• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Yaaa kızlar acil bakın bebeğimin sesi kısıldı hasta gibi dün dusa gırmıstım eşim çok ağlatmış ondan mı üşüttüm mü

Ben de bi cesaret sağsam mı diyorum ama göğüs ucum hala yarık ikiye ayrılmış gibi duruyor 🥲 hiç girişmeyeyim dimi? Kalkanda birikenleri topluyorum dün tüm gün 80 cc toplamışım, gece bir öğünü oldu ama gönül ister daha çok biriktireyim. Elimle de hala beceremedim sen o kadar video attın ama yok yapamıyorum 🥹
Suan hic girisme canim bence.benim gene yara yapti sagdigim icin...ki altina silikon meme basligi koyup sagdim.ona ragmen oldu.katlanilir bi aci ama devam edersem kotulrsir.bugun gene manuel sagdim.bence manuel daha kolay🤣

Mama nerden bulacak eskiler olsa bile almaya ulaşmaya maddi gücü yokmuş çocuğunun. Pirinç unu, pirinç suyu hatta burda sulti demişti galiba inek sütü veren bile varmış. İnek sütü de çok tehlikeli ya. Onlarda bulmuşlardır kendilerine göre yöntemler çocuk aç duramaz ki 🤦🏻‍♀️
Pirinc unuymus genelde.
Bu arada adim sultan takma adimda sulti benim..simdi gorunce komik geldi🤣 gercek ismi mi sultan acaba🤗

Kızlar biz dün evimize geçtik 11 günlük küvoz mecaramiz bitti Allah'ın izniyle...birşey sorucam sizlere ,benim sütüm çok azaldı stresten dolayı..normalde birini verirken diğeri kaynardi ve taş gibi olurdu göğüslerim,şimdi yumuşacık hiç kaynama yok..2 gündür böyle .çok üzülüyorum bu duruma,hiç eskisi gibi olmayacak mı acaba,geçici bir süreç mi ...ne olur bana bir tavsiyede bulunun ne yapabilirim..

Kızlar biz dün evimize geçtik 11 günlük küvoz mecaramiz bitti Allah'ın izniyle...birşey sorucam sizlere ,benim sütüm çok azaldı stresten dolayı..normalde birini verirken diğeri kaynardi ve taş gibi olurdu göğüslerim,şimdi yumuşacık hiç kaynama yok..2 gündür böyle .çok üzülüyorum bu duruma,hiç eskisi gibi olmayacak mı acaba,geçici bir süreç mi ...ne olur bana bir tavsiyede bulunun ne yapabilirim..
Benim de yoktu şimdi az az geliyor. Günlük sağdıkça artıyor 10 cc ile başladım şuan 40 cc topluyorum birkaç günde arttı.
Bir de sürekli bebek memede. Mama öncesi ve sonrası hep meme emiyor boş olsa da.
Bol dut incir kaynatıp hoşaf şeklinde yiyorum. Günlük sıcak su ile masaj yapıyorum bir de Milk tea aldım kargoda herkesin sütü artmış baya.

Kızlar bebeğimi evde tartıyorum bugün zıbınla tarttım bezi de temizdi bi ben çıkıyorum tartıya kendim sonra bebekle çıkıyorum klasik usül. 3900 olmuş görünüyor, kıyafetle tartıyordum hep 4100 gelmişti dün mesela. Eğer gerçekten 3900 se 600 gr falan almış oluyor zıbını da düşersek, 1 aylık olacak neredeyse, çok az 😢😢 nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum kubiskubiskubis kubiskubiskubis seninle doğurma günümüz bebeklerin kilosu boyu çok benziyor senin nasıl kilo alımı? Hastane çıkışı 3220 ye düşmüştü onun üzerine hesapladım aldığı kiloyu

Bu arada neredeyse her bezi kakalı oluyor, çişli bez de 6-7 tane çıkıyor dolu dolu, anlamadım bu işi

