Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy kıyamam. Keşke oturup yeseydin. Evde yap bari hemenevet ya bugün insanları cafede sigara böreği yerken gördüm inan 3 saattir sadece onu düşünüyorum aklım fikrim sigara böreğinde![]()
Bence de bir kaç tane ye aklın kalmasın bazen bende de oluyor o an aman yok yemeyeyim diyorum eve geliyorum aklıma geliyorAyyy kıyamam. Keşke oturup yeseydin. Evde yap bari hemen![]()
Benim canım istese anında yerimBence de bir kaç tane ye aklın kalmasın bazen bende de oluyor o an aman yok yemeyeyim diyorum eve geliyorum aklıma geliyor![]()
Yok karadenizliyim :))Trakyalı mısın :)
Bende bugün olmayacağımı söyledim sağlık ocağı uzun zamandır soruyordu. Bir imza atmam gerekiyormuş yarın onu imzalayacağımBen olmayı düşünmüyorum yaa, doktorumda zatenn belirsiz konuştu. Bende olmayı düşünmüyorum ama bakalım
Canım çok geçmiş olsun hiç bilmiyorum ben yaptırmayı düşünmüyorumMerhabaa, ben dün ilk dozu oldum (18+5), bugün kolum felçli gibi mahvetti beni. Ağrı, şişlik var hareketlerimi çok kısıtladı hatta hareket etmezken de ağrıyor elime kadar uyuşuyor falan. Daha önce yapan var mı ne iyi gelir buna çekicez mi böyle ya![]()
Ya ne güzel sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsunTeyzeleriiiBiz biraz abarttik galiba erkenden
![]()
Yeni doğum yapan arkadaşımı ziyarete gittim hafta sonu.Kızlar süt sağma makinesi alan var mı? Hangisini almayo düşünüyorsunuz
Bende planlı aldım kuzum cok ise yariyo gercekten bu aya kadar bisey almamistim ama hep aklimdaydi kac takim kac tulum kac zibin alacagimYa ne güzel sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsunben bugün e bebeği dolaştım ama ne alacağım hiçbirsey bilmiyorum resmen
öyle geri çıktım bi liste yapmam lazim
Merhaba gittim canım doktora tarif ettim yalancı kasılma diye geçiyor halk arasında dedi yorgunluğa bağlıyorum bu durumu rahim ağzı uzunluğun iyi dedi progestan 2*1 yaptı magnezyumda kullan iyi gelir kasılmana dedi körü şeyler söylemedi çalışıyorum ve yoruyor ondan demek ki
TeşekkürlerCanım çok geçmiş olsun hiç bilmiyorum ben yaptırmayı düşünmüyorum
Geçmiş olsun canım . Belki biz de yaşayıp anlamıyoruz. Bebekler yeter ki yerinde sağlam dursun da kasılmaya katlanırız iyi kötüMerhaba gittim canım doktora tarif ettim yalancı kasılma diye geçiyor halk arasında dedi yorgunluğa bağlıyorum bu durumu rahim ağzı uzunluğun iyi dedi progestan 2*1 yaptı magnezyumda kullan iyi gelir kasılmana dedi körü şeyler söylemedi çalışıyorum ve yoruyor ondan demek ki
Ben 5 senelik evliyim yine de ev işidir yemektir acemiyimvalla hemen yapıp yiyeceğim :)) 15 senedir sürekli çalışıyorudum şimdi part time a çevirdim yeni de evlendik 1 sene oluyor :) en sevdiğim şey youtube yemek videoları ve evde yatmak :)) bu senem böyle gecsin :)) şimdi video izleyip hemen yapıcam eşim de soruyır hazır mı aldın die :)) ev hanımlığında da daha stajyerim :))
Annem yapıp yolladı sağolsun dün cok yedim bak sen diyince fren canim çekti ağzım sulandı ama basım agridi biraz dün çok su icmedim ondan galibaCanım turşu çekiyor . Bugün çok yedim. Hala yiyesim var. Daha da yersem sabaha şiş uyanıcam ödem tutcam diye tutuyorum kendimi![]()
Annem yapıp yolladı sağolsun dün cok yedim bak sen diyince fren canim çekti ağzım sulandı ama basım agridi biraz dün çok su icmedim ondan galiba
Canım benim geçti yaa, ama ağırdığinda buz koyuyordum yanağımaKızlar diş ağrısı olanlar diş ağrınızı ne yaptınız ?