- 10 Ağustos 2022
- 2.081
- 3.200
- 63
Benimki de bir hafta sonra ikili sayılara inecek. Allah'ım nasıl bir mucizedir bu. Uan yatınca kıpır kıpır sessiz olunca merak ediyorum.2 hafta içinde baya kilo alıyorlar. Yakında bizimkiler de 1 kg olacak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de bir hafta sonra ikili sayılara inecek. Allah'ım nasıl bir mucizedir bu. Uan yatınca kıpır kıpır sessiz olunca merak ediyorum.2 hafta içinde baya kilo alıyorlar. Yakında bizimkiler de 1 kg olacak![]()
Yine de çok almamışsın bence. Mecbur alacağız işte son aylarda.
Bende bugün gittim. 26+1 deyim. 1100 gram olmuş benim minikBen 26+4 66 ile hamile kaldım 63 kiloya düştüm şimdi 66 kiloyumBebişleriniz kaç kilo oldu ben tam tamına 1 kiloluk çocuk anasıyım
![]()
Aynen canımcımAaa neden? Büyüdüğü için mi?![]()
Ben zaten doğru düzgün göremedim ya ikilide görmüştüm zıplayıp duruyordu. Detaylıda da o kadar net görmemiştim resim de vermedilerAynen canımcımben ensesinden başka bişey görmedim
bide aç olunca asla dönmedi yüzünü
![]()
Maşallah kuzucuğa. Hareketleri daha net dimi o zaman.Bende bugün gittim. 26+1 deyim. 1100 gram olmuş benim minik1 kg olmuşlar yaaa
Boyu da 36cm dedi. Biraz kafamız büyükmüş
![]()
Ben hareketlerini 16. Haftada hissetmeye başladım. Sadece biraz daha yoğunlaştı ozamana göre. Yani bazen diyorum bu çocuk hiç uyumuyor muMaşallah kuzucuğa. Hareketleri daha net dimi o zaman.
Geçmiş olsun cnm tam grip mevsimi şimdi, burun için varsa eğer evde buhar makinesi iyi geliyor, beni o toparladi ama 2 hafta süründüm resmenKızlar benim de sedimantasyon 22 çıkmış crp de yüksek. Daha da yükselir mi sizce ? Pazartesine enfeksiyon hastalıkları bölümüne randevu aldım. Biliyorsunuz bana enfeksiyon yasak protezden dolayı. Dizim de ağrıyor canım sıkıldı ya. Bir de üşütmüşüm nezlemiyim allerji mi oldum nefes alamıyorum burnum tıkalı hapşuruyorum. 3 trimestr başlamadı ama ben şimdiden zaman hızlı geçsin istiyorum.Kızçeler 2 gündür sürekli dertlerimi yazıyorum kusura bakmayın.
Benim kızın da kafası biraz büyükmüş ama önemsiz dedi doktorumuz. Genetik olduğunu söyledi. Önemli olan beyni zaten onda da bi sorun yok çok şükürBende bugün gittim. 26+1 deyim. 1100 gram olmuş benim minik1 kg olmuşlar yaaa
Boyu da 36cm dedi. Biraz kafamız büyükmüş
![]()
Bi arkadaşımda vardı protein kaçağı. Bu sene doğum yaptı bi sorun yaşamadı. Gebelikte önem verdikleri bi konu olduğunu biliyorum ama tam olarak bilgi sahibi değilim canım. Doktorun ne diyecek bakalımKızlar idrarda protein 31 çıkmış internete baktım yüksek mi normal mi bilmiyorum. Referans aralığı da vermemişler. Var mı böyle bişey yaşayan
Estağfurullah canım geçmiş olsun. Üşüttüysen o yüzden yüksek çıkmıştır muhtemelen. 22 çok yüksek mi o kadarını bilmiyorum. İyi yapmışsın randevu alarak temkinli olmakta fayda var. İnşallah sorunsuz şekilde atlatırız kalan zamanımızı daKızlar benim de sedimantasyon 22 çıkmış crp de yüksek. Daha da yükselir mi sizce ? Pazartesine enfeksiyon hastalıkları bölümüne randevu aldım. Biliyorsunuz bana enfeksiyon yasak protezden dolayı. Dizim de ağrıyor canım sıkıldı ya. Bir de üşütmüşüm nezlemiyim allerji mi oldum nefes alamıyorum burnum tıkalı hapşuruyorum. 3 trimestr başlamadı ama ben şimdiden zaman hızlı geçsin istiyorum.Kızçeler 2 gündür sürekli dertlerimi yazıyorum kusura bakmayın.
İnternette neler okudum bir bilsenBi arkadaşımda vardı protein kaçağı. Bu sene doğum yaptı bi sorun yaşamadı. Gebelikte önem verdikleri bi konu olduğunu biliyorum ama tam olarak bilgi sahibi değilim canım. Doktorun ne diyecek bakalım
Deneyeyim. Teşekkür ederim canım. Gözümden de şakır şakır yaş akıyor sürekli.Geçmiş olsun cnm tam grip mevsimi şimdi, burun için varsa eğer evde buhar makinesi iyi geliyor, beni o toparladi ama 2 hafta süründüm resmen
Cidden herşeyi kafaya takıyoruz yaİnternette neler okudum bir bilsengebelik zehirlenmesi böbrek yetmezliği eşim artık telefonu elimden aldı. Doktordan haber bekleyeceğim.hamileyken insan çok kafaya takıyor eskiden böyle değildim ben
Teşekkür ederim canım.Aslında crp biraz yüksek olması çok sorun olmuyor çünkü vücut bebeği yabancı olarak kabul ediyor milyonlarca hücre var ya işte yüzde biri diyelim. Ama crp ile birlikte sedi azcık ta olsa yükselince vücutta kesin olarak enfeksiyon var demektir. Ortopedi doktorum anlatmıştı o zaman tehlikeli diye benim için. Az kaldı inşallah sağlıkla atlatırız kucağımıza alırız.Estağfurullah canım geçmiş olsun. Üşüttüysen o yüzden yüksek çıkmıştır muhtemelen. 22 çok yüksek mi o kadarını bilmiyorum. İyi yapmışsın randevu alarak temkinli olmakta fayda var. İnşallah sorunsuz şekilde atlatırız kalan zamanımızı da![]()
Bende var ne zaman tahlil versem hep çıkıyor bende detekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı her ayda çıkıyor munorol kullandım 3 kez
Bebeği zararı olur mu bilmiyorum enfeksiyondan korkuyorum her ay şase toz veriyorlar resmî kurumda çalışıyorum umumi WC kullanıyorum klozet yok aralıkta doğum iznine ayrılacağım valla artık o günü bekliyorum sabırsızlıklaBende var ne zaman tahlil versem hep çıkıyor bende de