Benim transfer öncesi progesteronum hiç ölçülmedi benim oda kafama takıldı direkt transfer yapıldıcanım ben göbekten iğnesini, kaçadan iğnesini, fitilni hepsini kullanıyorum, transfer öncesi progesteronum düşük çıkmış biraz
Transfer sonrası o pembe akıntı normal canım o katadreli Rahime takıp çıkarırlarken hasar alıyor ondan kaynaklı kafana takma normalSelam hanımlar benimde taze transfer 5.gün embryosu transfer imin 3.günü.. Heyecanla bekliyorumtransferden 4 saat sonra bende hafif bir pembe leke oldu böyle birşey yaşayan var mı acaba?
belki başka ölçütleri de vardır canım bilmiyorum doktoruna güven bence kafana takmaBenim transfer öncesi progesteronum hiç ölçülmedi benim oda kafama takıldı direkt transfer yapıldı
165in %60ı 264 yapıyo artısın iyi bence deKizlar değerler tam iki katı artmıyor. Allah'ım yardım etartış var ama hep sınırda.
10.gun 98
12.gun 165
14.gun 320 doktorum henüz dönüş yapmadı ama muhtemelen ilaçlara devam der. Siz ne düşünüyorsunuz. Tecrübeli kizlar bilgilendirin beni lütfen
Hiç canını sıkma bakarsın yavaş ilerler tam tutununca beta tavan yapar olumlu düşün ,içerde ne yaşanıyor ne oluyor tam olarak nasıl oluyor sadece Allah bilir o yüzden pozitif ol canım bu çok önemliKizlar değerler tam iki katı artmıyor. Allah'ım yardım etartış var ama hep sınırda.
10.gun 98
12.gun 165
14.gun 320 doktorum henüz dönüş yapmadı ama muhtemelen ilaçlara devam der. Siz ne düşünüyorsunuz. Tecrübeli kizlar bilgilendirin beni lütfen
Hiç kanını almadılarmı canım senin onlar muhakkak bakmıştır kandan, yeterli gelse bile yine verirler bence ben hem fitil hem iğne yapıyorumBenim transfer öncesi progesteronum hiç ölçülmedi benim oda kafama takıldı direkt transfer yapıldı
Sonuçun fenada değil bence canımHiç canını sıkma bakarsın yavaş ilerler tam tutununca beta tavan yapar olumlu düşün ,içerde ne yaşanıyor ne oluyor tam olarak nasıl oluyor sadece Allah bilir o yüzden pozitif ol canım bu çok önemli
Ya inşallah Allah razı olsun gönlundeki seni de bulsun inşallah sağlıklaOnu hesaplamadımıç ama, %60ın üstünde bence senin artışıngönlünü ferah tut. Bence kesinlikle sağlıklı bir şekilde hamilesin ❤❤
İnşallah yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim165in %60ı 264 yapıyo artısın iyi bence debundan sonra saglıkla daha cok artar insallah
Çok haklısın elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Allah razı olsunHiç canını sıkma bakarsın yavaş ilerler tam tutununca beta tavan yapar olumlu düşün ,içerde ne yaşanıyor ne oluyor tam olarak nasıl oluyor sadece Allah bilir o yüzden pozitif ol canım bu çok önemli
Yok canım hiç kan alınmadı daha önce taze transferdeyken bakmıştı ama bu dondurulmuştu bunda hiç bakmadı adetimin 2. Günü ilaçlara başladım daha sonra bir kez kontrole gittim sonrada transfere çagırdı direkt transfer oldumHiç kanını almadılarmı canım senin onlar muhakkak bakmıştır kandan, yeterli gelse bile yine verirler bence ben hem fitil hem iğne yapıyorum
Canm son 2 testte 2 kat artmış endişe etme inşallah bebişlerimiz bizimleKizlar değerler tam iki katı artmıyor. Allah'ım yardım etartış var ama hep sınırda.
10.gun 98
12.gun 165
Yumurta gelişimine bağlı olarak iğneleri veriyor kaç gün süreceği gelişimine bağlı 9 10 11 12 gün değişiyorKızlar bana doktorum 5 günlük iğne verdi 2 tane. Yarın son iğnelerimi olacağım. Cumartesi günü kontrolüm var. Haftaya tekrar iğne verir mi ? Bizim erkek infertilitesi var. Bende problem olmadığı için sadece 5 gün mü iğne kullanırım
Bana 5 günlük iğne verdi. Yarın kontrolden sonra tekrar iğne verebilir o haldeYumurta gelişimine bağlı olarak iğneleri veriyor kaç gün süreceği gelişimine bağlı 9 10 11 12 gün değişiyor
Evet muayenede belli olacakBana 5 günlük iğne verdi. Yarın kontrolden sonra tekrar iğne verebilir o halde
Hayatımda olmadık kadar su avokado çerez tüketiyorum. Ispanak tuketiyorum beta artsın diye. İnşallah sağlıkla gelsin ne diyim. Şunu merak ediyorum. Transferimin 14. Gunundeyim embriyo tutunmuş mudur yoksa hala tutunmaya mi calisiyor ?Canm son 2 testte 2 kat artmış endişe etme inşallah bebişlerimiz bizimlebeslenmene dikkat et somon avokado falan ye çiğ kabak çekirdeğine kuruyemişlere devam
normal canım ya kontrole çağırmış transfer öncesi ilaçlara başlamışsın gayet iyi yani progestana ihtiyacın olmasa bile verir sıkıntı yapma kendineYok canım hiç kan alınmadı daha önce taze transferdeyken bakmıştı ama bu dondurulmuştu bunda hiç bakmadı adetimin 2. Günü ilaçlara başladım daha sonra bir kez kontrole gittim sonrada transfere çagırdı direkt transfer oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?