- 12 Ekim 2023
- 321
- 503
- 18
- 27
Tamam edeyim kuzumYeniden gelir dikkat et dışarı cikacaginda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam edeyim kuzumYeniden gelir dikkat et dışarı cikacaginda
Tamamdır benimde ara ara gelip gelip gidecek sanırımBenim ilk 3 gün geldi sonra kesildi canım arlıklı aralıklı birden akıyor bir gün sonra geçiyor bazen sarı sulu akıyor hala öyle uzun süreli kanamam olmadı hiç 3 gün sonra kırmımız çıkıyor normal adet olmadım daha canımm
Aynen bi garip ediyo kendini 10 saniye önce emiyodun noldu diyorum savaşmaya devam ediyoEvrt neden yapıyor bunudiyorum emmeyi mi unuttun
Yok kuzum doktorlarda öneriyor hiç birşey olmaz Allahın izniyleilaç olan gaz damlasını tereddütte etmeden veriyoruz. Buda Rabbimin doğal yarattığı gaz ilacı gözün kapalı güven
diğer 2 kızıma da verdim çok rahat edersin ver 3 4 çay kaşığı
Bakalım kızlar cesaret edebilirsem deneyeceğimYerim onun agzını hepsi aynı bu minnoşların gazı varsa hemen kimyonu dene canım şiddetle tavsiye ediyorum
O daha gelir gider canım benim de kesildi sandım sonra birden başa döndüKızlar ya sizin kanama ne kadar sürdü ? Benım dün kesildi tamamen gelen giden yok. 1 hafta sürmesi normal mi acaba. İlk doğumumda baya uzun sürmüştü
Balkonun aşağısına gittik parkfuntastic'e aşırı sıcak ya yanlış saat secmisizAyyy kepez balkonun orası dimi çok güzel agaclikli ben orayı seviyorumdüzlerçamı da olabilir veya kemere doğru giderken sarısuyu geçince bir yer vardı ismi ha büyük calticak ama işte dediğim yerlerin zeminini hatirlamiyorum agaclikli güzel yerler başkada işte biz dün kahvaltıya gittik bebisle öylede durdu benimde aklıma şuan pek gelmiyo gelirse yazarım
Konyaaltı sahilini gezdik, bugün de orman havası alalım istemiştik de hep piknik alanıBiz site içinden uzaklaşamadık ama Lara Konyaaltı sahil şeridini gezmek istiyorum normale dönünce![]()
Normal bir durum bu merak etmeŞimdi sağdım ikisinden 120 ml geldi gece 30 ml şaka gibi ya
Kız kvdem küsmemişValla helal olsun eşine.. Ne gıcık kadın ya vasfi ev doldurmak sanırım insan yardım eder iki işin ucundan tutar hayır birde mememe bakacak çok kötü olur ben eşimede dedim kimse mememi görmesin dedim bi annem gördü.. Ben bubzamana kadar göstermek isteseydim dekolte giyerdim dedim kvdem de odama giremedigi için başımda dikilememisti de bu memeye bakma ve pipiye bakma merakı ne acaba çok merak ediyorum
Süpriz yapan kayınvalideKız kvdem küsmemiş
Eşimi aradı şimdi, görümcemin çocukları gelmiş ondaymış, yarın çocukları alıp gelirim demiş.
Allahım kafayı yersin
Eşime dedim ki sence annen bana yardımcı olmaya mı geliyor oturmaya mı geliyor ne işi var çoluk çocuk getiriyor bide gelmesin dedim.
