• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Canim ayniyiz hafta olarakta bebek hareketi olarakta😄 artik buyuduler annesi 20 25cm oldular bi sagdan bi soldan vurmasi tahminimce bi el bi ayak falan olabilir benimde ayni bi asagidan bi yukaridan vuruyo bazen ayni anda bile vuruyo 😄 harekete gelince benimkiside masallah gece gunduz kipir kipir suanlik cok iyi korkum olmuyo bisey oldu mu diye ama ilerde canimizi aciticak essekler😍 canlari sag olsunn😍😍😍
Yaaa 🙈🙈 ne bileyim ilk defa gündüz bu kadar hareketliydi ya da ben daha yeni yeni hissetmeye başlamış da olabilirim büyüyorlar güçleniyorlar artık daha hissedilir olması normal de bir an çırpınıyor bir şey mi oldu acaba diye düşündüm😂🙈

😂😂 bu kizlar sanırım daha hareketli oluyor benim kızda öyle bı başlıyor diyorum heh kudurdu yine bazen gece uyanıyorum gidiklanir gibi hissediyorum pıtı pıtı biseyler yapıyor 😂😂
Bunlar bizi baya baya uykudan uyandıracak gibi görünüyor gerçekten 😂😂 dimi kız çocukları daha hareketli oluyor sanki cimcimeler🙈

Kızlar hareketini hissedenlereya da ikinci gebeliği olanlara sorum var, ben ilk zamanlar hep solumda hissettim hareketlerini 2 gün falan önce miydi tam hatırlamıyorum sağda da hissetmeye başladım. Bugün ise bir sağdan vuruyor bir soldan. Artık eşim de elini koyduğunda daha net hissediyor güçlendi ama bu sağdaki atmalar bebektir değil mi başka bir şey değildir herhalde çok saçma bir soru biliyorum ama ne bileyim ilk tecrübem o yüzden anlamaya çalışıyorum ben de. Bir de hep çok uyuyorlar anne karnında diyorlar ya ama bugün hep çok hareketli vurup duruyor ters giden bir şey yoktur değil mi uyumuyor sanki hiç
Cnm için rahat olsun
Onlar sagdan da soldan da bebiş hareketleri
Bnımde o sekılde

Yaaa 🙈🙈 ne bileyim ilk defa gündüz bu kadar hareketliydi ya da ben daha yeni yeni hissetmeye başlamış da olabilirim büyüyorlar güçleniyorlar artık daha hissedilir olması normal de bir an çırpınıyor bir şey mi oldu acaba diye düşündüm😂🙈
Cnm bnımde harektler güçlendi
Hep aşagıdan vuruyor, hiç durmuyor cok harektli masallh

Bnım oğlum bu haftalarda bu kdr harektli degıldı

Kızlar merhaba size bı konu danışmak istiyorum siz şebeke suyu mu içiyorsunuz hazır su mu ben hep şebeke suyu içtim de aklıma takıldı

Konudan bağımsız olarak 1000 TL mi olmuş oksapar 😮 benim doktorum da kayıplarımdan dolayı sonuna kadar hep oksapar hemde coraspirin kullanacaksın dedi, en son gittiğimde sormuştum, birde yaş ile de mi alakalı bilmiyorum, yaşımı sordu yok yok kullanalım dedi, iki gün önce oksapar 0.400 lük aldım 3 kutu raporlu, 16 tl ödemesi çıktı sizlerde de böyle mi, ilk 2 ay hiç ödememiştim
Birde bu aydan sonra heyet raporu almam gerekiyormuş raporlu almam için

Bir önceki gebeliğim de diyetisyen söylemişti bana ilk 3 aylık dönemde önermeyşz nar, greyfurt bir şey daha vardı sanki unuttum şimdi, kanı sulandırdığı için. Ama bizler 3 aylık dönemi geçtik az az yesek birşey olmaz bence
Cnm bnde oksapar raporluyum
Dün 2 kutu yazdrdım
30 tl muayne ücreti ödedım

Kızlar merhaba size bı konu danışmak istiyorum siz şebeke suyu mu içiyorsunuz hazır su mu ben hep şebeke suyu içtim de aklıma takıldı
Ben arıtıcı suyu içiyorum. Yaşadığım yerin suyu berbat çünkü kireçli ve sağlıklı değil . Sizin orasının suyu temizse problem olmaz.

Ben arıtıcı suyu içiyorum. Yaşadığım yerin suyu berbat çünkü kireçli ve sağlıklı değil . Sizin orasının suyu temizse problem olmaz.
Aslında içilebilir diyorlar da içime bı kurt düştü hamile olan bı kaç arkadaş hiç içmiyorlarmis

Aslında içilebilir diyorlar da içime bı kurt düştü hamile olan bı kaç arkadaş hiç içmiyorlarmis
Benimki gebelik sebepli değil önceden beri şebeke suyu içmiyorum. Hatta burda genelde damacana suyu ya da arıtıcı kullanılıyor. Sizin orda musluk suyu genellikle kullanılıyorsa temiz demekki. Ama için rahat etmezse hazır suya geç canım.

Benimki gebelik sebepli değil önceden beri şebeke suyu içmiyorum. Hatta burda genelde damacana suyu ya da arıtıcı kullanılıyor. Sizin orda musluk suyu genellikle kullanılıyorsa temiz demekki. Ama için rahat etmezse hazır suya geç canım.
Çok sağol cevap verdiğin için şebeke suyu icende vardı içmeyen de ben içiyordum bundan sonra damacana geçeyim

Kızlar cnsub üyeliğini pasifleştrmiş
Bişymi oldu acaba grup başkanımıza
Belkı de yazılanlardan etkılenıyordur ama keske bunu açıklasaydı da öyle gıtseydi merak ettim şimdi
Allah Allah noldu ki acaba 😔 normalde hep yazıyordu her gün. E bugün de yazıyordu

Kızlar yaaa saçlarım uzadı ve beni rahatsız ediyor, sinüzit de var bende kışın zor oluyor. Ama işte hurafe var ya kestirilmez diye ondan dolayı da arada kaldım. Sizde kestiren var mı acaba?
Ben ilk ayımda kendim kestim. Neredeyse belime kadar saçımı omuzlarımda kestim. Malum kış geliyor hasta olmayım saçlarım daha hızlı kurusun zaten ilaç kullanamıyoruz diye. Ancak hamilelik saçı gerçekten hızlı uzatıyor. 2 ayda 2 parmak uzadı bile.

Hurafe onlar inanmayın böyle şeylere. Bir sürü insan gördüm hamileliğinde saçınnı kesen çocukları ilk okula başladı.

Belkı de yazılanlardan etkılenıyordur ama keske bunu açıklasaydı da öyle gıtseydi merak ettim şimdi
Ayyyy ne oldu acaba ? İnsallah iyi olsunlarda

Ayy şimdi bak merak etdim bende neden öyle etdiki..İn şa Allah her şey yolundadı umarım🙌🏻🙌🏻

Back
X