• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
😍😍😍😍özledim kız seni valla sen niye doguruyon ben dogurcaktim🤣🤣🤣 semiz otu incir hurma rezene çayı iç canım sütler cossun
Ah ahhh benim yaramaz oğluşum duramadı ablası :D nst de çok sancımız çıktı. Doğumun başlaması benim için hayati tehlike yaratacaktı o yüzden apar topar doğuma alındık . Sancın olsun derken kendime sancı yapmışım yattığım yerden 😂 Gün içinde takviye kullanmaktan bitap düşmüşüz bir de bunları deniycem aşko sağol 😍

Benim kızıma yenidoğan giysileri hala büyük oluyor 🥲 yaz için aldığım üç aylık afsane alışverişlerime yanarım🥲 bayramda ne giydiricem büyük sorun benim için de. Yenidoğan guzel bi şey de yok ki bayramlık
Bizde öyle Lcw kalıpları biraz daha dar ve orada çok güzel kız bebek tulumları vs var ben kızıma ordan alıyorum hep kızım 3145 boy 50 cm 0~1 ay kalıbı çok güzel oluyor

Yani buradayken genelde çocukların biri onda biri bende oluyor ilgilenme konusunda. Ama bunun sürekliliği yokki evde yine iki çocukla ben kalıyorum o onu anlamıyor. Teşekkür ederim canım 💕

Aynen canım bide benim ona anlatıp dertleştiğim şeyleri bana söylüyor iyide ben bunların bilincindeyim zaten sana ben anlattım niye dönüp bana çarpıtıyosun hala 🤦🏻‍♀️

Çok zor şu süreç gerçekten. Kızım bi yandan oğlan bi yandan. Oğlanla da ilgilenmek zorundayım gerçekten kimse ilgilenmiyor onunla. Yani kucaklarına alıyorlar maksimum 2 dk sonra sen daha bişeyden anlamıyorsun çok küçüksün diyip bırakıyorlar kızıma dönüyorlar. Böyle böyle otizm içe kapanma dahil pek çok durumla karşı karşıya kalabilir. Bunu kimseye anlatamıyorum.

Geçen onu da yaptı doymuyor sütün yetmiyor diye diye bilinç altıma yerleştirdi süt gerçekten çekilmeye başladı. Kv desen sütün mü yaramıyor muhabbeti yaptı. 1 ay kontrolünde 1bucuk kilo aldığını duyunca başka konuşmaya başladılar cidden insanın dengesiyle oynuyolar
Maşallah 1 buçuk kilo almış işte daha ne olsun? Benim annemde aynı doymuyor diye diretiyor. Oysa o an gazı var ememiyor ya da başka bi sıkıntısı var biliyorum ama bunu ona anlatamadan o benim bilinçaltıma sütüm az düşüncesi sokuyor. Artık kulak tıkadım çünkü bebeğim 1 kilo almış. Annemi dinlemiyorum artık ya da söylediğine cevap vermiyorum . Bu süreci atlatana kadar bizi perişan edecekler yoksa
Ben daha o şerbeti deneyemedim bulamadım ya yarın bi bakayım bi gün ısırganotu içmeyip onu denicem bende çok merak ediyorum. Tavuk hiç dikkat etmemiştim bi takip etcem 😂
Yukarda sağda profilin varya ona tıkla hesap detayları yazıyor oraya gir en aşağılarda bebeğimin doğduğu tarih yazıyor ordan düzelt
Düzeltirim canım sağol. Sen dene denee tavuk hakikaten çok iyi geliyor. Yarınnişk işim ısırgan ve o şerbeti bulmak 😂
Kızlar gazdan uyuyamayan bebeye tane kimyon demleyip içine azck şeker atıp 3 4 çay kaşığı verin rahatlatıyor
Bunu bende şeker katmadan denemiştim gaz ilaçlarından daha iyi geliyor canım

