2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum instagramda nazlialtac var o yaptı ssvd. Görünce yazayım dedim
Yapanlar vardır muhakkak ben risklerini okuduktan sonra göze alamam canım, her şey Allah’ın takdiri ama risk alma gibi bir lüksüm yok oğlum var çünkü İlkinde çok istemiştim normal olmasını ama nasip olmadı, sezaryenden devam

Hayırlısıyla sağlıkl doğuralım kuzum ben de korkuyorum çok doğum olayından

Kuzum instagramda nazlialtac var o yaptı ssvd. Görünce yazayım dedim
Ya bu arada instagram’dan hiçbir feno anayı takip etmemeni öneririm onların her şeyleri mükemmel, hamilelikleri, bebek bakımları (yersen). Niye söylüyorum bunu kendi bebeğin olduğunda biz niye böyle olamadık kıyaslamasına girip bunalım yaşayan çok insan var çünkü

Hayırlısıyla sağlıkl doğuralım kuzum ben de korkuyorum çok doğum olayından
Korkma korkma her türlü çıkıyor zaten son ay gelen bıkkınlıkla beraber ne zaman doğuracağım Yarabbim sürecine giriyorsun korku kalmıyor

Yok kuzum instagram zaten yalan dünyası. Böyle bir dünya yok bunu bilerek takip ediyorum. Eskiden sevgiliyken 1 saat önce deli gibi kavga edip 1 saat sonra mutlu mutlu foto paylaştığım zamanı bilirim sosyal medyanın yalan bir dünya olduğunu biliyorum. Ben hamile kalmadan yok şöyle foto çekilcem yok böyle kombin yapcam bilmem ne hayaller kurardım. 17.haftaya kadar ölü gibiydim hiçbir şey yapamadım

Korkma korkma her türlü çıkıyor zaten son ay gelen bıkkınlıkla beraber ne zaman doğuracağım Yarabbim sürecine giriyorsun korku kalmıyor
Ahahahahahh benim ki beklemekten çok korku olmasın da aman çok evhamlı biriyim yaaa nasıl aşcam bunu ben bilmiyorum

İlk sezaryende zorlanıp ikinciye kolay oldu diyeni duydum da seninki de ilginçmiş ya neden böyle oldu peki?
Ben hastane doktor tavrı ve ilaclara bağlıyorum canım ilk sezeryan olduğum hastane benim kendi kadın doğum Dr kendi Hastanesi'nde anestezi ve çocuk Dr izinli olunca dogumumu yapamadı bizi kendi kadın doğum Dr ve başka hastaneye yönlendirdi çok korkmuştum benim gebeliğimi takip etmeyen Dr sonuçta ama herşey çok güzel gitti...ikinci doğum başka bir Dr ve hastane de oldu ordaki ortam ilaçlar bana iyi gelmedi canım covidden dolayı bebeğimi de göstermediler yoğun bakım da kaldı iki ay sonra vefat etti zaten. Şimdi ki hastane ve doktorumdan çok memnunum orda iki kere kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu diye memnun kaldım hastaneden

İlk sezaryende zorlanıp ikinciye kolay oldu diyeni duydum da seninki de ilginçmiş ya neden böyle oldu peki?
Annem beni ve kardeşimi sezaryenle doğurmuş, bende hiç zorlanmamış ama kardeşimde sezaryenden sonra çok zorlanmış dikiş tutmamış enfeksiyon geçirmiş vs. iki ay yattım sonra işe başladım derdi, oğlunu hep daha çok sever bu suçluluktan tabi bu dediğim 30-35 sene önceki olaylar ama herkesin her doğumu farklı geçiyor anladığım kadarıyla

Kizlar öksürmekten karnımın içleri acıyor Bunu geçirecek bir sey yok mu ya? Hiç sevmem ama hamilelikte ihlamur içilebiliyor mu?

Yaa çok üzüldüm, bu da ilki gibi kolay geçsin inşallah canım benim
Ben de ilkinde çok zorlandım bunu umut ediyorum ki daha kolay atlatayım ama ilki gibi olacaksa da bu sefer korkmuyorum Allah dermansız dert vermesin, bunların acısı sayılı gün o da bitiyor. Bitmese zaten unutup da ikinciye, üçüncüye cesaret edemezdi kimse. Doğum korkusu olanlar için not

Evet kuzum araba pert oldu. Şükür iyiyiz biz
Korkmakta haklısın o zaman ya inşallah bir gün yardım alarak halledersin, ben kaza yapmış aracın içindeki insanlarla fotoğrafını görmüştüm, bizim burda olmuştu kaza, ondan beri bende de aşırı bir korku var bastırmaya çalışıyorum.

İşte hep diyorlar ki arayı açmadan direk oturun. Ben yapamadım. Ateş basıyor beni koltuğa oturunca

İşte hep diyorlar ki arayı açmadan direk oturun. Ben yapamadım. Ateş basıyor beni koltuğa oturunca
Hamile kalmadan psikolojik destekle ilaçla çözebilseydin iyiymiş yalnız kullanmasan bir süre daha sakin saatlerde vs çıksan trafiğe olmuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…