senin için ne iyiyse onu yap canımm ama hepimizin sınavı aynı bundan sonra umarım rabbim daha çok bekletmez bizi doktorun ne diyorsa dinle düşün sonra karar verirsinŞuan ne yapacagımı bilmiyorm hemen yapmalımıym beklemelimiyim hiç bir fikrim yok adetim olayım üzüntümü üstümden ataym bakıcam
Aminnn hepimiz için en güzeli tez vakitte olsun inşallahhsenin için ne iyiyse onu yap canımm ama hepimizin sınavı aynı bundan sonra umarım rabbim daha çok bekletmez bizi doktorun ne diyorsa dinle düşün sonra karar verirsin
İnşallah pozitif görürüz yabenimde 26 nisanda oldu benimde 11. gün tertemiz bir negatif çıktı canım doktorumu aradım progestan bitsin bir gün sonra kan ver daha erken değil dedi
inşallah benim regl ağrım başladı ama bakalım hayırlısıİnşallah pozitif görürüz ya
2. Aşılama nasıl oldu 1. Yle arasında ne kadar zaman var acabaaBende yarın aşılama olacak.2 aşılama benim.hayırlısı inş qozitifleri görürüz
Mart ayında yapıldı ilki.nisanda da bayram a denk geliyor diye ben gitmedim doktora yarında ikinci olacak inş.bir fark yok aynı şu ana kadar inş sonuç aynı olmaz iki yumurta oluştu inş ikiz olur duaya ihtiyacım var arkadaşlar dualarınıza beni de misafir eder misiniz2. Aşılama nasıl oldu 1. Yle arasında ne kadar zaman var acabaa
Merhaba ben 19’nisanda yaptırdım hala hasta olmadımMerhabaa kızlarrr ben 25 nisandaa ilk aşılamamı oldum aşılama sonrası sadece hafif renkli kanmam oldu başka bi şey olmadı bi belirti falan yok ... Bu ay aşılama olan varmııı aşılama yaptırp ilk aşılaması tutan var mıı ?
İdrar testi miii yaptınız kaçıncı gundayanamadım bugün test yaptım ve maalesef negatifi gördüm. Allahım nolursun duy sesimizi
Bende 2 mayısta aşılama oldum bugun 7 günüm banada progestan günde 2 defa arada kasık ağrım benimde oluyor umarım güzel sonuçlar alırızBana progestan fitil verdiler günde 2 kullanıyorum sanırım ondan dolayı aşırı akıntım var. Regl ağrısı gibi kramlarım aynı şekilde arada olup geçiyor. Benim nedense pek ümidim yok
Durumunuz nedirBende simdi geldim doktorum evde gebelik testi yaniltabilir dedi ultrasonla bakti rahimde kalinlik var ama adet oncesi de gebelik oncesi de bu kalinlik olur dedi kan aldi yarin aksam cikacakmis ama benim hiiic umudum yok. Daha once bi gebelik gecirdim 6 sene oldu ama az cok hatirliyorum vucudumu da taniyorum adet olmaya hazirliyor kendjni o yuzden hic beklemiyorum
Aksam 7de yazdim hala cikmadi dedi bi daha da yazmadim. Bekliyorum oyle. Ama umutsuz vakayim canim ben. Progestani da biraktim adet olmayi bekliyorum artik.Durumunuz nedir
Belirtiniz mi yok o yüzden miAllahim
Aksam 7de yazdim hala cikmadi dedi bi daha da yazmadim. Bekliyorum oyle. Ama umutsuz vakayim canim ben. Progestani da biraktim adet olmayi bekliyorum artik.
Evet erken gebelik testi yaptım yine de 13 ünde kan verip baktıracağım hemşire kanaman dahi olsa 13 ünde baktır demişti çüküİdrar testi miii yaptınız kaçıncı gun
Merhaba sonucunuz çıktı mı acabaAllahim
Aksam 7de yazdim hala cikmadi dedi bi daha da yazmadim. Bekliyorum oyle. Ama umutsuz vakayim canim ben. Progestani da biraktim adet olmayi bekliyorum artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?