Cidden öyle ya arada sıkıştık bildiğin çocuklar bizi yönetiyor. Telefonda ne bileyim daha çok erken geliyor bana kızıp elinden alınca ağlıyor. Aslında yoktu hiç böyle huyları. Oğluma piş piş süpürge sesi açmak için filan eski telefonu çıkardım onu kullanıyorum Wi-Fi ye bağlayıp. Ozamandan beri telefonu nerde eline geçirirse hemen alıyor hatta arıyor sağda solda 🤦🏻‍♀️ dediğin gibi bizde abimle aynı yaş aralığında büyümüşüz bizde de sıkıntı yok şükür ama şimdiki nesil bi değişik. Ben akşama kadar çizgi film izlediğimizi hatırlıyorum az çok. Şimdi akşama kadar ekrana maruz bıraksan iki gün sonra şak diye otizmi yapıştırıyorlar çocuğa. Napacağımızı şaşırdık şu dönemde çocuk büyütmek daha zor galiba ya 🤦🏻‍♀️
Tabikide canım bencede zor bende bunu anneme ve kv deme anlatamıyorum onların zamanında tamam boklu bez yıkıyorlarmış da hiç organikmi diye kafa yormamıslar telefondan tvden uzak tutmaya calısmamıslar dışarıya cıkarken basını beklememişler saatlerce dışarıda oynardık Aksamda yorulur güp diye uyurduk şimdi çocuklar evde oynuyor yorulmuyor ekrana bakıyor uykusunu kaçırıyor daha neler neler

Maşallah 1 buçuk kilo almış işte daha ne olsun? Benim annemde aynı doymuyor diye diretiyor. Oysa o an gazı var ememiyor ya da başka bi sıkıntısı var biliyorum ama bunu ona anlatamadan o benim bilinçaltıma sütüm az düşüncesi sokuyor. Artık kulak tıkadım çünkü bebeğim 1 kilo almış. Annemi dinlemiyorum artık ya da söylediğine cevap vermiyorum . Bu süreci atlatana kadar bizi perişan edecekler yoksa

Düzeltirim canım sağol. Sen dene denee tavuk hakikaten çok iyi geliyor. Yarınnişk işim ısırgan ve o şerbeti bulmak 😂

Amann şimdiki zamanla o zaman bir mi bana zorla çorap giydirme kalın giydirme çabaları vardı hiçbir şekilde bunun önemi yokmuş birde soğuk su içmek isterdim ılık icirirdi falan doktora sordum yok öyle bir şey soğuk icmenden çocukta gaz olmaz dedi doktor güldü hatta.. zaten düşününce mantıksız mideme gidiyo su sindirime ugruyo mememe gitmiyor ki direkt.. işte bazen diyorum iyi ki yalnız bakıyorum bebeğime karisan eden yok kendi bildigimi okuyorum araştırarak çok şükür de iyiyiz suan

Kız bebis anaları size bayramlık atiyim 🤣🤣

Erkek bebis için bayramlık önerisi alirim🤣🤣

Kızlar mommys blıss gaz damlası kullanan var mı?
Dün doktor verdi ama eczacı ne kadar sürede ne kadar verilmesi gerek yazmamış.
Sizler nasıl kullanıyorsunuz.

Hayır ya hiçte yetersiz değilsin. Benim de 2.5 yasında oplum var bşrde yeni bebek geldi. Herseye yetişmek cok zor. İkisine de aynı ilgiyi göstermek falan. Ama zamanla hersey rayına oturacak henüz daha cok yeniyizz
Dengeyi oturtmam lazımmış sor bi bakalım bana ben daha kendi dengemi oturtabilmişmiyim dedim. Yani bizde farkındayız herşeyin yavaş yavaş oturacak herşey yoluna. Anlamıyor benim bütün psikolojimi bozdu
Benim kızıma yenidoğan giysileri hala büyük oluyor 🥲 yaz için aldığım üç aylık afsane alışverişlerime yanarım🥲 bayramda ne giydiricem büyük sorun benim için de. Yenidoğan guzel bi şey de yok ki bayramlık
Olsun uzun süre giydirirsin evde filan büyüm büyük giydir nolcak biyere gitmelik bayramlık filan üstüne tam otursun gerisi önemli değil 😍

Tam olarak aynı baskıyı yaşayıp aynı kafaya girmişiz. Korkumdan yanımda mama taşıyorum artık ya sütüm yetmezse ya doymazsa diye 🤦🏻‍♀️ ama daha vermedim şükür

Back
X