Asırı derece de ıkınıyor ıh ıh seslerı cıkarıyor ayagını karnına çekıyor vs
Ama dün doktora gitmiştik kalça çıkıklıgı kontrolune dktor da dedi cocugun cok gazı var diye dedıgı damlayı da aldım hayretmedı yazık yavruma
Yatağına yatırdığım an inanılmaz huzursuz oluyo gerneşiyo sesler çıkarıyo eli kolu durmuyo ve şak diye yatırdıktan 5 dk sonra uyanıyo ama kucakta asla hareket etmeden uyuyor. Kucakta olmak istediği için mi acaba yoksa bi derdi mi var çözemiyorum
Asırı derece de ıkınıyor ıh ıh seslerı cıkarıyor ayagını karnına çekıyor vs
Ama dün doktora gitmiştik kalça çıkıklıgı kontrolune dktor da dedi cocugun cok gazı var diye dedıgı damlayı da aldım hayretmedı yazık yavruma
Yatağına yatırdığım an inanılmaz huzursuz oluyo gerneşiyo sesler çıkarıyo eli kolu durmuyo ve şak diye yatırdıktan 5 dk sonra uyanıyo ama kucakta asla hareket etmeden uyuyor. Kucakta olmak istediği için mi acaba yoksa bi derdi mi var çözemiyorum
Bizimki de böyle ama bizimki gündüz istediğin yataktan al baska yataga koy duymuyo gözünü açmıyor ama gece 12 sonrası asla öyle degıl anında kalkıyor kıyameti koparıyor
Bizimki de böyle ama bizimki gündüz istediğin yataktan al baska yataga koy duymuyo gözünü açmıyor ama gece 12 sonrası asla öyle degıl anında kalkıyor kıyameti koparıyor
Sab sımplex diye bir gaz damlası kullanıyoruz bizde. Çevremdekilerden duydum aldım eczaneden. Çocuğum ağlama krizlerinden bayılacaktı nefessiz kalıyordu ağlamaktan çözümü bu damlada bulduk rahatladık
Kızlar ben gece yatmadan mamaya baslamıstım bir kez verıyorum 3 gundur falan bugun oglende verıp 2 ye cıkarmaya baslıcam
Bebegım kılo alımı masallah normal ama dusuk kılo dogdugu ıcın vermek ıstıyorum
Bu mamayla su mu vermemız lazım doktora sormayı ujuttumbi yardımcı olun lutfen
Kızlar ben gece yatmadan mamaya baslamıstım bir kez verıyorum 3 gundur falan bugun oglende verıp 2 ye cıkarmaya baslıcam
Bebegım kılo alımı masallah normal ama dusuk kılo dogdugu ıcın vermek ıstıyorum
Bu mamayla su mu vermemız lazım doktora sormayı ujuttumbi yardımcı olun lutfen