2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Napıyım valla çok merak ettim 🤣🤣🤣
Kötü koksa da kokudan rahatsızlık duyacağım için değil ama böyle ilk anda ds bebek kokusu var mı acaba yoksa, et gibi mi kokuyor diye 😅😅 sağol canım, bir kaç ay sonra koklarız inşallah 🥰
Kuzum o an kan kokusu burnuna gelmiyor gerçekten. Ama ben dizden ameliyat olduğumda biraz da merakımdan beni uyutmayın dedim uyutmadılar ve dr la konuşuyordum o an gerçekten burnuma gelmişti o koku ve bağırmaya başladım beni uyutun diye. Mucize gibi nedense doğumdan sonra böyle bir koku olmuyor. Kız kardeşim sezeryanla doğurdu onun bebeği de miss gibi kokuyordu. İnşallah o anı hissederiz hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza tek duam bu son zamanlar.

E nabizdan baktım 500 mg girilmiş ama doktorun 1 Gr dediğine eminim. Minoset 500 mg demişti yanındaki aklı selim ikisini de 500 girmiş. Gözüme kadar şişti, durdumuyor iltihabı
Cok gecmis olsun canım. Diş ağrısı illet bir sey. Aslında doktorunun da bilgisi dahilinde serum taktırsan haptan daha etkili olurdu. 500 mg iltihabı durdurmaz süreci uzatır.

Kuzum o an kan kokusu burnuna gelmiyor gerçekten. Ama ben dizden ameliyat olduğumda biraz da merakımdan beni uyutmayın dedim uyutmadılar ve dr la konuşuyordum o an gerçekten burnuma gelmişti o koku ve bağırmaya başladım beni uyutun diye. Mucize gibi nedense doğumdan sonra böyle bir koku olmuyor. Kız kardeşim sezeryanla doğurdu onun bebeği de miss gibi kokuyordu. İnşallah o anı hissederiz hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza tek duam bu son zamanlar.
Evet evet en önemlisi o gerçekten, grup ilk açıldığında biri vardı sanki, tam emin olamadım ama ismini görünce hatırlar gibi oldum, bebeğini kaybetmiş 17. Hafta da. Az önce konu açmış orda okudum, çok üzüldüm.
Allah herkesin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Daha önce doğum yapmış anneler,
Bir şeyi merak ediyorum da 😅😅
Şimdi bu doğum yaptıktan sonra sezeryan ya da normal bebeği annenin yanına getiriyorlar ya, bebek böyle kan kokusu gibi falan mı kokuyor, yoksa o hep bildiğimiz güzel bebek kokusu gibi mi 😅😅
Bugün instagramda o kadar çok doğum videolarına denk geldim ki birden çok merak ettim nasıl kokuyorlar o an acaba diye
Hiç kan kokusu yoktu canım mis gibiydi.Teninde ipeksi bir yumuşaklık vardı. 🥰

Kızlar anakucagi marka ve modele karar veren var mı, hiç biseyde bu kadar kararsızlık yaşamadım 😬 elektrikli mi normal mi, mamma marka mi merf baby mi derken bı turlu birinde karar kilamadim. Sonra dönüyorum direk elektrikli salıncak tarzı mi alsam diyorum. Anakucagi kullananlar ya da almayı düşünenler siz ne öneriyorsunuz
Ben de ana kucağına karar veremedim ne zormuş bazı eşyaların kararı 😅 elektrikli olanlardan düşünüyorum ben bakalım karar değiştirmezsem

Daha önce doğum yapmış anneler,
Bir şeyi merak ediyorum da 😅😅
Şimdi bu doğum yaptıktan sonra sezeryan ya da normal bebeği annenin yanına getiriyorlar ya, bebek böyle kan kokusu gibi falan mı kokuyor, yoksa o hep bildiğimiz güzel bebek kokusu gibi mi 😅😅
Bugün instagramda o kadar çok doğum videolarına denk geldim ki birden çok merak ettim nasıl kokuyorlar o an acaba diye
Ayy koku dedin canim nasil miss gibi bebek kokusu cekti suan. Ben hic kan kokusu almadim canim. Ama o bebek kokusuna bitiyorum 🫠

Evet evet en önemlisi o gerçekten, grup ilk açıldığında biri vardı sanki, tam emin olamadım ama ismini görünce hatırlar gibi oldum, bebeğini kaybetmiş 17. Hafta da. Az önce konu açmış orda okudum, çok üzüldüm.
Allah herkesin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kimden bahsediyorsun ki acaba canım 😔

Ne kadara aldin canım insallah saglam bir şekilde gelir
1250 ye aldım canım, fotoğraflarda temiz görünüyordu ama metal aksami filan sağlam mıdır bilinmez tabi, herhangi bi kırık çatlak kaynak yok demiş ama gelince gorucez artık, ikinci el biraz şans işi zaten, umarım hayrını görürüz.

1250 ye aldım canım, fotoğraflarda temiz görünüyordu ama metal aksami filan sağlam mıdır bilinmez tabi, herhangi bi kırık çatlak kaynak yok demiş ama gelince gorucez artık, ikinci el biraz şans işi zaten, umarım hayrını görürüz.
Görürsün canım inşallah. Taşıma kılıfı da var mammalarda onuda göndersinler unutmasınlar lazim olur bir yere gidersen kolayca taşırsın

Aktivite halısını da ikinci el almayı düşünüyorum ben, basit bı halıdan ziyade, çok renkli çok uyaranli bı hali daha iyi. Oğlumda bandigo'nunkini kullanmıştık, bir tek oyun halisina birakinca aglamadan saatlerce takılırdı, gelişimleri için de çok faydalı. Ama sıfırlari baya pahalı olmuş temiz ve oyuncakları eksiksiz bulursam ikinci el alicam onu da, bulamazsam mecbur sıfır alırım, ilk aydan itibaren kullanicam yine hem sırt üstü hem tummy time şeklinde.

Görürsün canım inşallah. Taşıma kılıfı da var mammalarda onuda göndersinler unutmasınlar lazim olur bir yere gidersen kolayca taşırsın
Evet evet söyledim oyuncağı ve taşıma çantası ile birlikte gonderecekti, bugün kargoya vericekti umarım çabuk ve sağlam ulaşır elime

Kızlar günaydın. Benim şeker sonucum çıkmış pek anlamam. Doktora da haftaya gideceğim. Bir bakabilir misiniz 🙏
Screenshot_2023-10-17-08-07-16-01_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.webp

Back
X