Pipi olsa görünürdü dimi varsa ultrason atın burada tahmin edenlerde oluyorBenim kız açtı bacaklarını ya pipi olsa görürdük bence. Hayır değişmeyecek kabul etmiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pipi olsa görünürdü dimi varsa ultrason atın burada tahmin edenlerde oluyorBenim kız açtı bacaklarını ya pipi olsa görürdük bence. Hayır değişmeyecek kabul etmiyorum![]()
Detaylida klitoris mi testis mi bakilmiyor mu acaba yaHahah böyle komik vakalar olunca bebim bebeğim de sürpriz yapacak gibi geliyor. 11 hafta da erkek dendi büyük ihtimalle de erkek çıkacak dediler. 14 te kız dendi. 16 da ikisi de olabilir oldu ve detaylı da kız dendi. Ben hala nedense erkek hissediyorum prensesimi
. Alacağım kıyafetleri de unisex almayı düşünüyorum her ikisine de gitsin.
Hastanede emzirme danışmanı vardı onun haricinde diğer bebek hemşireleri de baya uğraştılar, gerçekten saglikcilarin hakkı ödenmez. 5. Gün kontrolünde yine hastanedeki hemşire tutturdu memeyi koltuk altı pozisyonunda ama tabi ondan bile tam 3 gün sonra geldi sütüm. Dereotu, hurma, lokum, tahin, humana süt çaylari, malt, bulgur, börülce aklıma ne gelirse yedim içtim doğumdan sonra bı 10 kilo daha aldimİnşallah ya, bana da güzel erkek ismi çok fazlaymış kız ismi hiç yokmuş gibi geliyorilay da güzel isiim hep beğenirim ama benim ı i takıntım var galiba
Kesinlikle, hep gördüğüm tüm süreç banbaşka. Biz iyiye odaklanalım her zaman
Bizim hastanede emzirme danşmanı gibi bi hemşire vardı, acayip anaç ve tatlı bi ladındı. O bi sıkmıştı göğsümü resmen açılmıştı. Bir de şırınganın ucuyla mama damlatmıştı göğüs ucuma emme pozizsonundayken bebek, öyle öyle emdi emdikçe geldi. Dereotu ye demişti bol bol, herkes şaşırmıştı kimse duymamış. Sonra ben inek gibi geviş getirdim günlerce, her gelen ağzıma tepti
Bunları da belki fikir olur diye yazıyorum. Mama gereksinimi yaşasak da etrafımda çok şükür buna cık cık yapacak insanlar yoktu, o potansiyeldeki insanları mümkün mertebe uzak tutmak lazım lohusa yanından. Bir de uzak çevreden gelen giden olmadı hiç o dönem, bence o da şanstı.
Ben o dönem şunu anlamıştım, anne ne kadar rahatlatılırsa o kadar yolunda gidiyor her şey.
fetal dna da arkadasıma erkek dendı ,kız bebegı var :)merhaba, fetal dna var yada yok diye bir sonuç vermiyor mu, fetal dna için kesin konuşuyolar hep
bende aynı ıkılım orta rısklı cıktı, 258/1 ..İçin rahat edecekse ve imkanın da varsa yaptir tabiki ama bu problemi yaşayan o kadar çok arkadaşım var ki hepsinin bebeği de sağlıklı doğdu. ben de 2. Gebeligimde yaşadım :) şu an 2li taramam riskli çıkmasına rağmen o kadar rahat ki içim hiccc inanmıyorum o testlere.![]()
canım yuzde yuz guvenılırlıgı yok bu testin..1/161 epey de riskli sanırım. Bu tarama testleri güvenilir değil evet şimdi baya da riskli çıkınca aklimdan çıkmaz oldu işte![]()
Erkek isimlerine fazlaca açığım. Mesela ne var güzel erkek ismiİnşallah ya, bana da güzel erkek ismi çok fazlaymış kız ismi hiç yokmuş gibi geliyorilay da güzel isiim hep beğenirim ama benim ı i takıntım var galiba
Kesinlikle, hep gördüğüm tüm süreç banbaşka. Biz iyiye odaklanalım her zaman
Bizim hastanede emzirme danşmanı gibi bi hemşire vardı, acayip anaç ve tatlı bi ladındı. O bi sıkmıştı göğsümü resmen açılmıştı. Bir de şırınganın ucuyla mama damlatmıştı göğüs ucuma emme pozizsonundayken bebek, öyle öyle emdi emdikçe geldi. Dereotu ye demişti bol bol, herkes şaşırmıştı kimse duymamış. Sonra ben inek gibi geviş getirdim günlerce, her gelen ağzıma tepti
Bunları da belki fikir olur diye yazıyorum. Mama gereksinimi yaşasak da etrafımda çok şükür buna cık cık yapacak insanlar yoktu, o potansiyeldeki insanları mümkün mertebe uzak tutmak lazım lohusa yanından. Bir de uzak çevreden gelen giden olmadı hiç o dönem, bence o da şanstı.
Ben o dönem şunu anlamıştım, anne ne kadar rahatlatılırsa o kadar yolunda gidiyor her şey.
