Eğer geçmeyen bi kaşıntı ise heryerinde gebelik alerjisi oluyor sanırım tam bilmiyorum da bi arkadaşım da ve yengemde gördüm doğum yapana kadar her yerleri kaşındı yara oldu vücutları kasimaktan inşallah seninki öyle değildir
Eğer geçmeyen bi kaşıntı ise heryerinde gebelik alerjisi oluyor sanırım tam bilmiyorum da bi arkadaşım da ve yengemde gördüm doğum yapana kadar her yerleri kaşındı yara oldu vücutları kasimaktan inşallah seninki öyle değildir
Bugün git mutlaka ihmal etme, seni ve bebeği etkilemez bu değer ama crp öyle viral enfeksiyonlardaki gibi kendi kendine geçmez ya da sabit kalmaz. Bir kez referans değerinin üstünde çıktıysa yükselmeye devam eder. Bir an önce antibiyotik tedavisi ile kurutulurlar kandaki mikrobu, ama nerden kaynaklı kana karistigini bulmak lazım, en çok bağırsak ve boğaz iltihabinda karışıyor bildiğim kadarıyla ama detaylı muayene için başka tahliller de alır umarım doktorun.
Kız benimkide hamile kaldigimdan beri kararıyor simdi tamamen ucu ve halkası ile kara.sanırım bazen süt akıyor çünkü ucunda kurumuş sarı süt gozlemliyurun