O ozlemhsan Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Ekim 2017 1.177 1.343 133 9 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #8.441 Kızlar bu gün doğum günüm ve karnımda bebişimle ekstra bi mutlu hissediyorum sanki.
M moonbow34 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2023 235 462 18 9 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #8.442 tweeetyyy .!.: Oooo çok mantıklıymış. Ama benim tansiyonum falan da düşüyor, midem bulanıyor ona çare yok Genişletmek için tıkla... Bu süreçte her şeye alışılıyor canım ben bile alıştıysam sen de kesin alışırsın inşallah doğum da hayırlısıyla geçer Allah hepimize kolaylık versin
tweeetyyy .!.: Oooo çok mantıklıymış. Ama benim tansiyonum falan da düşüyor, midem bulanıyor ona çare yok Genişletmek için tıkla... Bu süreçte her şeye alışılıyor canım ben bile alıştıysam sen de kesin alışırsın inşallah doğum da hayırlısıyla geçer Allah hepimize kolaylık versin
I ihlamurunkokusu Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Mart 2023 1.031 1.172 53 9 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #8.443 ozlemhsan .!.: Kızlar bu gün doğum günüm ve karnımda bebişimle ekstra bi mutlu hissediyorum sanki. Genişletmek için tıkla... Mutlu yıllar olsun inşallah seneye bebisinle, tüm ailenle kutlaman dileklerimle
ozlemhsan .!.: Kızlar bu gün doğum günüm ve karnımda bebişimle ekstra bi mutlu hissediyorum sanki. Genişletmek için tıkla... Mutlu yıllar olsun inşallah seneye bebisinle, tüm ailenle kutlaman dileklerimle
I ihlamurunkokusu Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Mart 2023 1.031 1.172 53 9 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #8.444 Bugün randevum var 15.30 da, çok heyecanlıyım dün mahvoldum bugun mukafatini alırım inşallah
O ozlemhsan Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Ekim 2017 1.177 1.343 133 9 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #8.445 ihlamurunkokusu .!.: Mutlu yıllar olsun inşallah seneye bebisinle, tüm ailenle kutlaman dileklerimle Genişletmek için tıkla... amin çok teşekkür ederim canım :)
ihlamurunkokusu .!.: Mutlu yıllar olsun inşallah seneye bebisinle, tüm ailenle kutlaman dileklerimle Genişletmek için tıkla... amin çok teşekkür ederim canım :)
A Afratafrac Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2012 9.362 16.635 448 36 9 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #8.446 ozlemhsan .!.: Kızlar bu gün doğum günüm ve karnımda bebişimle ekstra bi mutlu hissediyorum sanki. Genişletmek için tıkla... Mutlu yıllarrrrr
ozlemhsan .!.: Kızlar bu gün doğum günüm ve karnımda bebişimle ekstra bi mutlu hissediyorum sanki. Genişletmek için tıkla... Mutlu yıllarrrrr
Meine Sterne Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2023 1.459 2.900 53 38 9 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #8.447 ozlemhsan .!.: Kızlar bu gün doğum günüm ve karnımda bebişimle ekstra bi mutlu hissediyorum sanki. Genişletmek için tıkla... Dogumgünün kutlu olsun, bebeginle nice yaslara <3
ozlemhsan .!.: Kızlar bu gün doğum günüm ve karnımda bebişimle ekstra bi mutlu hissediyorum sanki. Genişletmek için tıkla... Dogumgünün kutlu olsun, bebeginle nice yaslara <3
Karusel Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2019 3.909 5.596 158 9 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #8.448 ozlemhsan .!.: Kızlar bu gün doğum günüm ve karnımda bebişimle ekstra bi mutlu hissediyorum sanki. Genişletmek için tıkla... Nice yaşlara
ozlemhsan .!.: Kızlar bu gün doğum günüm ve karnımda bebişimle ekstra bi mutlu hissediyorum sanki. Genişletmek için tıkla... Nice yaşlara
T tweeetyyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2023 10.416 12.065 228 32 9 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #8.449 xDerinMavix .!.: Ay cok iyi anliyorum. Erkek kardesimle aramiz 13 ay beraber asi olmaya gitmistik. Once ben asi olunca goren kardesim bayilmisti. Sonrasında ona öncelik verdik hep ama nafile cok zorluk cekti. Genişletmek için tıkla... Üfff gerçekten çok zorluyor beni. Ben nasıl doğum yapcam bilmiyorum
xDerinMavix .!.: Ay cok iyi anliyorum. Erkek kardesimle aramiz 13 ay beraber asi olmaya gitmistik. Once ben asi olunca goren kardesim bayilmisti. Sonrasında ona öncelik verdik hep ama nafile cok zorluk cekti. Genişletmek için tıkla... Üfff gerçekten çok zorluyor beni. Ben nasıl doğum yapcam bilmiyorum
T tweeetyyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2023 10.416 12.065 228 32 9 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #8.450 moonbow34 .!.: Bu süreçte her şeye alışılıyor canım ben bile alıştıysam sen de kesin alışırsın inşallah doğum da hayırlısıyla geçer Allah hepimize kolaylık versin Genişletmek için tıkla... Amin kuzum inşallah zaten herşey minnoşlarımız için onlar için daha güçlüyüz
