2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Kızlar ben bir şey sormak istiyorum ben farklı 5 tane hap kullanıyorum ek olarak iki iğne birde suya katmalı magnezyum sizlerde bu kadar fazla ilaç kullanıyor musunuz ?

İyi geceler kızlar prolutex iğne yapan var mı göbekten benim göbeğimde bezeler oluştu felaket açıyor nasıl iğnelere devam edeceğim bilmiyorum
Canım o bezeleri elinle ovala dağıtmalısınız onu inşallah dağılınca inecektir acısı da kalmaz

Kızlar ben bir şey sormak istiyorum ben farklı 5 tane hap kullanıyorum ek olarak iki iğne birde suya katmalı magnezyum sizlerde bu kadar fazla ilaç kullanıyor musunuz ?
Evet canım bende günde 3 iğne estrofem coraspin vitamin fitil kullanıyorum ilaçlar çok yani benimde

Merhaba ben 5 hap alıyorum kimini günde 4 tane
ignemvar günde 2 defa günde 3 defa fitil canım

İyi geceler kızlar prolutex iğne yapan var mı göbekten benim göbeğimde bezeler oluştu felaket açıyor nasıl iğnelere devam edeceğim bilmiyorum
Merhaba ben de kullanıyorum , iğne yağlı bir iğne o sebeple yaptıktan sonra ovalayın dağılması için 2-3 dakika kadar, böyle yapınca beze olmuyor dağılıyor acısı da daha hafif kalıyor , birde böyle deneyin , bende ilk yaptığımda yapıp çektim ovalamadım hiç yaklaşık 5 dk sonra hem beze gibi biz yapı oldu hemde dokunamayacak derecede ağrı oldu , ovalayıp dağıttıktan sonra azaldı bu şikayetlerim

selam hanımlar , bende 9 Mayıs 2 embriyo transferim oldum
Merhaba , bende 3 iğne,1 folik asit , 3hap, ve birde fitil kullanıyorum benimde çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…