2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benimkisi de prolutex. Bana da göbekten yap dedi doktorum.

Benim de 8. Günüm bugün. Ve test yapsam mı diye bi düşünmeye başladım. Aslında hiç aklımda yoktu ama durduramıyorum bu düşünceyi

Peki kızlar genetikten gelmesi kaç gün suruyir, transfer sonraki aylara mi kalıyor ?

Benim transferden sonraki 14. Günüm. Sizinkinin aksine günden güne daha genişliyor gibi vajina ağzı, kolay oluyor yani. Ayakta koymak daha kolay bu arada.
Bende çözemedim ama benim gibi yaşayan arkadaşlar varmış , siz hiç danıştınız mı doktora . Üstelik ben yatarak yerleştirdiğim halde kalkınca bazen akma oluyor hayatta ayakta yerleştiremem hepsi akar dışarı galiba ben uzanıp biraz bekliyorum öyle sorun olmuyor

İnşallah çok çok güzel olur hepimiz için. Allah hepimizin önce göbeklerini sonra kucaklarini doldursun inşallah

Asla öyle düşünme. 5. Gün daha iyi tutar 3. Gün tutmaz diye birşey yok. Bu karar doktorunun ve sana en uygun olana karar veriyor. Benimde 3 . Gün embriyosu. Bana dediği su doktorun hiçbir labaratuvar ortami anne tahminin yerini tutamaz tertemiz bir rahmin var ve o 2 günü dışarıda geçirmesinin bir manası yok doğal ortamında kalsın dedi. Ben doktoruma güveniyorum. Tutmazsada canımız sağolsun. Yine deneriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…