Teşekkür ederimElinde barkod varsa protokol numarasından hastanenin sitesinden sonuçlar kısmından bakabilirsin canım
Sağol canımCanım hemen e nabızda düşmüyor hastaneye gidebilirsen git yoksa beklemen kazım sayfayı kontrol et sürekli
Hiç düşmedi hat hiç. Teşekkür ederim.hastanedekiler de okuyor sonucunuzu rica edin bir daha arayıp
Güzel haberlerini bekliyoruzTeşekkür ederim
Benim ilk kan sonucumda altta şöyle bir not yazıyor ilk 6 hafta içerisinde 3 günde 1 2 kar artış gösterir. Buna göre sizinki normal oluyor. İnşallah sağlıkla ilerler stres yapmayınKizlar değerler tam iki katı artmıyor. Allah'ım yardım etartış var ama hep sınırda.
10.gun 98
12.gun 165
14.gun 320 doktorum henüz dönüş yapmadı ama muhtemelen ilaçlara devam der. Siz ne düşünüyorsunuz. Tecrübeli kizlar bilgilendirin beni lütfen
Off inşallah kuzum inşallah ya.Benim ilk kan sonucumda altta şöyle bir not yazıyor ilk 6 hafta içerisinde 3 günde 1 2 kar artış gösterir. Buna göre sizinki normal oluyor. İnşallah sağlıkla ilerler stres yapmayın
Zaten değeriniz nerdeyse 2 katına çıkmışOff inşallah kuzum inşallah ya.
Gayet iki katına yakın artarak çıkmış bence korkmaKizlar değerler tam iki katı artmıyor. Allah'ım yardım etartış var ama hep sınırda.
10.gun 98
12.gun 165
14.gun 320 doktorum henüz dönüş yapmadı ama muhtemelen ilaçlara devam der. Siz ne düşünüyorsunuz. Tecrübeli kizlar bilgilendirin beni lütfen
Canım değerlerin çok güzel korkma hiçKizlar değerler tam iki katı artmıyor. Allah'ım yardım etartış var ama hep sınırda.
10.gun 98
12.gun 165
Doktor tam iki katına anca tebrik ediyor .Gayet iki katına yakın artarak çıkmış bence korkma
İnşallah canım sağolCanım değerlerin çok güzel korkma hiç
Doktorum bu duruma sınır diyor canım. Ben artık vala Allah'a bıraktım. Zaten hep hayırlı sağlıklı olanı diledim. Nasip kısmet. Kizlar pozitif alayım diye değil. Sağlıklı kolay bir süreç için dua edin. İnşallah herkesin kalbine göre versin Rabbim.Zaten değeriniz nerdeyse 2 katına çıkmış
Yanlış hatırlamıyorsam%60 mı%66 mıydı artış yeterli kuzum. Yani bu değeler iyi benceKizlar değerler tam iki katı artmıyor. Allah'ım yardım etartış var ama hep sınırda.
10.gun 98
12.gun 165
Maşallah darısı bizeBetam 114,48 çıktı 5. Gün embriyosu 6aa ve 5aa 2 embriyo pazar günü tekrardan kan vermeye çağırdılar Allahım şu mübarek günlerde cümlemize sevinç yaşattır.
Yüzde 65 artmış mi yani canımYanlış hatırlamıyorsam%60 mı%66 mıydı artış yeterli kuzum. Yani bu değeler iyi bencehayırlı olsun canım
Onu hesaplamadımıç ama, %60ın üstünde bence senin artışınYüzde 65 artmış mi yani canım
canım ben göbekten iğnesini, kaçadan iğnesini, fitilni hepsini kullanıyorum, transfer öncesi progesteronum düşük çıkmış birazBen fitil degilde ignesini kullanıyorum sen igne kullanmıyor musun
harikaaaKizlar değerler tam iki katı artmıyor. Allah'ım yardım etartış var ama hep sınırda.
10.gun 98
12.gun 165
ben günümden önce yapmam canım ya 26 sı verdiler test günü için 3. gün embiyosu benim.Öyle düşünmeye çalışıyorum canım ama tedirgin olmamakta elde degil sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?