2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

canım ben göbekten iğnesini, kaçadan iğnesini, fitilni hepsini kullanıyorum, transfer öncesi progesteronum düşük çıkmış biraz
Benim transfer öncesi progesteronum hiç ölçülmedi benim oda kafama takıldı direkt transfer yapıldı

Selam hanımlar benimde taze transfer 5.gün embryosu transfer imin 3.günü.. Heyecanla bekliyorumtransferden 4 saat sonra bende hafif bir pembe leke oldu böyle birşey yaşayan var mı acaba?
Transfer sonrası o pembe akıntı normal canım o katadreli Rahime takıp çıkarırlarken hasar alıyor ondan kaynaklı kafana takma normal

165in %60ı 264 yapıyo artısın iyi bence de bundan sonra saglıkla daha cok artar insallah

Hiç canını sıkma bakarsın yavaş ilerler tam tutununca beta tavan yapar olumlu düşün ,içerde ne yaşanıyor ne oluyor tam olarak nasıl oluyor sadece Allah bilir o yüzden pozitif ol canım bu çok önemli

Benim transfer öncesi progesteronum hiç ölçülmedi benim oda kafama takıldı direkt transfer yapıldı
Hiç kanını almadılarmı canım senin onlar muhakkak bakmıştır kandan, yeterli gelse bile yine verirler bence ben hem fitil hem iğne yapıyorum

Hiç canını sıkma bakarsın yavaş ilerler tam tutununca beta tavan yapar olumlu düşün ,içerde ne yaşanıyor ne oluyor tam olarak nasıl oluyor sadece Allah bilir o yüzden pozitif ol canım bu çok önemli
Sonuçun fenada değil bence canım

Çok haklısın elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Allah razı olsun

Hiç kanını almadılarmı canım senin onlar muhakkak bakmıştır kandan, yeterli gelse bile yine verirler bence ben hem fitil hem iğne yapıyorum
Yok canım hiç kan alınmadı daha önce taze transferdeyken bakmıştı ama bu dondurulmuştu bunda hiç bakmadı adetimin 2. Günü ilaçlara başladım daha sonra bir kez kontrole gittim sonrada transfere çagırdı direkt transfer oldum

Canm son 2 testte 2 kat artmış endişe etme inşallah bebişlerimiz bizimle beslenmene dikkat et somon avokado falan ye çiğ kabak çekirdeğine kuruyemişlere devam

Yumurta gelişimine bağlı olarak iğneleri veriyor kaç gün süreceği gelişimine bağlı 9 10 11 12 gün değişiyor

Kızlar doktorum 2 saat yat 15 dk gez dedi ben çok sıkıldım yatmıyorum siz nasıl geçiriyorsunuz transfer sürecini?

Tüp bebekle gebelik geçirmiş biri olarak söyliyim arkadaşlar önceleri kadın doğum doktoru transfer tarihini soruyor ama sonrasında hep son adet tarihi ile devam ediyor ölçümleri.ve genelde uyuyor hafta hesabı.normal yolla hamile kalanlarında ne zaman tutunduğu bilinmediği için sabit olarak sat a göre gidiyorlar bence.

Canm son 2 testte 2 kat artmış endişe etme inşallah bebişlerimiz bizimle beslenmene dikkat et somon avokado falan ye çiğ kabak çekirdeğine kuruyemişlere devam
Hayatımda olmadık kadar su avokado çerez tüketiyorum. Ispanak tuketiyorum beta artsın diye. İnşallah sağlıkla gelsin ne diyim. Şunu merak ediyorum. Transferimin 14. Gunundeyim embriyo tutunmuş mudur yoksa hala tutunmaya mi calisiyor ?

normal canım ya kontrole çağırmış transfer öncesi ilaçlara başlamışsın gayet iyi yani progestana ihtiyacın olmasa bile verir sıkıntı yapma kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…