Benimkisi de prolutex. Bana da göbekten yap dedi doktorum.Herkes iğneden şikayetçi olmuş bana doktorum kalçadan olan çok can yakıyor oyüzden prolutex vereyim biraz daha pahalı ama rahat edersin dedi. Ama gördüğüm kadarıyla herkes kalçadan olanı kullanıyor bir farkı var mı acaba merak ettim. Ben kolumdan vuruluyorum her gün.
Benim doktorum gonalf hariç hepsini koldan yaptırdı bana. Bende görüyorum burada herkes göbekten yapıyor. Vardır bir bildiği herhaldeBenimkisi de prolutex. Bana da göbekten yap dedi doktorum.
Canım kuruma çizgisi olduğunu düşünmüyorum çünkü orta bir beta olmasa o çizgi çıkmaz .birsürü test yaptım bu zamana kadar o çizgi varsa kesin bişey var inşaAllah devamı gelir tutunmaya devam eder bebişin
Usttekini sabah yaptim
Benim doktorum gonalf hariç hepsini koldan yaptırdı bana. Bende görüyorum burada herkes göbekten yapıyor. Vardır bir bildiği herhalde
Hayırlı olsun canım gebesin Rabbım sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
Ben hayırlı olsun demek istiyorum
7.gunumBen hayırlı olsun demek istiyorumkaçıncı gününüz
27 ocakta test gunum7.gunum
Yap yap cikar at buraya merak ettimBenim de 8. Günüm bugün. Ve test yapsam mı diye bi düşünmeye başladım. Aslında hiç aklımda yoktu ama durduramıyorum bu düşünceyi
Dondurmadan biyopsi alıyorlar embriyo lar dan snra genetiğe gidiyor o sırada embriyo donduruluyor ben 4tanesine biyopsi yaptırdım 1tanesini gen testine yolladıkçok şükür sağlıklı çıktı eğer sağlıklı olmasaydı dondurulan embriyo dan çözdürülüp tekrar 1i gen testine gidecekti çünkü gen incelemek pahalı çünkü
Peki kızlar genetikten gelmesi kaç gün suruyir, transfer sonraki aylara mi kalıyor ?Hayır embriyoyu göndermiyorlar ondan alınan biyopsi gönderiliyor, embriyo donduruluyor. Doktorum bana demişti ki embriyo iyi kalitede olur genetikten sağlıksız gelir, embriyo orta kalitede olur genetikten sağlıklı gelir bunu bilemeyiz ama önceliğimiz iyi kalitede gördüğümüz embriyoyu göndermek olur.
Benim 1.5 ayda geldi genetikten.Peki kızlar genetikten gelmesi kaç gün suruyir, transfer sonraki aylara mi kalıyor ?
Bende çözemedim ama benim gibi yaşayan arkadaşlar varmış , siz hiç danıştınız mı doktora . Üstelik ben yatarak yerleştirdiğim halde kalkınca bazen akma oluyor hayatta ayakta yerleştiremem hepsi akar dışarı galiba ben uzanıp biraz bekliyorum öyle sorun olmuyorBenim transferden sonraki 14. Günüm. Sizinkinin aksine günden güne daha genişliyor gibi vajina ağzı, kolay oluyor yani. Ayakta koymak daha kolay bu arada.
İnşallah çok çok güzel olur hepimiz için. Allah hepimizin önce göbeklerini sonra kucaklarini doldursun inşallahBenimde 2 embriyo transfer edildi. İlk tüp bebek denememde 1 yumurta toplandı oda döllenmedi. Bu sefer 3 tane toplandı 2 tane döllendi biri biraz geriden geliyordu Rabbim ol der olurHayırlı güzel haberler alalım inşallah
Her güne 1 mm demişti doktorum.verebilir canım benim de biranda hızlı büyüdüler kişiden kişiye feğişir tabi 15-16 mm de kanada bakıp verebilir belki :)
Tabi bunu normal dönem için söylemişti. İğne kullanınca çok daha hızlı ilerliyorHer güne 1 mm demişti doktorum.
1haftaPeki kızlar genetikten gelmesi kaç gün suruyir, transfer sonraki aylara mi kalıyor ?
Asla öyle düşünme. 5. Gün daha iyi tutar 3. Gün tutmaz diye birşey yok. Bu karar doktorunun ve sana en uygun olana karar veriyor. Benimde 3 . Gün embriyosu. Bana dediği su doktorun hiçbir labaratuvar ortami anne tahminin yerini tutamaz tertemiz bir rahmin var ve o 2 günü dışarıda geçirmesinin bir manası yok doğal ortamında kalsın dedi. Ben doktoruma güveniyorum. Tutmazsada canımız sağolsun. Yine deneriz.Kızlar benimde embriyolar maalesef 5. Güne gidemedi ancak 3. Günde 3 tane 1. Kalite embriyom var şubat sonunda 1 tane transfer olucam. Yaşım 29 çikolata kist haricinde ne rahimde ne tüplerde ne de hormonlarda bir sıkıntım yok. Acaba tutunma ihtimali var mıdır? 5. Güne gitmediği için tutunmaz diye korkmalı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?