Bende tost makinesine basmistim parmagimiKızlar üç gün önce kızartma yaparken bileğimin yan tarafına yağ sıçramıştı. 50 kuruş para büyüklüğünde baloncuk oluştu.Dün bir yere çarpınca patladı.Dünden beri acıyor.Bugün de etrafında hafif şişlik oluştu.Internette hamileyken yanık kremi kullanılmaz yazıyor.Ne iyi gelir sizce? Hastaneye gitsem mi bilemedim.
Doktora gidince artık 4 boyutlu cinsiyeti göstermesini isterimDetaylida klitoris mi testis mi bakilmiyor mu acaba ya
Aynen bende mavilere yuklenmicem ilerde tekrar nasip olursa kiyafet masrafimiz azalmis olur![]()
Kendiliğinden geçer diye önemsemedim önce ama etrafı şişince enfeksiyon kapmasından korktum. Doktorumu aradım Fucidin kullanabilirsin dedi.Evde hic yok yanık kremi eczaneden alayım ben de.Bende tost makinesine basmistim parmagimi
Silverdin surdum ilk basta
Ertesi gun de bepantol surdum
Nokta kadar surdum zaten birsey olacagini zannetmiyorum
Fucidin yaniga iyi geliyor muymus. Daha çok iltihaplı yaralar için diye biliyorum ben onu. Hamilelikte Bepanthol güvenli midir bilmiyorum ama yanık acısını alıyor.Kendiliğinden geçer diye önemsemedim önce ama etrafı şişince enfeksiyon kapmasından korktum. Doktorumu aradım Fucidin kullanabilirsin dedi.Evde hic yok yanık kremi eczaneden alayım ben de.
Evet o benim de kafama takıldı.Internetten baktım da daha cok deri hastalıklarinda kullaniliyormuş.Eczacı bir tanıdığa sordum, yanığı gösterdim iltihaplanmaya başlamış dedi o da.Bir de B kategorisinde olduğu için bunu söylemiş olabilir dedi.Fucidin yaniga iyi geliyor muymus. Daha çok iltihaplı yaralar için diye biliyorum ben onu. Hamilelikte Bepanthol güvenli midir bilmiyorum ama yanık acısını alıyor.
Plasentam yukardaymış artık görünmüyormuşÇok geçmiş olsun canım.Ben ilk kez kez duyuyorum.Plesanta aşağıda olduğu için mi açıklık olmuş?
19+3 haftalığım hastaneye yatırıp dikiş atabileceğim bi durumda değil dedi. Progestan iğne yaptı fitil önermiyorum bu durumda coraspini kes dedi . Oksapsr 6000 e devam ediyorumKaç haftalıksınız ve hangi ilaçları verdi doktorunuz? Sadece evde dinlenin mi dedi?
Babam ameliyat oldugunda dikis yeri enfeksiyon kapmisti antibiyotik krem olarak vermislerdi fucidini muhtemelen mikrop kapmasın diye vermiştir doktorun canim agizdan haptansa kremleri daha cok tercih ediyolar gebelikte bence ince tabaka halinde sür Allah'ın izniyle bisey olmaz zaten 2. Trimesterdayiz hepimiz ilk trimester kadar ilaca hassas degil bebisler organlar olustu artik o yuzden doktorun kullan dediyse güvenip kullanmalisin benceEvet o benim de kafama takıldı.Internetten baktım da daha cok deri hastalıklarinda kullaniliyormuş.Eczacı bir tanıdığa sordum, yanığı gösterdim iltihaplanmaya başlamış dedi o da.Bir de B kategorisinde olduğu için bunu söylemiş olabilir dedi.
Çok geçmiş olsun , inşallah en kısa zamanda biter kanamanız19+3 haftalığım hastaneye yatırıp dikiş atabileceğim bi durumda değil dedi. Progestan iğne yaptı fitil önermiyorum bu durumda coraspini kes dedi . Oksapsr 6000 e devam ediyorum![]()
İnşallah canim çok teşekkür ederim.Kullanmaya başladım.Şişmeye başlamıştı etrafı, kötü olmuştu.İnşallah faydası olur.Babam ameliyat oldugunda dikis yeri enfeksiyon kapmisti antibiyotik krem olarak vermislerdi fucidini muhtemelen mikrop kapmasın diye vermiştir doktorun canim agizdan haptansa kremleri daha cok tercih ediyolar gebelikte bence ince tabaka halinde sür Allah'ın izniyle bisey olmaz zaten 2. Trimesterdayiz hepimiz ilk trimester kadar ilaca hassas degil bebisler organlar olustu artik o yuzden doktorun kullan dediyse güvenip kullanmalisin bence
Aklına kötü şeyler getirme canım.Bol bol dinlen her şey yoluna girer inşallah.Rabbim şifa versin.Plasentam yukardaymış artık görünmüyormuşaşağıdayken açıklık yoktu
denize gitmiştim orda yordum kendimi sanırım hatta hala devam ediyor
umarım kötü sonuçlanmaz yolun yarısına geldik
![]()
Çok geçmiş olsun, peki kendi kendine kapanma ihtimali yok mu ya da dikiş ile kapatamiyorlar mi. Hayırlısıyla sorunsuz bı şekilde tamamladım hamileliğini umarımPlasentam yukardaymış artık görünmüyormuşaşağıdayken açıklık yoktu
denize gitmiştim orda yordum kendimi sanırım hatta hala devam ediyor
umarım kötü sonuçlanmaz yolun yarısına geldik
![]()