük risk demek muhtemelen risk yok ama %13 kısmı ne demek onu merak ettim
Canım sonucun güzel çıkmasına çok çok sevindim maşallah prensese![]()