2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

İnşallah canım Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah nasıl geçti doktor kontrolün canım merak ettim
Amin canım inşallah Ay sorma ya aslında iyiydi bir problem yoktu ama sonrasında sabahki doktorla ilgili sıkıntı çıktı ultrasyonda kendi doktorum göremedi hiç bişey 10 cm di tekrar çektir dedi bana sabah için bende sinirlendim moralim bozuldu biraz dedim sıcağı sıcağına gidip tekrar cektiriyim akşam nobetci doktora yeni geldim bende doktordan şimdi hallettim umarım bu sefer görür şu anki 10.5 olmuş daha da büyümüş Doktorumun söylemesine göre eğer bu sekildeyse haftaya transfer yapalım dedi ama akşam 2 kontrolden sonra görmedi Sabah ancak netleşir

Kızlar herkese iyi akşamlar ben dayanamayıp kan verdim sonucum 38 çıktı 10. Günüm , doktor 21 inde kan ver demişti , sonuç bana düşük geldi böyle bir durum yaşayan var mı acaba aranızda?
Şu an normal canım ama gününü bekle daha netleşir erken yapmışsın hergun değer artıyor çünkü

Amin canım inşallah Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Yaaa üzüldüm canım senin için ama pes etme Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Ya sorma biliyor musun sabahki ilaçlarımı içmedim iğnemi yapmadım resmen salak gibiyim kafayı yemiş haldeyim eve gidip hemen yapacağım
Kızlar büyük ihtimalle haftaya transfer olucam kontrolüm iyiydi 10.5 cm olmuş rahim kalinligım bir sorun çıkmadı bugün baya sıkıntı yaşadım ama ikinci kez kalınlık ölçtürdüm çünkü ama hangi gün yarın net belli olur doktorum cevap vermiyor şu an

Bekliyorum hayırlısı hakkımızda.. olmazsa da bunda da vardır bir güzellik daha iyiyim şuan sabahki şoku atlattım. Günümü bekleyeceğim inşallah. Perşembe kan tahlili yaptıracağım.
Amin canım inşallah bekle gününü erken yapmayın kızlar hergun değer artıyor çünkü o yüzden biraz sabredin

Kızlar beni de ekleyebilirsiniz artık Biraz önce doktorumla görüştüm bugün rahim kalınlığını ölçtürdüm sonuç mükemmel bir sorun yok dedi 10.5 cm çıktı rahim hazır ve nazır durumda pazartesi yada salı günü size uygun günde transferi yapalım dedi

Merhaba hayırlı olsun öncelikle bende az önce kan verdim 10. Gün 38 çıktı, düşük başladım sanki , doktorunuz ne dedi , ben yarın hemşireme sonucumu atacağım ama endişeliyim

Kızlar doktorla görüştüm . İkinci transfere adet olunca başlayacağız . Ara vermeden yani benim gibi ol

Zaten gittiğim de büyük ihtimal progesteron yüksek çıkar ve iptal olur diye düşünüyorum bende ikinciye kalırım
Bende ara vermeden başlayacağım zaten ilaçları bırakınca bir hafta içinde adet olacaksın demişti. Benim doktorum E2 baktırıyor adetin 3. Günü yüksek çıkarsa doğum kontrol hapı kullanıyorum düşüyor çıkmaz ise tedaviye başlıyoruz. Rabbim sağlıklı bir şekilde süreci tamamlayarak bebişlerimizi bizlere nasip etsin geciktirmeden hayırlı bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…