Kızlar hangi ilaçları kullandınız acaba bir kimyasal gebeliğin oldu 2 yıl önce hangi ilaç kıllandıysam yine aynılarını kullanıyorum yani şaşırtıyor bu beniIlk kez duydum. Acaba estrofem kullaniyor musunuz? Estrofem kullaniyorsaniz tek basina corasprin yetmiyor diye biliyorum. Ornegin enox gibi bir kan sulandirici igneyi gobekten uygulamalisiniz. Bence konuyu kesinlikle hemen tup bebek doktorunuza bildirin. Estrofem pihtilasma yapiyor cunku.

yani insan bi belirti hissetmek istiyo ya illa ki hala benimle midir diye düşünüyorum arada. Mide bulantısı ve şişkinlik yaşayıp sonra geçen var mı böyle.
yani insan bi belirti hissetmek istiyo ya illa ki hala benimle midir diye düşünüyorum arada. Mide bulantısı ve şişkinlik yaşayıp sonra geçen var mı böyle.

öksürmeyi bana da doktorum söyledi. Keşke benim de midem almasa bu saatte bal kaymak yiyip yatıyorum canım sürekli sürekli tatlı istiyor
 öksürmeyi bana da doktorum söyledi. Keşke benim de midem almasa bu saatte bal kaymak yiyip yatıyorum canım sürekli sürekli tatlı istiyor