2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa az önce benimki de önceki günlere göre daha güçlü hissettirdi aynı gün bebelerine bak sen sıpalar

İlk gebeliğe göre gayet iyi çıkmış. Ben 16+4’te kontrole gittim doktor 150 gram dedi bebeğe. Daha öyle çıkacak, kilo alınacak bir durumu yok bebeğin. Yapı meselesi.

Bir de ikincide çok daha çabuk çıkıyor göbek. Benim şimdiki göbeğim, ilkinde 25 haftada vardı.

Ya ben de aynı niye böyle oldu ki

Kızlar sizlere de sorayım tecrübeli anneler ve alışveriş yapmış araştırma yapmış anneler bebek arabası konusundaki fikirleriniz şunu al dediğiniz ne var? Kasım ayında indirimlerden almayı düşünüyorum da

Ben solumda hissediyorum ama artık çocuğumun cinsiyetinden bu yazılanlar yüzünden emin değilim randevumu bekliyorum

Dediğiniz sanırım epizyotomi, düşününce bile acıdı kesi herkese atılmıyor diye biliyorum , yalnız mayıs grubunun maşallahı var :)
Kızlar ben ambulansta çalışıyorum hemsireyim kendim epizyotomi duruma açıklığa göre atılıyor ilk doğumda çoğu zaman atılıyor zaten yan atıyoruz hem idrariniza zarar gelmesin bende sonraki cinsel hayata görünüş şekil olarak emin olun doğum sancısından ne keserken ne de geri dikerken hiç hissetmiyorlar gebeler uyusturayimmi diyor ebe hissetmiyorum diyor sonrası için sezeryana göre çok kolay gebe kalkıyor yutuyor işini görüyor sadece dikiş atıldı ya iç camasinida biraz batıyormuş orayı nemli bırakmamaya özen gösterin kanama bitince mis tabi böyle dediğime bakmayın ben sezeryan olucam sağlık durumum ona uygun baştan belli benim durumum sizde önce şahsınıza sonrada dayanıklılığınıza göre doktorunuzla güzel karar verir siniz birde rahim cinsel organlar doğumdan sonraki bakıma göre sarkıyor sen ağırlık kaldırıp dolaşırsan en basitinden yemekten sonra bir yarım saat oturmazsan sırtını belini korumazsan önce idrar kesesi sonra rahim sarkıyor karşılaştığım gebelerden bizzat gördüklerim

Benimde solumda aynı şey oluyor bende 15+6 yum en son gittiğimde bebek büyğtorubırak yerini genişletsin korkma demişti doktorum

Benim de böyle. Normal kıyafette daha az belli oluyor. İşten daha çok az kişi anladı. Hala hamile kaldığım kilodayım, 1 kilo bile almadım. Baya da yiyorum. Doktor beslenme menüsü verdi, onu takip ediyorum. Bebek yiyor bence hepsimi

Ay ben dün gece bir rüya gördüm... amanın amanın. ETKILENECEK OLANLAR OKUMASIN (uyarı)

hastaneye rutin kontrol için gidiyorum, doktor acilman var diyor, hemen doğuma alıyoruz seni diyor, ben diyorum ki hazir degilimmm... baya acilmam olmuş haberim yok, çocuk doğuyor, ben şeyimi görüyorum ve o vajina ile popo deliğim arasında incecik et parçası kalmış ikisini bir arada tutan. İp gibi. Bayılacak dereceye geliyorum doktor önemli değil diyor ama doğum acısı falan hissetmiyorum , tenturdiyot suruyorlar altimi bezlediler o kadar. Ay ama çok korkunçtu yani saçma sapan rüyalar gördüm dün gece. Eve zorla girmeye çalışan insanlar falan vardı. Uykumu alamadan uyandım ne berbat bi geceydi ya Rabbım...

En güzeli bence

Allah hayra çevirsin canım bende ikinci kez oldu rüyamda kokoreç gördüm birileri yiyordu bende diyordum doktora sorim ondan sonra yiiym gece yarısı uyandım ama bi türlü uyku tutmadı eşime çağırdım bana yarın çeyrek porsiyon kokoreç al diye niye böyle oldum ya rüyalarımda yemek görüyorum aşerme mi bu şimdi

Hasımlar sizde de rüyada yemek görme varmı ben dün gece rüyamda kokoreç gördüm geçen yine gördüm artık dayanamadım gece uyandım daha uykum gelmiyor eşime yarın bana kokoreç al dedim ben kokoreç mi aşeriyorum acaba

Verdiginiz bilgiler cok guzel. Peki 3 gundur gecneyen bel kasik ayak agrisina ne yapmaliyiz persembe gunu idrar kulturu vs yaptirmistim temixdi

Bende oluyor ama hamilelik sekeri var bende, yani bircok seyi yiyemiyorum ve belli bir perhiz uygulandigi icin de gün icerisinde yediklerimi cok tartiyorum aklimda (meyve porsiyonu, süt ürünleri, onu yiyebilir miyim, ne kadar yemeliyim, yemekten sonra seker ölcme, üc ögün yeme arti ara ögünler vs. gibi sürekli düsünceler ve planlamalar). Bence canimin cektigi seylerin yoksunlugu ve gün icinde yemek üzerine cok düsünme sebep oluyor.

Ben duymadım ama ben hep sağ tarafımda hissediyorum. Döllendiği andan itibaren sağ tarafımda ağrı oluyor ara ara. Henüz bebek hareketi değil tabi. Doktorum bana da tahmin olarak erkek demişti netleşirse cinsiyeti benim adıma bu teori doğru olacak.

Arkadaslar siz hissettim dedikce bana panik atak perileri ziyarete geliyor, ben 17. hafta basindayim, hic bebek hareketi hissetmiyorum, ya bir sey olduysa.
İlk bebek ve çalıştığın için, ben de ilkinde epey geç hissettim bunda evdeyim yatacak, kendimi dinleyecek zamanım oluyor öyle hissediyorum. Onu da her gün değil hala, evin içinde ya da dışarıda çok dolaşmışsam hissetmiyorum mesela. Ki büyükken bile kızlar tekmeden uyuyamıyoruz falan derdi bende o kadar olmazdı uyutmayacak kadar yani. Korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…