Test verdiniz miHayatımda olmadık kadar su avokado çerez tüketiyorum. Ispanak tuketiyorum beta artsın diye. İnşallah sağlıkla gelsin ne diyim. Şunu merak ediyorum. Transferimin 14. Gunundeyim embriyo tutunmuş mudur yoksa hala tutunmaya mi calisiyor ?
Canım tutunmuş ki betada gözüküyor. Eğer tutunmamış olsaydı betada böyle bir yükselme gözükmezdiHayatımda olmadık kadar su avokado çerez tüketiyorum. Ispanak tuketiyorum beta artsın diye. İnşallah sağlıkla gelsin ne diyim. Şunu merak ediyorum. Transferimin 14. Gunundeyim embriyo tutunmuş mudur yoksa hala tutunmaya mi calisiyor ?
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin üzülmeyin desemde anlamsız biliyorum ama belkide böylesi hayırlıdır. İnşallah tez zamanda rabbim kucağınızı doldururbenim negatif o kadar belirti var gibi hissettiklerim ilaçların etkisiymiş.
Sonuç çıkmayınca sağlık ocağına gittim hemşire negatif haberini veremedim sana dedi.
Çok tarifsiz bir üzüntü Allah hakkımızda hayırlısını eylesin.Bu süreçte hiç sanal gibi hissetmedim her bir bireyinizi benim çiçek kadınlarım
Daha önce iki kere negatif, bir kere de pozitif (kalbi durdu) haberi alan biri olarak sizi çok iyi anliyorum ve bu tarifsiz üzüntüyü paylaşıyorum.Biliyoruz ki herşey geçiyor, önemli olan mücadeleyi sürekli kılmak.Kalbimdeki gücü sizinle paylasip elinizi tutuyorum.Sevgiler cicek kadinbenim negatif o kadar belirti var gibi hissettiklerim ilaçların etkisiymiş.
Sonuç çıkmayınca sağlık ocağına gittim hemşire negatif haberini veremedim sana dedi.
Çok tarifsiz bir üzüntü Allah hakkımızda hayırlısını eylesin.Bu süreçte hiç sanal gibi hissetmedim her bir bireyinizi benim çiçek kadınlarım
Bende sana bakınıyodum rabbim yüreğini serinleticek bi güzel kapı açsın sana kurban olduğum allahımbenim negatif o kadar belirti var gibi hissettiklerim ilaçların etkisiymiş.
En zoru da toparlanmak,tekrar tekrar aynı umutRabbim hakkınızda hayırlısını versin üzülmeyin desemde anlamsız biliyorum ama belkide böylesi hayırlıdır. İnşallah tez zamanda rabbim kucağınızı doldurur
Geçen yıl tutmadığında bende tam olarak şöyle bir derinliğe çökmüştüm orda kal sana üzülme diyemem ama arada kendini teselli etmezsen bununda hasarı olur yazdığın herşeyde çok haklısın ve herşeyi farketmiş olmanın tarafıyla yüzleşiyorsun zor gibi gözüküyo ama çalışırsan bebek bile tutmasa aynaya bakıp ben değerliyim bebek yokru gene yok ben kendimi mahfetmicem de ben çok umutluyum bu sefer eğer bende negati Görürsem bu dediklerimi uygulamaya çalışcamEn zoru da toparlanmak,tekrar tekrar aynı umut
Eşim isteyecek ve eminim bir daha bir dahaları asla bitmeyecek.
Bu meselenin çözümü beyin arkadaşlar;yaşım 39 baba çalışır anne ev hanımı bir ailede büyüdüm ve annem beni ayakların üzerinde dur oku diye yetiştirdi.Ne bir gelinlik hayal ettim ne de bir bebek kucağımda düşündüm.
Bekarlıkta aileme destek evlilikte evin maddi manevi yükü üstümde oldum.
Uzun yıllarımı aldı ailemi yuvamı toparlamak.
Bir bakmışım ki giden benden olmuş, herkes nankör çıkmış kardeş aile boşmuş.
Dişilliğim erilliğe dönmüş.
