- 1 Mart 2023
- 1.993
- 1.993
- 63
- 27
21+4 ama 22+2 olarak gorunuyormusAyy masallahhkaç haftaliksiniz siz canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
21+4 ama 22+2 olarak gorunuyormusAyy masallahhkaç haftaliksiniz siz canım?
Ay teşekkür ederim canimmOhh hadi gözün aydın canım![]()
Kalan sağlar bizimdirAy aşko ama öyle ya baksana herşey ortada![]()
Yaaa. Güzellikler için biraz sabretmek gerekiyorKızlar selam bu ayki kontrolümde bebeğin suyu fazla olduğu için 20.haftada şeker yüklemesi yapıldı ve gebelik şekeri çıktı doktor diyet verdiaslında çok kiloda almadım çok da yemiyordum nasıl çıktı anlamadım
ama arada canım tatlı çekiyor meyve bile yiyemiyorum doğru düzgün napıcam bilmiyorum 10 günde 1 kilo vermişim.
Benim de biraz fazla çıktı suyu sanırım benden de şeker yuklemesi istiycek kendi doktorum. Senin ne kadar suyu bi rakam verdi miKızlar selam bu ayki kontrolümde bebeğin suyu fazla olduğu için 20.haftada şeker yüklemesi yapıldı ve gebelik şekeri çıktı doktor diyet verdiaslında çok kiloda almadım çok da yemiyordum nasıl çıktı anlamadım
ama arada canım tatlı çekiyor meyve bile yiyemiyorum doğru düzgün napıcam bilmiyorum 10 günde 1 kilo vermişim.
Canım geçmiş olsun kaç çıktı ki değerin, diyetle halledilebiliyorsa çok iyi bence en azından ilaç kullanmayacaksın. Biraz sabret inşallah doğumdan sonra canın ne istiyorsa doya doya yersinKızlar selam bu ayki kontrolümde bebeğin suyu fazla olduğu için 20.haftada şeker yüklemesi yapıldı ve gebelik şekeri çıktı doktor diyet verdiaslında çok kiloda almadım çok da yemiyordum nasıl çıktı anlamadım
Benim de biraz fazla çıktı suyu sanırım benden de şeker yuklemesi istiycek kendi doktorum. Senin ne kadar suyu bi rakam verdi mi
Yok cnm rakam vermedi
Şeker yüklemesinden sonra 183 çıktı cnmCanım geçmiş olsun kaç çıktı ki değerin, diyetle halledilebiliyorsa çok iyi bence en azından ilaç kullanmayacaksın. Biraz sabret inşallah doğumdan sonra canın ne istiyorsa doya doya yersin![]()
Anladım canım ekmeği falan kesersin meyveyi kontrollü bir şekilde yersin paketli gıdalar zaten hepimize zararlı kimsenin yememesi lazım. Belkide böylece az kilo alarak tamamlarsın hamileliği daha iyi olur senin içinŞeker yüklemesinden sonra 183 çıktı cnm
Sağol canım benim doktor hemen yap artık en son yaptığın saatten sonra devam et dediBisey olmaz inşallah. Transferden sonra 10 tane oksapar verdiler ama 11 gün vardı teste. O gün için 1 gün kullanmayınca bisey olmaz yazmışlardı. Test pozitif çıkınca yeni paket almıştım.
Kullanıyorum canım bi daha unutmam inşallah yaBir günden bir şey olmaz inşallah canım.Coraspin kullanıyor musun?
Canım telefonuna alarm kursana hergün aynı saatte çalsın unutmazsın o zaman benim her ilaç için ayrı alarmım çalıyorKullanıyorum canım bi daha unutmam inşallah ya![]()
Gözün aydın canım çok sevindimKızlar perinotologdan çıktım , herşey yolunda dedi bebek 4-5 gün önden gidiyormuş, özellikle karın bölgesi, serklaj oldum diyince erken doğum riskin yok dedi rahim boyu gayet iyiymiş, plasentamda arka yerleşmeli ve yukardaymış, iki kayıptan sonra böyle güzel şeyler duymak çok iyi hissettirdi, darısı hepinizin başına, inşallah heppiniz güzel şeyler duyarsınız ve bebişlerimizin doğumunu da yazarız buraya![]()
Gözün aydın canım yarın da güzel haberlerle gel insallah bekliyoruzKızlar devlet hastanesindeki doktora gittim bugün, bir sorun yok dedi plasenta ile ilgili olarakta rahim ağzına yakın ama tam kapatmıyor şuanki konumu normal doğum yapmana engel değil 33- 34. Haftada bakar duruma göre doğumu planlarız bana değil başka doktora gidersende durumunu anlat vajinal baksınlar o haftalarda dedi.
Üç hafta sonrada şeker yüklemesi yapacakmışız 75 mg ile.
Birde idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum yine, onun içinde antibiyotik verdi.
Yarında kendi doktorumda detaylı ultrasonum var biraz rahatladım öncesinde buna gidince. Umarım orada da herşey yolunda olurbiraz uzun ve yorucu bir gün oldu karışık yazdım kusura bakmayın
![]()
Amiin canım inşallah yarın akşam haber veririm sizeGözün aydın canım yarın da güzel haberlerle gel insallah bekliyoruz![]()
Geçmiş olsun canım, bu gebelik şekeri ne kadar artmaya başladı. Ben henüz şeker yüklemesi yaptırmadım bakalım bizde ne çıkacak. Doğuma kadar iyi kötü idare etmeye çalış canım mecbur. İnşallah sıkıntısız bir şekilde geçer kalan haftalarKızlar selam bu ayki kontrolümde bebeğin suyu fazla olduğu için 20.haftada şeker yüklemesi yapıldı ve gebelik şekeri çıktı doktor diyet verdiaslında çok kiloda almadım çok da yemiyordum nasıl çıktı anlamadım