2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Hayırlı olsun bende sizin gibi ilki negatifti kimyasal bile değil direkt 0 çıkmıştı beta ikincisinde tutundu çok şükür bizde çift embriyo transferi olduk bir tanesi tutundu üstelik hep yazdım bu formda yine yazayım görmeyenlere sonradan görecek olanlara rahatlık olsun ben transfer günü Ankaradan dönmek zorundaydım günü birlik git gel yapıyorduk sabah 5 uçağıyla Ankara’ya gittik öğleden sonra transfer oldum bir saat dinlendim sonra kalktık Kızılay’a gittik taksiyle hop hop zıp zıp yolda biraz Kızılay’da yürümek zorunda kaldım yemek ye havalimanına geç derken yürüdüm yani sonra havaalanında uçak rötar yaptı sürekli kapılar değişti yine sürekli yürümek zorunda kaldım eşim bir yandan gergin ben bir yandan sabah 5 te eve gelebildik yani 24 saat ayaktaydım içten içe tutunmadı zor diye düşündüm bir kaç gün geçti aile içi problemler oldu bir paket sigara içtim günde öyle gerginlikler zaten çocuk falan da olmadı kafasıyla ev işi de yaptım kalkıp bir tencere sarma sardım kekler yani yorgunluk rahatlık durumunu belirtmeye çalışıyorum sonra pozitif sonuç aldım velhasılı lütfen kafamıza bir şey takmayalım ben hala takıyorum bebeği 20 gündür görmedim iyi mi büyüdü mü hep kafamda ama rabbim büyük ve ben inanıyorum en çokta bizim gibi acı çekenl

bir de kızlar ben transfere gitmeden hacamat yaptırdım iyi geldiğini düşünüyorum aklınızda bulunsun
Canım hangi dokdoktorda yaptirdin

Back
X