Mesele erilliği çözümlemekte ,çağımızın kadınlarının sorunu bu bence kadın gibi hissettirilmedim, sırtımı dayayacağım kimsem olmadı.
Hep çalışmak zorundaydım.
Şimdi de maddiyatım var ama manevi bir eksik içimi kemiriyor.
O kadar hissederek okudum ki yazdıklarınızıEn zoru da toparlanmak,tekrar tekrar aynı umut
Bu meselenin çözümü beyin arkadaşlar;yaşım 39 baba çalışır anne ev hanımı bir ailede büyüdüm ve annem beni ayakların üzerinde dur oku diye yetiştirdi.Ne bir gelinlik hayal ettim ne de bir bebek kucağımda düşündüm.
Mesele erilliği çözümlemekte ,çağımızın kadınlarının sorunu bu bence kadın gibi hissettirilmedim, sırtımı dayayacağım kimsem olmadı.
Bunu ne buradakiler nede doktorun bilemez kimininki 17 çıkıyo az az yükseliyor kimin yüksek çıkıp düşüyo o 28 bile çok güzelKızlar bişey sorucam 9. Gün değerim 28 çıktı tüp bebek merkezi 100 isterdim ama şuan hamilesin yükselmesine bakıcz dedi umutsuz konuştu kendi doktorumsa hiç umutsuz konuşmadı olabilecek bir değer herkesi değeri aynı olacak diye bişey yok artışına bakıcaz dedi sizce nedir durum
Haklısın. Sağol canımCanım tutunmuş ki betada gözüküyor. Eğer tutunmamış olsaydı betada böyle bir yükselme gözükmezdi
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ama asla yaşım geç psikolojisine girme 48 yaşında bile doğuranlar var küçükken ben hep şey derdim ben çocuk yapmıycam yuvadan alıcam bunu düzeltmem senelerimi aldı eril dişil enerjini dengelersin sen güçlü bir kadınsın pes etmek yok üzüntünü yaşa 1 hafta sonra toparlanıp savaşa devam et benim senden yaşım büyük pes ediyomuyum asla regl olduğun sürece umut var devam sen bu sene hamile kalıcaksın niyet varsa akibeti gelirEn zoru da toparlanmak,tekrar tekrar aynı umut
Okurken duygulandım. Hayatınızı her anlamda sağlıkla gönül rahatlığıyla yaşamanızı diliyorumEn zoru da toparlanmak,tekrar tekrar aynı umut
Maşallag ne kadar güzel tahmin edemiyorum mutluluğnu hayırla kucağna alKızlar Rabbime binlerce kez şükürler olsun8 sene sonra bugün öğrendim ki hamileyim çok şükür transferimin 12. Günü bugün kanda 161 çıktı beta HCG. Normal mi değer bilmiyorum inşallah herşey yolundadır. Hep dualarimdasiniz inanın. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat versin diye dua ediyorum hep. Çok mutluyum. Rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu
Esra tebrik ederim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar Rabbime binlerce kez şükürler olsun8 sene sonra bugün öğrendim ki hamileyim çok şükür transferimin 12. Günü bugün kanda 161 çıktı beta HCG. Normal mi değer bilmiyorum inşallah herşey yolundadır. Hep dualarimdasiniz inanın. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat versin diye dua ediyorum hep. Çok mutluyum. Rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu
Ya teşekkür ediyorum herşey rabbimin elindeBunu ne buradakiler nede doktorun bilemez kimininki 17 çıkıyo az az yükseliyor kimin yüksek çıkıp düşüyo o 28 bile çok güzel
Merhaba yarın transferim var 1. Si olumsuz olmustu rahmim saha dogru kivrik oldugu icin o pipet gibi şry iceri girerken çok acı verdi yarinki transfrde anestezili olacaka ayrıca sonda takip sondayla rahmime su vereceklet trnasfer sonrasida bosaltacaklar böyle biseye basına gelen var miMerhaba bende 22 ocakta transfer olacağım bu tabloya bende yazmak istiyorum nereden yazabilirim acaba. Daha evevl 5. Gün 1 embriyo transferi oldum ama negatif sonuçlandı şimdi 2 tane 3. Gün embriyom var inşallah hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?