- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
teşekküt ederim canımm benimde en basınsan hissim bu ymndeydi yanıltmadı beniHayırlı olsun kuzummm demiştik kız bu diyesağlıkla gelsin prenses
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekküt ederim canımm benimde en basınsan hissim bu ymndeydi yanıltmadı beniHayırlı olsun kuzummm demiştik kız bu diyesağlıkla gelsin prenses
![]()
Bana da %95 diyor zaten kuzumEvet canım hep gösteriyoda vulva kabarık olduğundan net bir şey diyemiyolardı, özeldeki de %5lik yanılma payı bırakıyorum belki içine kaçık bir pipidir her an sürpriz yapabilir dedi eşimde yok yok yapmasın diyo![]()
en sona ben kaldım napıyımKız daha cinsiyet mi yoksa![]()
detaylıma 1 ay kaldı orda da kız desinlee hemen baslıcam alısveriseBana da %95 diyor zaten kuzumbakalım yarın ne diyecek minnoşuma. İnşallah iyidir
![]()
Benim de öyle kuzum kasım sonu gibi detaylımdetaylıma 1 ay kaldı orda da kız desinlee hemen baslıcam alısveriseAy cok heyecanlı ya
17+1 normalde ama 17+5 cıktı ultrasonda canım benimde kasım sonındaBenim de öyle kuzum kasım sonu gibi detaylımsonra alışverişe başlayacağım
senin kaç haftalık kuzum bugün
Benim de 18+5 kuzum17+1 normalde ama 17+5 cıktı ultrasonda canım benimde kasım sonında
Bir kız daha geliyorKızlarrr önce devlete gittim yine emin olamadı yok erkek de olabilir kız da dedi, sonra özele gittik eşimle bebişimin yüzü bize dönüktü, bize bakıyordu resmen hissetti sanki babasınıbacak bacak üstüne de atmış, tam keyifci. Veeee kızım olacakkkkkk. Eşim çıkarken usg görüntüsüne bakıp diyo ki bu benim kızım sen elin kızısın dkcşwğdlf komik mi dedim komik diyo bide bende ben seni boşarsam daha komik olur biliyo musn dedim sinsi sinsi gülüyo daha wocşeğwşglg
benim 27 kasımmıs baktım da ay bide detaylıyı arlatırsak rahatlarız kızlarBenim de 18+5 kuzum![]()
ay sağ ol canım inşallah kız öğrendikten sonra sanki daha çok benimsiyosun bebeği, gercekten hayret ediyorum cok güzel bi his. Ağladım oturup hakim olamıyorum ki kendime cok duygulu biryim bugünBir kız daha geliyoryaşasın kız gücü
maşallah canım sağlıkla gelsin prensesin
![]()
ağrın mı vardı canım? Geçmiş olsun nöbette zorKızlar akşam 8den sabah 8e kadar hep yattım. Çok şükür geçti ağrım. İnşallah tekrarlamaz. Nöbet beni mahvetmiş gerçekteneğer verirse rapor alacağım
Detaylıyi kaç haftalık iken yaptıracaksinizBenim de 18+5 kuzum![]()
Ben yarın konuşcam kuzum bakalım hangi gün gel dersebenim 27 kasımmıs baktım da ay bide detaylıyı arlatırsak rahatlarız kızlar
Evet kuzum çok kötüydüm iki gündür. Pansiyon nöbeti ve kat nöbeti peş peşe geldi. Dün en son ağladım acıdan. Bacağımı kaldıramıyordum acıdan. Sonra akşam 8de yattım sabah 8e kadar. İyiyim şükürağrın mı vardı canım? Geçmiş olsun nöbette zor![]()
Kuzum 22.hafta diye konuştuk doktorumla herşey daha net olsun dedi. Yarın tarih de konuşurum öyle randevu alırım diye düşündüm benDetaylıyi kaç haftalık iken yaptıracaksiniz![]()
Kıyamam sana. Mecburen ayağa kalkıp ders anlatman gerekiyor. Bir de nöbetçiymişsin. Hamile olduğun için nöbet vermeseler olmaz mı ya.Kızlar akşam 8den sabah 8e kadar hep yattım. Çok şükür geçti ağrım. İnşallah tekrarlamaz. Nöbet beni mahvetmiş gerçekteneğer verirse rapor alacağım
Dedim ya kız geliyorKızlarrr önce devlete gittim yine emin olamadı yok erkek de olabilir kız da dedi, sonra özele gittik eşimle bebişimin yüzü bize dönüktü, bize bakıyordu resmen hissetti sanki babasınıbacak bacak üstüne de atmış, tam keyifci. Veeee kızım olacakkkkkk. Eşim çıkarken usg görüntüsüne bakıp diyo ki bu benim kızım sen elin kızısın dkcşwğdlf komik mi dedim komik diyo bide bende ben seni boşarsam daha komik olur biliyo musn dedim sinsi sinsi gülüyo daha wocşeğwşglg
24.hafta itibariyle verilmiyor kuzum. Ama doktor rapor verirse alcam işletcem tutmayacağım. Çünkü şok kötü oldum bu hafta gerçektenKıyamam sana. Mecburen ayağa kalkıp ders anlatman gerekiyor. Bir de nöbetçiymişsin. Hamile olduğun için nöbet vermeseler olmaz mı ya.