Yaa gerçekten çıldırmalık inşallah yarın çocukları alıp gelmez o zaman cidden odaya girer çıkmam odadan![]()
Şimdi bişey derdim de fazla ayıp olacakSüpriz yapan kayınvalide![]()
Benim kızımda öyle tüylüydü kulaklar yanaklar alında baya vardı vajinada vardı. Hepsi döküldü bi bıyıklar kaldı![]()
Benim bebiş de tüylü alnında şakaklarında kulak yanlarında var
Anne sütü sürün diyorlar her emzirmede.Döküyormus.Deneyelim bakalımKız tüy mü ne tüyü benim ki tam bir İTMEN (kurtadam)
Yok mu fikri olan kızlarKızlar derdimiz bitmiyor7 gün kaka yapamamıştı biliyosunuz. Çarşamba günü doktora gittiğimizde lavman yapıldı. O gün 4-5 bez doldurdu rahatladı. Perşembe günü sadece 1 kez yaptı. Cuma, dün ve bugün yine tık yok. Çok üzülüyorum çocuğuma ya napıcam ben hep böyle mi gidecek artık
doğduktan sonra ilk 4 gün mekonyumunu yaptı ondan sonra lavmana kadar hiç yapamadı çocuk resmen sıçmak ne demek bilmiyo
Evet niye yukarı tarafa gitmediniz dediğim yere orasi da ama girişi kokulu olur bu seferdeBalkonun aşağısına gittik parkfuntastic'e aşırı sıcak ya yanlış saat secmisizcalticaklar da piknik alanı ya kokulu kokulu olmasın temiz hava alalım dedim. Keşke şöyle ormanda yürüyüş parkuru olsa ya
![]()
Seninki senden gitmemiş gorumcenin çocukları geldiği için gelmemisKız kvdem küsmemiş
Eşimi aradı şimdi, görümcemin çocukları gelmiş ondaymış, yarın çocukları alıp gelirim demiş.
Allahım kafayı yersin
Eşime dedim ki sence annen bana yardımcı olmaya mı geliyor oturmaya mı geliyor ne işi var çoluk çocuk getiriyor bide gelmesin dedim.
Yaa gerçekten çıldırmalık inşallah yarın çocukları alıp gelmez o zaman cidden odaya girer çıkmam odadan![]()
benim bebegim de on gun once falan uc gun yapmamisti acile goturduk lavmanin yarisini yaptilar yarisini bize verdiler yine yapamadiginda siz yapin dediler. Eve geldigimizde yine iki uc gun yapmadi kalani yaptik. Sonra doktor kontrolumuz vardi ona soyledim normal ya da degil demedi ya da kac gunde bir yap diye bir sey de demedi kakasini yapmayinca kulak cubugunu zeytinyagin ya da bebek yagina batirip popo deligini uyarin dedi. Onu da yaptik iki uc gun once yani bayadir biz uyarmadan yapmiyordu cok sukur bugun kendisi yapmis. Sen de bekle bakalim insallah kendisi yapabilir. Bu arada annem kakasini cok sık yapmayan bebekler hizli kilo alir demisti insallah kotu bir sey degilse bu yonden iyiYok mu fikri olan kızlar
Kac gündür burda gündem olan konu bu gerçekten bilen yok her kayinvalide yapmış hemen hemen benimkide oyle yaptı bu pipi görme sevdası ne gerçekten birinin öğrenmesi lazimYa kizlar sizin de kayinvalidelerinizde bebegin pipisini gorme meraki var mi yoksa benimki mi sorunlu? Elinde dunyanin isi de olsa benim alt acacagimi bildigi an geliyor. Dun yemek yapiyordu resmen birakip geldi altina bakayim da oyle gidip yemege devam edeyim dedi şok oldum. Az once bebegim gunler sonra kaka yaptigi icin soyledim kakasini yapmisti dedim o sira da disari cikacakti tam e hadi ac da altini goreyim oyle gideyim dedi actim zaten dedim cok uzuldu. Bu durum normal olamaz dimi?
Boyle pütür pütürSüt yüzüne denk gelince siliyordum o şekilde ama zamanla geçiyor bir şey yapmayınca bile. Her gün bir yer iyileşiyor diğer tarafta cikiyordu
Oglanlarininkine benziyor mu ona bakiyolardirYa kizlar sizin de kayinvalidelerinizde bebegin pipisini gorme meraki var mi yoksa benimki mi sorunlu? Elinde dunyanin isi de olsa benim alt acacagimi bildigi an geliyor. Dun yemek yapiyordu resmen birakip geldi altina bakayim da oyle gidip yemege devam edeyim dedi şok oldum. Az once bebegim gunler sonra kaka yaptigi icin soyledim kakasini yapmisti dedim o sira da disari cikacakti tam e hadi ac da altini goreyim oyle gideyim dedi actim zaten dedim cok uzuldu. Bu durum normal olamaz dimi?