Kızlar bebeğimi evde tartıyorum bugün zıbınla tarttım bezi de temizdi bi ben çıkıyorum tartıya kendim sonra bebekle çıkıyorum klasik usül. 3900 olmuş görünüyor, kıyafetle tartıyordum hep 4100 gelmişti dün mesela. Eğer gerçekten 3900 se 600 gr falan almış oluyor zıbını da düşersek, 1 aylık olacak neredeyse, çok az 😢😢 nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum kubiskubiskubis kubiskubiskubis seninle doğurma günümüz bebeklerin kilosu boyu çok benziyor senin nasıl kilo alımı? Hastane çıkışı 3220 ye düşmüştü onun üzerine hesapladım aldığı kiloyu

Bu arada neredeyse her bezi kakalı oluyor, çişli bez de 6-7 tane çıkıyor dolu dolu, anlamadım bu işi
1 aylık olana kadar 700 800 almış olur bence normal. En az 500-1000 gr almasını istiyoruz diyor drlar

Benim de yoktu şimdi az az geliyor. Günlük sağdıkça artıyor 10 cc ile başladım şuan 40 cc topluyorum birkaç günde arttı.
Bir de sürekli bebek memede. Mama öncesi ve sonrası hep meme emiyor boş olsa da.
Bol dut incir kaynatıp hoşaf şeklinde yiyorum. Günlük sıcak su ile masaj yapıyorum bir de Milk tea aldım kargoda herkesin sütü artmış baya.
Ben bebeğim küvozde iken sağım yaptım ondan sonra sütüm çok azaldı,hatta hemşire sütun varsa sağım yapmak yerine fırsat buldukça bebeği emzir daha iyi dedi..bende artık sağım yapmayı düşünüyorum bana yaramadı...öbür türlü begonya nin tarifini yaptım surekliiciyorum,bol bol su iciyorum ama banamisin demiyor..bestlak damla almadim daha ,onu kullanicam bı de lohusa şerbeti ve humana yi da deneyeyim inşallah düzelir..🤲

Canım bence normal bızde 800 gram almıstık sonra bu hızlanarak artar bence cok takılma sağlıklı olması yeterli sütün de yarar niye yaramasın

Canım valla biz 24. gün doktora gittik, çok huzursuz uyumuyor acaba doymuyor mu diye.
Hastaneden çıktığımızda 3.200dü kilosu 24.gün 4.250 çıktı. Yani 1 kilo almıştı. Doktor bize fazla dedi daha az besle dedi.

Yani bence senin kilo alımı az değil. Şöyle hesapla istersen 600 gr/24 günden günlük 25 gr alıyor buda normal. Haftaya zaten 30.gün kontrolüne gidiceksinya o zaman bakılır iyice düşünüpte sütünü etkileme♥️

Bence çok iyi kilo almış kilosu iyi sen benimkine bakma benimki hep önden gidiyor sizlere göre internettede sanırım kilo alımı seninki gibi yazıyordu olması gereken benimki üst sınırında üstünde kilo almis

Aynen vallahi en çokta boş konuşmalarına sinir oluyorum 🤦🏻‍♀️

Evet canım kızıma da kötü örnek oluyolar çok bilmişler

Yoo hiç müdahale etmedim bişey sürmedim zaten dökülecek

Haydaa hadi bizi moddan düşürüyorlar doktorun dediklerine de karışıyorlar 🤦🏻‍♀️ doktor böyle dedi diye sıyrılamıyosun işin içinden bide. Benim kvde de kiracısı çocuğunu bırakmış mamayı ölçülerini göstermiş ne o öyle üç kaşık o suya neyine yetecek bi kaşık daha attım diyor ben şok. Sanırım kadın 90cc ye 3 kaşık demiş bu 4 atmış 🤦🏻‍♀️ bişeyden anladıkları yok kafalarına göre hareket ediyorlar
Tabi canım doktor ne bilcek doktor kim 😂 zamanında onlar öyle büyütmüşler doktorsuz bak hiç bişeyde olmamış biz herşeyi çok inceliyomuşuz 🙄

Back
X