• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar dün akşam sağım yaptım emzirdikten sonra 30 ml çıkınca çok üzüldüm bugün yaptım öğlen 120 akşam 100 çıktı dün ve bugünün tek farkı dut kaynatıp bir fincan içtim ve öğlenden sonra 2 saat uyudum çare arayanlar deneyebilir dut kurusunu suyla kaynatıp içiyorum 🌸
Sağım işlemini sit artması için mi yapıyorsunyz ? Kaç saat bekledikten sonra yapıyorsunuz bir de ben hiç sagamıyorum sürekli meme de sütüm az geldiği için mama veriyorum günde 3 sefer felan bi türlü sistemi oturtamadım

Merhaba anneler yatışım yapıldı dua edin inşallah kolaylıkla atlatırım 🙏
IMG_4146.webp

Dün ben gece yatarken dirseklerimden destek alarak yüz üstü göğsüm yatağa değmeden yattım göğüs ucum sızladı bi baktım sütüm indi bunu da deneyebilirsin yercekimini kullanarak
Kız sen ne anlatıyon yok bi de plank pozisyonunda uyusaydın 😂😂😂😂

Benimde esim elim ayagim gibi..benim kadar yediriyor,iciriyor giydiriyor, ilgileniyor..olmasa tarumar olurdum. Sagolsun sayesinde baska kimseye ihtiyac duymadan atlattik bu sureci. Bence tek bakmak zor degil ama turk kulturunde adamlar cocuk buyutmede yeterince aktif olmadigi icin kadinlarimiz tarumar oluyor, ustune destek vermedigi gibi yemek ,cinsellik,hizmet falan bekleyen barzolar var.....psikoloji onemli sadece bu surecte..delinin teki ile ugrasmaktansa tek kalmayi tercih ederim ben sahsen🤣
Çok güzel anlatmışsın kesinlikle katılıyorum. İyi ki bir an önce evden gitsin demek yerine bir an önce eve gelsin dediğimiz eşlerimiz var 🥹

Sağım işlemini sit artması için mi yapıyorsunyz ? Kaç saat bekledikten sonra yapıyorsunuz bir de ben hiç sagamıyorum sürekli meme de sütüm az geldiği için mama veriyorum günde 3 sefer felan bi türlü sistemi oturtamadım
Aynen süt arttırmak için sağıyorum uyumak içinde iyi oluyor ben uyurken ısıtıyorlar emzirdikten 10 dk sonra sağıyorum 5 dk dinlenip bir daha sağıyorum sonra dolaba atıyorum

Aynen süt arttırmak için sağıyorum uyumak içinde iyi oluyor ben uyurken ısıtıyorlar emzirdikten 10 dk sonra sağıyorum 5 dk dinlenip bir daha sağıyorum sonra dolaba atıyorum
O kadar çok çıkmıyor benim ya bi kere denedim tamamen sağdım bi sonraki emzirmeye dolmadı bu sefer hem az çıktı süt hem çocuk aç kaldı nasıl düzene koyacağımı şaşırdım. Korkumdan bida sağamadım da sağmam mı gerekir acaba artsın diye de

Dün ben gece yatarken dirseklerimden destek alarak yüz üstü göğsüm yatağa değmeden yattım göğüs ucum sızladı bi baktım sütüm indi bunu da deneyebilirsin yercekimini kullanarak
Deneyeyim canım 💕
Ben de dün mama vermedim canım normalde gece bir kez veriyordum, dün güzel dinlendim Nil uyudukça ben de uyudum resmen sütüm arttı. Dinlenmek uyumak da çok önemli bence
Uyku yeme içme tüm düzenlerim aynı ama nedense stresle ciddi manada azalıyor dün farkettim öncesinde aklıma gelmemişti bu durum. O değil şimdi farkettim ya artık azıcık gerilsem psikolojik gider süt 🤦🏻‍♀️

Back
X