• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kurban olayım 8+4 haftalık ne yesem midem yanıyor sonra yandığı için bulanıyor bulaninca kusuyorum şuan gece vakti dik bir şekilde oturmuş uyumaya çalışıyorum yok bu bana öneriniz ne yiyeyim normalde Reflü baslangicim var ama dikkat ettiğim için etkileniyorum ama şimdi midem cayır cayır oluyor
Bana salça dokunuyor mesela midemi yakıyor salçadan olabildiğince uzak duruyorum. Biraz kendinizi gözlemleyin herkeste farklı yemekler daha kötü etkileyebilir Reflüyü. Hangi yiyecekte daha fazla alevleniyorsa alternatifini bulmaya çalışın 🙏🏻 Tek önerim daha nötr yiyeceklere yönelin. Haşlanmış patates pirinç sebze gibi. Baharatta fena ediyor. Her sabah yumurtama karabiber pul biber döküyordum hamilelikte bu baharatlarinda etkiledigini fark ettim chatgptcim sağolsun 😁 Ben ayrıca mide ve bağırsak hastalıkları üzerine araştırma yapıyorum hamilelikten öncede kendimi denek olarak kullanıp hangi yiyeceklerin bana dokunduğunu bulmaya çalışırdım. Bu alışkanlık hamilelikte işime yarıyor şuan. İlk başlarda mide bulantısı yaşadım kusma hiç olmadı. Nedenlerine yöneldim kendim için şuan fena değilim sadece çok iştahsızım. Yiyebileceğim yemek kalmadı 🤧

Kurban olayım 8+4 haftalık ne yesem midem yanıyor sonra yandığı için bulanıyor bulaninca kusuyorum şuan gece vakti dik bir şekilde oturmuş uyumaya çalışıyorum yok bu bana öneriniz ne yiyeyim normalde Reflü baslangicim var ama dikkat ettiğim için etkileniyorum ama şimdi midem cayır cayır oluyor
Az yağlı kaşar ile tost bana iyi geliyordu, leblebi tuzsuz beyaz olan

2 hafta önce kalp sesini duydugumuz bebegimizin bugun yani 9. haftada malesef kalbinin durdugunu öğrendik. Cok acıymıs gercekten. Birazdan kürtaj için randevu alacagız :(
Çok duygusallaştım, bu saatte uykudan uyandım aklıma geldin. Umarım iyisindir 🙏🏻 gönlünden geçen, dilediğin her şey en kısa sürede gerçekleşsin sağlıkla olsun inşallah 🥹🙏

Back
X