Canımsın güzel annee

bende sizleri özledim valla. Anca kendime gelmeye başladım. 40 çıkmaya 3 gün kaldı zaman cok cabuk geçmiş

ısırgan otu ilk alacaklarımdan olacak teşekkür ederim canım. Hemen listeye ekliyorum. Bende birazdan kendimde işe yarayanları yazarım madem hepimizin süt derdi var belki birime yararlı olur. Bu arada kendini üzme lütfen sen çok iyi bir annesin. Benim kız büyük olmasına rağmen zorlanıyorum. Seninki kücük daha yetişememen çok doğal. Anneler maalesef bir yerden buracak bisey buluyor. Benimki de geldiği zamanlar sürekli doymuyor da doymuyor diyo cok sinirleniyorum kalbini kırmamak için kendimi zor tutuyorum. Geçecek bu günler unutma. Madem yetişemiyosun yardım ediversinler ağlayıp kendini üzme lütfen, lafını söyle , içine atma sen rahat olmalısın şuan hassas dönemdesin
Hoşbuldum kuzum

sıradaki otçul da ben olayım o zaman

ısırgan otu mutlaka deniycem

dereotu bana pek etki etmemişti
Benimde aklım sizdeydi inan canım , hepinizi çok özlemiştim ve merak ediyodum naaptınız kim doğurdu bebekler nasıl neler konuşuyorsunuz diye

şükür ki sende daha iyiymişsin ilkine göre

Öyle ya da böyle doğurduk sağsalim

Zordu falan ama bende bebişte iyiyiz. Dediğin gibi bundan sonrası güzel olsun inşallah