- 5 Mayıs 2023
- 8.621
- 10.158
- 178
Kesinlikle bu seferde insana yetersizlik hissini yukluyorlar ama kanma beyninin oyununa bak yazdığın gibi olsa şuan hatta kocanla beraber disarda bile olurdun ne var dimi.. boş konuşuyorlar bence biz buna sinir okuyoruz...Aynen aynen bakıcı tuttum diye böyle bi göz devirmeler bi laf çarpmaya çalışmalar bende öyle söyleyince sustular. Görümcem de zamanında üçüncüyü yapsaydım keşke kp kv vardı biri sallıyo uyutuyor öbürü kontrol ediyordu filan dedi beraber yaşıyorlarmış bi dönem. Bende biyerde okumuştum bi çocuk büyütmeye bi köy lazım diye. Aynen öyle kalabalıkta çocuk büyütmeye ne var biri bakmazsa biri bakar biri oyalamazsa öbürü oyalar. Bana bu sözüm ona bu dersleri veren kp kv büyük görümce filan hep yeni evlendiklerinde kaynanayla eltiyle bi avluda yaşamışlar. Ne konuşuyosunuz ne anlatıyorsunuz diyesim var. Babası evde olup çocukla ilgilenince insan bi tarafına motor takmış gibi koştur koştur iş yapıyor. Bide bırak evi bok götürsün bilmem ne diyolar hıı tabi bok götürsün bokun içinde yaşayalım iş güç yapmayalım pislikten geberelim. Ozaman da saldı iyice derler he akşama kadar bi çocuğa bakıp iki iş yapamıyor biz zamanında şöyle böyle yapardık diye yine başlarlar