- 20 Eylül 2018
- 4.445
- 3.153
- 133
- 33
Amin canım inşallahİnşallah canım Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah nasıl geçti doktor kontrolün canım merak ettim
Tamam canımHaber edeceğim :)
Şu an normal canım ama gününü bekle daha netleşir erken yapmışsın hergun değer artıyor çünküKızlar herkese iyi akşamlar ben dayanamayıp kan verdim sonucum 38 çıktı 10. Günüm , doktor 21 inde kan ver demişti , sonuç bana düşük geldi böyle bir durum yaşayan var mı acaba aranızda?
Hayırlısı olsun inşallah canımKızlar doktorla görüştüm . İkinci transfere adet olunca başlayacağız . Ara vermeden yani benim gibi olan var mı
Amin canım inşallahUmudumuz hep olsun, hayallerimiz yavrularımızla gerçek olsun. Çok dua ediyorum grubumuza. İnşallah grupça anneler grubuna dahil olur yazışmalarımızı devam ettiririzrabbim kucağımızı hayırlı evlatlarla doldursun
Yaaa üzüldüm canım senin için ama pes etme Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahArkadaş bir negatifle ilaçları bıraktı o kadar üzüldüm ki
2. Transferimde 12. Gün kanda negatifti doktor yine de birakma 2 gün sonra testi yinele o zaman bakarız diyince ilaçlara devam etmiştim. Negatif olduğunu bile bile. Bence doktorların bırak dediği tarihe kadar asla bir adım atmamalıyız.
Ben kem göz olarak yaklaşmamıştım. Arkadaşımızın da öyle düşündüğünü sanmıyorum.
Kızlar büyük ihtimalle haftaya transfer olucamYa sorma biliyor musun sabahki ilaçlarımı içmedim iğnemi yapmadım resmen salak gibiyim kafayı yemiş haldeyim eve gidip hemen yapacağım
Amin canım inşallahBekliyorumhayırlısı hakkımızda.. olmazsa da bunda da vardır bir güzellik daha iyiyim şuan sabahki şoku atlattım. Günümü bekleyeceğim inşallah. Perşembe kan tahlili yaptıracağım.
Kizlar şu an da doktorum aradıŞu an normal canım ama gününü bekle daha netleşir erken yapmışsın hergun değer artıyor çünkü
Öyle mi dersiniz ama 9. Günde 200 lü değerleri görenler varŞu an normal canım ama gününü bekle daha netleşir erken yapmışsın hergun değer artıyor çünkü
Kızlar beni de ekleyebilirsiniz artıkEvet arkadaşlar herkese merhabalartüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında, bu süreçte olanların merak edip, soru sorup, paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum
ÜYE ADI TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ SONUÇ belki2903 13 Mayıs 2 23 Mayıs @skacir 1 Mayıs 2 11 Mayıs K Kubra Avci @Asli47 21 Mayıs 1 31 Mayıs @Neptunnn 2 Mayıs 2 12 Mayıs @hopebaby1 1 Mayıs 2 12 Mayıs M mercan6065 10 Mayıs 2 21 Mayıs Kivirbas95 7 Mayıs 2 17 Mayıs @Zeynep3545 8 Mayıs 1 18 Mayıs @aycicegix 8 Mayıs 1 20 Mayıs @tubiii89 14 Mayıs 2 25 Mayıs @Asihbe 2 Mayıs 1 12 Mayıs @sedu066 30 Nisan 1 11 Mayıs @ecegul 30 Nisan 1 11 Mayıs @nehirgunes 3 Mayıs 2 16 Mayıs @Hakmell 29 Nisan 1 11 mayıs @partalina_ 7 Mayıs 2 15 Mayıs W Warriror 2 Mayıs 1 14 Mayıs @blahblah123 30 Nisan 1 12 Mayıs @hayallerrhayatlar 17 Mayıs @cidal 19 Mayıs 1 29 Mayıs @dimmplee 4 Mayıs 2 16 Mayıs @Kmsl06 6 Mayıs 2 17 Mayıs @Rose238 4 Mayıs 2 14 Mayıs @Azmerr 6 Mayıs 2 16 Mayıs @yildizcml 7 Mayıs 1 16 Mayıs @_tomrishatun 10 Mayıs 2 20 Mayıs @symmm 13 Mayıs 2 23 Mayıs @emy3401 6 Mayıs 2 15 Mayıs @efnan07 8 Mayıs 1 20 Mayıs @msjj 9 mayıs 2 19 Mayıs @Papatya445834 7 Mayıs 1 16 Mayıs @gulcankn 8 Mayıs 1 20 mayıs @anneolmaistiyorum 17 Mayıs 2 28 Mayıs @BY2015 10 Mayıs 1 19 Mayıs @nilya ay 6 Mayıs 2 16 Mayıs @mussset 20 Mayıs 2 1 Haziran @severdi @Pinar314 9 Mayıs 2 21 Mayıs @tulumbachen 15 Mayıs 2 25 Mayıs @aysgl 14 Mayıs 2 24 Mayıs @Mucize080820 13 Mayıs 1 22 Mayıs @pembeciceksi 14 Mayıs 2 29 Mayıs @masalinci1 13 Mayıs 2 24 Mayıs @senem1997h 14 Mayıs 1 23 Mayıs
Kimi yavaş ilerliyor kimi hızlı canım ama acele etme bekle biraz gününde yap derim daha net olurÖyle mi dersiniz ama 9. Günde 200 lü değerleri görenler var
Hadi inşallah güzel haberlerleKizlar şu an da doktorum aradıçok mutluyum herşey yolunda çok güzel pazartesi yada salı hangi gün uygunsa transfer yapalım dedi yaaaa
Ay İnslalah canım benim dua edin bana sağlıkla pozitifi alırız kucağımıza alırız inşallahHadi inşallah güzel haberlerle
Amin amin inşallahAy İnslalah canım benim dua edin bana sağlıkla pozitifi alırız kucağımıza alırız inşallah
Merhaba hayırlı olsun öncelikleBen de 2 mayısta çipli tüp bebek 5. Gün çift embriyo transferi oldum. Beta hcg değerim 12. Gün 62
14.100
16. 204
18. 388
20. Gün için değerime göre de ultrason günğ alacağım. Hekimim değerlerimin iyi gittiğini söylüyor ama çok düşük başladı burada hemen hemen herkesin yüksekten başlamış o sebeple endişeliyim
Geç tutunma olmuş olabilirMerhaba hayırlı olsun önceliklebende az önce kan verdim 10. Gün 38 çıktı, düşük başladım sanki , doktorunuz ne dedi , ben yarın hemşireme sonucumu atacağım ama endişeliyim
Hadi bakalım hayırlısıİnşallah canım benim. Adeti bekliyorum 3 4 gün sonra iğnelere başlayacağız
Kızlar doktorla görüştüm . İkinci transfere adet olunca başlayacağız . Ara vermeden yani benim gibi ol
Bende ara vermeden başlayacağım zaten ilaçları bırakınca bir hafta içinde adet olacaksın demişti. Benim doktorum E2 baktırıyor adetin 3. Günü yüksek çıkarsa doğum kontrol hapı kullanıyorum düşüyor çıkmaz ise tedaviye başlıyoruz. Rabbim sağlıklı bir şekilde süreci tamamlayarak bebişlerimizi bizlere nasip etsin geciktirmeden hayırlı bir şekildeZaten gittiğim de büyük ihtimal progesteron yüksek çıkar ve iptal olur diye düşünüyorum bende ikinciye kalırım
Amin amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?