• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
İnşallah çabucak geçer ya. Bebeklik döneminde nekadar sürmüş senin egzama?

Arada gazı da çıkarıyorum ama belki ondandır ya kızarıyor çünkü ıkınırken bi yandan aç emmek istiyor kavga ediyor resmen 🤦🏻‍♀️
Benim hiç tam olarak geçmemiş annem öyle diyor bacaklarımın arası yanaklarım hep kıpkırmızı kuru kuru oluyormuş ve hala dönem dönem egzamam oluyor

Kızlar ben size bir şey sorcsm gaz damlasindan sonra bebegim ya hemen yada biraz zaman geçince 3 seferdir fiskirtarak içini bosaltarak kusuyo 😔ilacı beğenmemiş demek mi?? gulumsebebek gulumsebebek @golden-snitch I ImaginaryLife O ozgeeeee1 Begonya2 Begonya2 ve diğer anneler
Hangi gaz damlasını kullanıyorsun canım sevmemiş galiba midesini bulandırıyor. Benimkinin de yüzü buruşuyor ama midesini bulandırmıyor galiba damladan sonra kusmuyor. Olmazsa damlayı değiştir başka bişey al dene. Mamada da aynı oluyo bebek sevmiyorsa fışkırarak geri çıkarıyor kusuyor o mamayı aynı hesap

Bizde en ufak şeyden eşimle birbirimize alınır olduk.. cok yorgunum cilve yaparak yada tatlı dille söyleyemiyorum bir şeyleri düz normal bir şekilde söylüyorum alınıyor.. Sabah geldi bebek neden ağlıyor diye dedim bebek bu ağlar bu saatlerde hep böyle dedim bir kaç saniye baktı ve geri yatmaya gitti.. gerçekten sorun kimde bilmiyorum eşim mi alınganlaştı bende mi sorun var bilmiyorum ama çocuk aşkı öldürüyormus bilseydim tüplerimi baglattirirdim.. Ben 2.cocuk falan istemiyorum gerçekten benimde ne kadar güzel anne oldun sen çocuğumuza ne güzel bakıyorsun tarzında güzel sözlere ihtiyacım var.. Allah razı olsun eşim yardım ediyor ama keşke bu tarz tartismalarimiz olmasa.. önceden konuşarak anlasirdik şimdi ise o bile zorluyor..😔
Çocuk kesinlikle aşkı öldürüyor, ikinci çocuk mum dikiyor. Eşime o kadar sinir oluyorum ki böyle bir dövsem rahatlayacağım. Benimki yardımcı da olmuyor canım, evde uyanık olarak geçirdiği zaman 2 saat falan onda da telefonla oynuyor. Yine de bunaldım diyor nesine bunalıyorsa. Erkeklere de bi lohusalık hali yükleniyor bi alınganlıklar tripler 🙄
Kızlar ben size bir şey sorcsm gaz damlasindan sonra bebegim ya hemen yada biraz zaman geçince 3 seferdir fiskirtarak içini bosaltarak kusuyo 😔ilacı beğenmemiş demek mi?? gulumsebebek gulumsebebek @golden-snitch I ImaginaryLife O ozgeeeee1 Begonya2 Begonya2 ve diğer anneler
Ben daha başlamadım damlaya canım bilemedim o yüzden belki tadını sevmiyordur.

Bizde en ufak şeyden eşimle birbirimize alınır olduk.. cok yorgunum cilve yaparak yada tatlı dille söyleyemiyorum bir şeyleri düz normal bir şekilde söylüyorum alınıyor.. Sabah geldi bebek neden ağlıyor diye dedim bebek bu ağlar bu saatlerde hep böyle dedim bir kaç saniye baktı ve geri yatmaya gitti.. gerçekten sorun kimde bilmiyorum eşim mi alınganlaştı bende mi sorun var bilmiyorum ama çocuk aşkı öldürüyormus bilseydim tüplerimi baglattirirdim.. Ben 2.cocuk falan istemiyorum gerçekten benimde ne kadar güzel anne oldun sen çocuğumuza ne güzel bakıyorsun tarzında güzel sözlere ihtiyacım var.. Allah razı olsun eşim yardım ediyor ama keşke bu tarz tartismalarimiz olmasa.. önceden konuşarak anlasirdik şimdi ise o bile zorluyor..😔
Çocuk aşkı öldürüyor canım o net. Çocuğa koşarken onla uğraşırken ne aşk kalıyor ne cilve. Uzun sürede öyle devam ediyor. Kafan esince gece 3 te çorbacıya gidemiyorsun mesela yada gece yarısı hadi eğlenceye gidelim işi olmuyor. Gelişine göre yaşayamıyorsun artık. Tek çocukla bile planlayıp başbaşa bişeyler yapmak zor oluyordu ikinci çocukla uzunca süre rafa kaldırdım. Bana hala üçüncü çocuk diyor. Kendisi bu arada yarın scuba diving e gidecek. Dün en sonunda kim kimi bağlıyor kim kimin önünü kesiyor anlamadım ben bu işi diye çıkıştım. Ne üçüncü çocuğu Allah aşkına insanlıktan çıkmışım ben. Şu çocukları büyütüp insana dönmek insan içine karışmak istiyorum. Eve bağlıyım. Üçü yapsan dört ister doyumsuz. Çok sıktı üçüncü çocuk muhabbeti beni. Hele ki kendi fıldır fıldır gezerken. Neyse işte çocuk büyüyünce bağı sağlam olanlar ikinci baharını yaşayıp yeniden eskisi gibi olabiliyor. Bağı sağlam olmayanlar tükenip gidiyor. Gözümün önünde örneği çok. Aşk bitiyor saygıyı gözet

Kızlar bize kimse d vitamini vermedi siz ne zaman başladınız 1 aydan sonra mı?
Aaaa niye ya onun doktoru hemen doğar doğmaz yazdı bir aydır günde 3 damla kullanıyoruz. Benim doktor da bana yazdı ben de 10 damla kullanıyorum. Bir ona veriyorum bir kendim içiyorum aynısı D-vit3

Back
X