• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Yine ikiniz yikiyorsunuz tamamm. Ben eşin yıkayıp çıkartıyor sandım. Tek başına hem şu sabun hem bebisi nasıl tutuyor diye anlamamıştım şimdi oldu. Küvette bı yıkayalım bakalım nasıl tutabiliyor muyuz ona göre duşa da sokariz 😂
Ben iki oldu banyoda eşimle beraber yıkıyorum şöyle biraz ele avuca gelsin havalar ısınsın beraber yıkar çıkarırım

Seninki iyi cesaret valla ikisi de bebek daha 3. de olursa üçüz büyütmüş gibi olursunuz 😀

Kız ben kocamı 2. ye ikna etmek için 2 sene harcadım 😄 şimdi nasıl 3. diyo bilmiyorum. İlk hamilelik ve doğum sonrası çok zordu ya benim, yine öyle olur diye istemiyordu, bunda daha çabuk toparlandım diye bi gaza geldi heralde 😂

Tek meme emiyorsa 20 dk, ikisini de emiyorsa 10 ar dk dedi doktor canım. Benimki bir seferde tek meme emiyor 20 dk tutuyorum ben de, eğer aktif emerse uzatıyorum. Ama mesela ağzında tutup 4-5 emip bir kez yutkunuyorsa çekiyorum. Sen emzirmen bitince mama teklif et almıyorsa doymuştur zaten. Ya da sütünü sağıp verebilirsin emzirme bitince.
Uyansın da bunu da deneyeyim canım teşekkür ederim

Aay tek yıkamak imkansız gibi geliyor şu an bana😂 balık gibi kaygan kaygan oluyorlar 😂
Babaya kitle sen onun eli alışsın şimdi böyle anlatınca zor gibi geliyor uygulayınca anlıcan. Kaymaz o yüz üstü koluna yatırıp vücuduna sabitliyor bişey olmaz 🤣🤣
Seninki iyi cesaret valla ikisi de bebek daha 3. de olursa üçüz büyütmüş gibi olursunuz 😀

Kız ben kocamı 2. ye ikna etmek için 2 sene harcadım 😄 şimdi nasıl 3. diyo bilmiyorum. İlk hamilelik ve doğum sonrası çok zordu ya benim, yine öyle olur diye istemiyordu, bunda daha çabuk toparlandım diye bi gaza geldi heralde 😂

Tek meme emiyorsa 20 dk, ikisini de emiyorsa 10 ar dk dedi doktor canım. Benimki bir seferde tek meme emiyor 20 dk tutuyorum ben de, eğer aktif emerse uzatıyorum. Ama mesela ağzında tutup 4-5 emip bir kez yutkunuyorsa çekiyorum. Sen emzirmen bitince mama teklif et almıyorsa doymuştur zaten. Ya da sütünü sağıp verebilirsin emzirme bitince.
O cesaret bende yokki eşimde nasıl var onuda anlamıyorum 🤣🤣 tabi baktı ki bu sefer sıkıntı yok rahatsın e bi sonraki de sezaryen olacak artık onunda bilincinde bari bünyeler gece uyanmaya bez almaya filan alışmışken üçüncü de olsun da aradan çıksın diyo galiba 😂😂
Benimkilerin ikiside şimdi 29 Nisan doğumlu ya nezaman tutmuş hangi ay olmuş ta uygun tarihe denk gelmiş Ağustos eylüle şurda bişey kalmamış çalışalımmış hani aklınca onuda 29 nisana kitlicek 🤣🤣 o bikere olur paşam 😂

Helal olsun be bu ne irade böyle maşallah 🤣 bu adam ne ara dinleniyor
Biz sürünüyoz.. Bende akşam eşime devrediyorum uyuyorum bi emzirmeye uyandiriyo gece 1den sonrası bende 😭🤣
Gün icinde bebiş uyuyunca dinleniyorum o bana çok iyi geliyor. Bir de 10da odamıza geçiyoruz biz o sıra bebiş uyuyorsa eşim de azcik telefonda takılıyor 10:30-11 gibi uyuyor. Ben nasıl olsa şimdi uyancak diye bekliyorum uyanmiyor kerate ne zaman ben uykuya dalsam yarım saat sonra uyanıyor 😂 gece ben hallediyorum çok sıkısırsam eşim kalkıyor. Sabah bir gün iyiysek öteki gün kötü, uyumuyo😅 o sıra ben bayılıyorum eşim alıyor 😁

Ama çok uzun sürüyo kuzum 30-40 dkyı buluyo sonrasında gaz da çıkartayım dersem yine uyanıyo yine 30-40 dk devam 😔
İşte ben ilk doğum yaptığım zaman sormuştum ya gaz çıkartmam gerekiyor mu diye sen o döngüye girmişsin 🥺 biz de bir süre öyle devam etmiştik şimdi yine emiyor alt değiştiriyorum sonra bir daha emiyor 1 buçuk saati buluyor bazen tüm süreç

Babaya kitle sen onun eli alışsın şimdi böyle anlatınca zor gibi geliyor uygulayınca anlıcan. Kaymaz o yüz üstü koluna yatırıp vücuduna sabitliyor bişey olmaz 🤣🤣

O cesaret bende yokki eşimde nasıl var onuda anlamıyorum 🤣🤣 tabi baktı ki bu sefer sıkıntı yok rahatsın e bi sonraki de sezaryen olacak artık onunda bilincinde bari bünyeler gece uyanmaya bez almaya filan alışmışken üçüncü de olsun da aradan çıksın diyo galiba 😂😂
Benimkilerin ikiside şimdi 29 Nisan doğumlu ya nezaman tutmuş hangi ay olmuş ta uygun tarihe denk gelmiş Ağustos eylüle şurda bişey kalmamış çalışalımmış hani aklınca onuda 29 nisana kitlicek 🤣🤣 o bikere olur paşam 😂
Aay evet tutarken çok güzel tutuyor sırtüstü falan 😁 hayatında eline bebek almamış adam, zorla yeğen falan tutturmak istemişlerdi 9-10 aylık çocuğu tutamamisti. Benim tutamadigim şekillerde tutuyor gaz çıkartıyor dersine calismis hayretler icerisindeyim😂 geçen tam nereden tutcam öğretmesini istedim 😂 banyoyu yaptirabilir belki kendime inancım yok da ona var 😂

Kızlar burada hava epeyi ısındı. Ev de çok sıcak. Ben bebise sadece kısa kollu zıbın giydiriyorum. Akşam da zibinin ustune patikli olan donlarindan giydiriyorum. Yaz için tişört-şort takımı almıştım. Zibin-sort takımı da var. Hadi zıbın şortu öyle giydircem de. Hava çok sıcak yazın zıbın giydirmeden sadece tişört şort mu giydirmem gerek? Zıbın sanki bebişin ayrilmaz parçası da giydirmezsem olmazmış gibi hissediyorum 😂😂

Back
X