• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar bizim bebek en başından beri gürültülü bide kokulu kaka yapıyo normal midir ki doktora yazsam mı mamadan diye düşünüyorum ama tereddüt ettim rengi sarı az da pütürlü
Benimkide öyle canım faşır foşur yapıyor sarı ve pütürlü

Kızlar bize kimse d vitamini vermedi siz ne zaman başladınız 1 aydan sonra mı?
Sağlık ocağı verdi bana 7 günlüktü başla dedi ama henüz başlamadım. Bitince benden alabilirsin yada farklı marka da olur kendin almak istersen dedi.
Monovit d3 araştıracaktım unuttum.
Günlük güneşleniriyorum bilmiyorum gerekli mi çok

Sağlık ocağı verdi bana 7 günlüktü başla dedi ama henüz başlamadım. Bitince benden alabilirsin yada farklı marka da olur kendin almak istersen dedi.
Monovit d3 araştıracaktım unuttum.
Günlük güneşleniriyorum bilmiyorum gerekli mi çok
Bizede sağlık ocağı monovit vermişti doktor onuda kullanabilirsin dedi ama içeriği temiz değil diye okudum sanki onu araştırırsan burayada yazabilir misin bende bakabilirsem bende yazarım

Çocuk aşkı öldürüyor canım o net. Çocuğa koşarken onla uğraşırken ne aşk kalıyor ne cilve. Uzun sürede öyle devam ediyor. Kafan esince gece 3 te çorbacıya gidemiyorsun mesela yada gece yarısı hadi eğlenceye gidelim işi olmuyor. Gelişine göre yaşayamıyorsun artık. Tek çocukla bile planlayıp başbaşa bişeyler yapmak zor oluyordu ikinci çocukla uzunca süre rafa kaldırdım. Bana hala üçüncü çocuk diyor. Kendisi bu arada yarın scuba diving e gidecek. Dün en sonunda kim kimi bağlıyor kim kimin önünü kesiyor anlamadım ben bu işi diye çıkıştım. Ne üçüncü çocuğu Allah aşkına insanlıktan çıkmışım ben. Şu çocukları büyütüp insana dönmek insan içine karışmak istiyorum. Eve bağlıyım. Üçü yapsan dört ister doyumsuz. Çok sıktı üçüncü çocuk muhabbeti beni. Hele ki kendi fıldır fıldır gezerken. Neyse işte çocuk büyüyünce bağı sağlam olanlar ikinci baharını yaşayıp yeniden eskisi gibi olabiliyor. Bağı sağlam olmayanlar tükenip gidiyor. Gözümün önünde örneği çok. Aşk bitiyor saygıyı gözet
Senin diğer bebis kaç yaşındaydı? Babanın peşine takmaya başla olmadı benim arkadaş çocuğu babanın peşine takiyo. Adam arkadaşlarıyla denize giderken bile kızını goturuyo düşün çünkü evde bir çocuğu daha var kızı 3 yaşındayken tskiyordu. Sende tak yok öyle 3u istemesi görsün nasıl ayak bağı olduğunu gerçekten aşkı öldürüyor eşimin benim gözümün içi parlamiyo artik

Çocuk olunca eski romantiklik olmuyor evet , eskiden ben romantik sofralar kurardım gece elbiseleri makyajlar topuklular evin içinde…. Tabi benimki öküzdü anlamıyordu kurduğum romantik sofrada bu muma kaç para verdin demişti. Çocuk olunca sofrayı bile zor kuruyorum saç baş dağınık üst baş hep kusmuk 😀😂
Hiçbi zaman şu dediklerini yapmadım 😅 çünkü benimki de öküz hiç anlamaz 🙄 aman neyse ben oğluşumla mutluyum anneler oğulları olunca kocaları bi kenara atıyorlar zaten bence
Ay maşallah suphanallah çok sevindim canım iyiki diretmişim sana otu al kullan diye. Şifa olsun löp löp et olsun sütün paşaya 😍😍
Neymiş o kız hemen marka görsel at 😄
Bizimki içinde şuan için bişey yapmaya gerek yok takip edelim ilerlerse tedavi uygularız dedi gaz damlası verdi sadece onu kullancaz bakalım
Reflüde fışkırarak kusuyorlar canım seninki normal aslında doktor neden öyle dedi anlamadım

Muayene ederken gaz geldi gaz çıkarırken o sırada ağzının kenarından sızıntı şeklinde süt kesiği gibi azcık kustu reflü başlangıcı dedi normalde çok kusan bi bebekte değil aslında çok emerse fazlasını kusuyo bilemedim
Sacmalamış bence benım kızımda hıçkırırken kesin kusuyor benimkide reflü o zaman yeğenim reflüydü ne halı kalırdı ne ustümüz ne kanepe bildiğin kucaktayken bır adım oteye kusmugu gıderdi doktorlarda saçmalıyor

Back
X