moonbow34 .!.: Bu süreçte her şeye alışılıyor canım ben bile alıştıysam sen de kesin alışırsın inşallah doğum da hayırlısıyla geçer Allah hepimize kolaylık versin Genişletmek için tıkla... Amin kuzum inşallah zaten herşey minnoşlarımız için onlar için daha güçlüyüz
O ozlemhsan Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Ekim 2017 1.177 1.343 133 9 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #8.451 Karusel .!.: Nice yaşlara Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim :)
O ozlemhsan Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Ekim 2017 1.177 1.343 133 9 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #8.452 Meine Sterne .!.: Dogumgünün kutlu olsun, bebeginle nice yaslara <3 Genişletmek için tıkla... amin, çok teşekkür ederim :)
Meine Sterne .!.: Dogumgünün kutlu olsun, bebeginle nice yaslara <3 Genişletmek için tıkla... amin, çok teşekkür ederim :)
O ozlemhsan Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Ekim 2017 1.177 1.343 133 9 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #8.453 Afratafrac .!.: Mutlu yıllarrrrr Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim :)
E evdekiliyakat Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2023 1.783 3.752 48 37 9 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #8.454 ozlemhsan .!.: Kızlar bu gün doğum günüm ve karnımda bebişimle ekstra bi mutlu hissediyorum sanki. Genişletmek için tıkla... Mutlu yıllar, günün çok güzel geçsin
ozlemhsan .!.: Kızlar bu gün doğum günüm ve karnımda bebişimle ekstra bi mutlu hissediyorum sanki. Genişletmek için tıkla... Mutlu yıllar, günün çok güzel geçsin
cintoniklime 🦴🎀🐾 Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2023 1.047 1.605 53 9 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #8.455 ozlemhsan .!.: Kızlar bu gün doğum günüm ve karnımda bebişimle ekstra bi mutlu hissediyorum sanki. sevdiklerinle mutlu sağlıklı uzun ömrünüz olsun Genişletmek için tıkla... Bebişinle,sevdiklerinle mutlu uzun sağlıklı nice seneleriniz olsun
ozlemhsan .!.: Kızlar bu gün doğum günüm ve karnımda bebişimle ekstra bi mutlu hissediyorum sanki. sevdiklerinle mutlu sağlıklı uzun ömrünüz olsun Genişletmek için tıkla... Bebişinle,sevdiklerinle mutlu uzun sağlıklı nice seneleriniz olsun
G gezginimsi Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2023 510 644 18 9 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #8.456 ozlemhsan .!.: Kızlar bu gün doğum günüm ve karnımda bebişimle ekstra bi mutlu hissediyorum sanki Genişletmek için tıkla... Bebisinle nice mutlu yıllar canım
ozlemhsan .!.: Kızlar bu gün doğum günüm ve karnımda bebişimle ekstra bi mutlu hissediyorum sanki Genişletmek için tıkla... Bebisinle nice mutlu yıllar canım
W wolfgang Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Haziran 2022 859 1.767 43 9 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #8.457 ihlamurunkokusu .!.: Bugün randevum var 15.30 da, çok heyecanlıyım dün mahvoldum bugun mukafatini alırım inşallah Genişletmek için tıkla... Bize de haberleri verr
ihlamurunkokusu .!.: Bugün randevum var 15.30 da, çok heyecanlıyım dün mahvoldum bugun mukafatini alırım inşallah Genişletmek için tıkla... Bize de haberleri verr
W wolfgang Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Haziran 2022 859 1.767 43 9 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #8.458 ihlamurunkokusu .!.: 4 gündür hissetmiyorum hareketlerini ve aşırı moralim bozuk. Yarın kontrolüm var ve içim çok huzursuz. Umarım benim kuruntumdur. Genişletmek için tıkla... Bebekte iyidirrr her sey yolundadirrrr haberlerini bekliyorumm
ihlamurunkokusu .!.: 4 gündür hissetmiyorum hareketlerini ve aşırı moralim bozuk. Yarın kontrolüm var ve içim çok huzursuz. Umarım benim kuruntumdur. Genişletmek için tıkla... Bebekte iyidirrr her sey yolundadirrrr haberlerini bekliyorumm
O ozlemhsan Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Ekim 2017 1.177 1.343 133 9 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #8.459 gezginimsi .!.: Bebisinle nice mutlu yıllar canım Genişletmek için tıkla... İnşallah, teşekkğr ederim
gezginimsi .!.: Bebisinle nice mutlu yıllar canım Genişletmek için tıkla... İnşallah, teşekkğr ederim
O ozlemhsan Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Ekim 2017 1.177 1.343 133 9 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #8.460 fogis .!.: Bebişinle,sevdiklerinle mutlu uzun sağlıklı nice seneleriniz olsun Genişletmek için tıkla... Amin, teşekkür ederim
fogis .!.: Bebişinle,sevdiklerinle mutlu uzun sağlıklı nice seneleriniz olsun Genişletmek için tıkla... Amin, teşekkür ederim