Merhabaa, bende 29 Nisan'da aşılama oldum. Benim hiç lekelenme vs olmadı ilk gün karında sızı şeklinde hareket ettiğimde özellikle ağrı yaşadım 2 gündür günde 1 kere regl sancısı oluyor ama zaten benim daha çok yeni yapıldı. İnşallah güzel sonuçlar alırızMerhabaa kızlarrr ben 25 nisandaa ilk aşılamamı oldum aşılama sonrası sadece hafif renkli kanmam oldu başka bi şey olmadı bi belirti falan yok ... Bu ay aşılama olan varmııı aşılama yaptırp ilk aşılaması tutan var mıı ?
Merhabaa, bende 29 Nisan'da aşılama oldum. Benim hiç lekelenme vs olmadı ilk gün karında sızı şeklinde hareket ettiğimde özellikle ağrı yaşadım 2 gündür günde 1 kere regl sancısı oluyor ama zaten benim daha çok yeni yapıldı. İnşallah güzel sonuçlar alırız
Bende 30 Nisanda oldum, bendede ilk gün hafif ağrı ve hafif koyu renkli bi kanama oldu. İki gün güzelce dinlendim. Sonrası normal hayatımda döndüm, inşallah hepimizin tutarda buraya müjdeli haberi yazarız
Bende 30 Nisanda oldum, bendede ilk gün hafif ağrı ve hafif koyu renkli bi kanama oldu. İki gün güzelce dinlendim. Sonrası normal hayatımda döndüm, inşallah hepimizin tutarda buraya müjdeli haberi yazarı
Merhabaa, bende 29 Nisan'da aşılama oldum. Benim hiç lekelenme vs olmadı ilk gün karında sızı şeklinde hareket ettiğimde özellikle ağrı yaşadım 2 gündür günde 1 kere regl sancısı oluyor ama zaten benim daha çok yeni yapıldı. İnşallah güzel sonuçlar alırız
Evet bende dün geceden beri ağrı var, şişlik var baya tam adet ağırısı gibi değil ama rahatsız edici bi ağrı,Bende arada şiddetki adet agrıları çekiyorum umarımm kötü bi şey degildir ve hamile kalırız hepimizz
Adet günün yaklaştımı bu aradaBende arada şiddetki adet agrıları çekiyorum umarımm kötü bi şey degildir ve hamile kalırız hepimizz
Bana progestan fitil verdiler günde 2 kullanıyorum sanırım ondan dolayı aşırı akıntım var. Regl ağrısı gibi kramlarım aynı şekilde arada olup geçiyor. Benim nedense pek ümidim yokİnşallahhhBenden 2 gün sonraa böylee akışkan bi akıntı geldi sizden öyle bi akıntı geldi mi acaba
Bende 29 Nisan doğum günümde aşılama oldumMerhabaa, bende 29 Nisan'da aşılama oldum. Benim hiç lekelenme vs olmadı ilk gün karında sızı şeklinde hareket ettiğimde özellikle ağrı yaşadım 2 gündür günde 1 kere regl sancısı oluyor ama zaten benim daha çok yeni yapıldı. İnşallah güzel sonuçlar alırız
Bence kötü düşünmeye gerek yokk her şey çokk güzell olacakkkBana progestan fitil verdiler günde 2 kullanıyorum sanırım ondan dolayı aşırı akıntım var. Regl ağrısı gibi kramlarım aynı şekilde arada olup geçiyor. Benim nedense pek ümidim yok
Yaaa amin inşallahhBende 29 Nisan doğum günümde aşılama olduminşallah güzel haberler alırız isteyen herkese Rabbim saglikla en yakın zamanda istediğini verir. Doktorunuz ne zaman söyledi test için
15 gün sonra dedi doktor bana 9 mayısta gidicem çok az kaldı
Sizlere ne zaman söyledi doktorunuz test için
Of bana 10 gün sonra dedi çok erken geldi bana da15 gün sonra dedi doktor bana 9 mayısta gidicem çok az kaldı
Evet bende dün geceden beri ağrı var, şişlik var baya tam adet ağırısı gibi değil ama rahatsız edici bi ağrı,
10 erken defilmi yaa bilemedimmOf bana 10 gün sonra dedi çok erken geldi bana da
Bana da 15 gün dedi 29 unda aşılama yapıldı 13 mayıs test yap dedi10 erken defilmi yaa bilemedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?