10 bin baya yüksek değer ama kese boyutundan falan tam olarak anlıyorlar bence tamda bilemiyorum yanlış bişey söylemek istemem ama benimki geç döllenme o net
Ne güzel canım çok sevindim senin adına benim durumlar biraz karıştı sanırım iki gün arayla kan verdim 33.87 97.05 ve 175.86 bu artış reglime 2 gün var sağlık ocağındaki doktor iki kat artmamış sıkıntı olabilir dedi
Canım çok sevindim sen istiyor muydun ikiz bilmiyorum ama ben ikiz istiyorum esimin tarafında ikiz vardı benim ki tek keseydi daha erken belki bölünebilir demişti doktorum benim ki de geç döllenme 7 haftalık olması gerekirken 4 haftalık dedi geçen hafta
Merhaba canım amin inşallah, senin yumurtlaman biraz gec olmus olabilir benimde ilk ogrendigimde 8 di baslarda yavas artti surekli kan verme bence burdan bir arkadas gebelik testinde koyulasmayla takip etmisti oyle de takip edebilirsin
Canım çok sevindim sen istiyor muydun ikiz bilmiyorum ama ben ikiz istiyorum esimin tarafında ikiz vardı benim ki tek keseydi daha erken belki bölünebilir demişti doktorum benim ki de geç döllenme 7 haftalık olması gerekirken 4 haftalık dedi geçen hafta
Benim adet gunumden 5 gun sonra pozitifti kanda 8 di. 10 gün sonra 1250 gibi bir degerde kese gorunmemisti 5 gun sonra 10000 degerde karından kese gorundu kahve lekelenmelerim var canım
Benim adet gunumden 5 gun sonra pozitifti kanda 8 di. 10 gün sonra 1250 gibi bir degerde kese gorunmemisti 5 gun sonra 10000 degerde kese gorundu kahve lekelenmelerim var canım
Benim adet gunumden 5 gun sonra pozitifti kanda 8 di. 10 gün sonra 1250 gibi bir degerde kese gorunmemisti 5 gun sonra 10000 degerde karından kese gorundu kahve lekelenmelerim var canım
Değildir inşallah canım kötü düşünme onlar bende de var hele bugun cok fazla midem bulandı, benim tam tepeye ortaya yerleşmiş ben yerlesme zamanı orada pıt pıt birşey hissetmiştim sen hissettin mi hiç