- 5 Aralık 2021
- 2.645
- 3.081
- 83
Anladıım inşallah sıkıntısız devam ederYok yok ihmal etmiyorum telefonla konuştuk zaten raporu ona da göndermişler şimdilik bir sıkıntı yok ama yüz yüzeyken daha çok sorabilirim haftaya gideceğim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladıım inşallah sıkıntısız devam ederYok yok ihmal etmiyorum telefonla konuştuk zaten raporu ona da göndermişler şimdilik bir sıkıntı yok ama yüz yüzeyken daha çok sorabilirim haftaya gideceğim.
çom teşekkür ederim canımKuzum ben Fehmi Yazıcıoğluna gidiyorum detaylı için bu dördüncü gidisim olacak ilk önce beyinden başlar sonra yüzüne bakar kulakta kepcelik var mı, yarık dudak var mı, küçük dil nasıl, çene burun çıkıntısı orantılı mi, gözlerin birbirine uzaklığı normal mi sonra kalbe gecer en uzun süren organ kalp kaçak delik var mı diye her pozisyonda kontrol eder, omurga kontrolü yapar, böbrekleri besleyen damarları kontrol eder ikisini aynı anda görmek ister, mide-safra kesesi-dalak kontrolünü yapar dalağı besleyen damara bakar, mesanede çiş var mı diye bakar, kordonu kontrol eder, bebeğin tanisyonunu ölçer, ellerine ayaklarına bakar kemik uzunluklarini alır, cinsiyeti kontrol eder, bize renkli gösterir, rahim ağzı uzunlugunu kontrol eder, benim damar atimlarima bakar, kapanışı plesanta ile yapar yeri iyi mi durumu nasıl kontrol eder artık aşamaları ezberledimilk gidecek olan arkadaşlarım belki neye bakacak diye merak edebilir o yuzden uzun yazdim ve rahat 40 dk. sürüyor
![]()
Başlamış ama çok az ürünlereİndirimi başlamadı kuzum oranın![]()
Amin canım Amincanım çok acı ….artık hep mutlu olursun inşallah![]()
Merhaba, doğumu orda mı düşünüyorsunuzKocaeli İzmit Eray Çalışkan
Sizde galiba izmitleriniz hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba şuanEray çalışkana giden arkadaşlar yeni açılan özel muayenesine mi gittiniz yoksa Okan üni ye mi , bende 2. Bir doktor olarak gitmeyi düşündüm de detaylı ultrason be muayene ücretleri ne kadar
Sağlıklı sıhhatli günlerde kullanmak nasip olsun inşallahKızlar günaydın ben dayanamadım bunları aldım sabah
Eki Görüntüle 3328054 Eki Görüntüle 3328055 Eki Görüntüle 3328056 Eki Görüntüle 3328057 Eki Görüntüle 3328058 Eki Görüntüle 3328059
Güzel günlerde giysin inşallahKızlar günaydın ben dayanamadım bunları aldım sabah
Eki Görüntüle 3328054 Eki Görüntüle 3328055 Eki Görüntüle 3328056 Eki Görüntüle 3328057 Eki Görüntüle 3328058 Eki Görüntüle 3328059
Benim oluyor canım. Hatta tuvaletten kalkarken o yüzden acı hissediyorum vücudumda. Ama bence anormal bir şey değil ya . Belki de tuvaletimizi 1-2 saat bile tuttuğumuz içindir.Günaydın. Kızlar sizin de sabah kalktığınızda karnınızın yanları ,ortası ,iç organlarınız ağrıyor mu? Benim her sabah kalktığımda hep öyle ağrılar oluyor,acıyor resmen . Gün içinde azalarak geçiyor.
Demek hepimizde dönem dönem olacak bu durum bende kendimden korktum ben mi normal değilim psikolojik olarak çok mu kötüyüm diye sanırım hormonların da etkisi ile oluyor inşallah fiziksel ve psikolojik olarak en güzel şekilde geçiririz bu süreciBu günlerde bende kendimi kötü hissediyorum. Kimseyle konuşmak görüşmekte istemiyorum. Annemle kardeşimle bile konuşasım gelmiyor. Bide bende 4 e ve 7 ye giden 2 kız da var. Hergün sabah sabahın 7 buçuğunda sinir stres telaş başlıyor evin içindedertleri sorunları hiç bitmiyor
Benim her muayenem uzun sürüyor doktorum riskli gebelik doktoru o yüzden herhalde her şeye ayrıntılı bakıyor. Normal muayenem de uzun sürüyor hep ama bundan önceki doktorum 2dk bile bakmıyordu o yüzden değiştirdim zatenBenim 7 dk sürdü ama her yerini de gördük neden az sürdü ki acaba
Sizde galiba izmitleriniz hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba şuan
Ben muğla da yaşıyorum Burda detaylı ultrason yapıldı bu hafta fakat yüzüstü durduğundan bazı organları göremedi , bir ayağımda Kocaeli’de 30 sene orda yaşadım gezmeye gelince Eray hocayı biliyorum bir de ona da görünsem mi diye sordumSizde galiba izmitleriniz hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba şuan
Eray hocayı bende biliyorum canım çok iyidir , bende 2. Kez bir başka doktora görüneyim diyorum muayene detaylı ultrason güncel fiyatı ne kadar bir de yeni açılan izmitteki muayenesine mi gittinizKesinlikle çok ünlü ve başarılı biri zaten. Hatta şunu unuttum benim damarımda direnç ve küçük bir kist gördü ama dün gittiğim onları söylemedi bile ben sordum bitince öyle baktı tekrardan.
Bende bunu alıcamBebek kamerasını alan ya da karar veren var mı fikri olan , ben wewell baktım
E bebekte 3.299 tl daha düşer mi diye kolluyorum bende , telefona bağlanılan kameralar nasıl acaba bir de kafam ona takıldıBende bunu alıcam
Ben de xiaomi var kuzum. Wi-Fi ile çalışıyor telefondan tabletten uygulama ile bakıyorsun. Şu an kullanıyoruz biz köpeğimiz için zaten onu. Gece görüşü de çok iyiBebek kamerasını alan ya da karar veren var mı fikri olan , ben wewell baktım