2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kan sulandırıcı oksapar mı senin ya ben onu vururken çok zorlanıyorum batmıyor derime gonalf yada ovitrelle gibi değil
Hayır canim clexane diye iğne.valla benim annem yapiyir eşim iş gereği başka şehre gtti annemde kalıyorum kendim yapamıyorum ben.gonal f kullanırken de eşim yapiyordu braz cesaretim yoksenin kaçıncı gün embryosu

3.gün embriyosu. Benim de eşim hiç cesaret edemiyor clexane ve oksapar aynı işleve sahip zaten benimde reçetemde vardı eczanede hangisi varsa onu alırsın demişlerdi. 22 ocak transfer günü 5 Şubat test günü

Aynıdır birbirinin muadili öle yazmışlar tek o yazıyordu benim reçetede . Koca 1hafta geçti şu gün geçmez artık benim de canim faydalı diyorlar ama dene istersen ben ilk 5-6gun günde btane avokado tükettim .

Çok teşekkür ederim. Rabbim hepimize yardım etsin inşallah. Oksapar var göbekten yapıyorum ama ikisininde yaparım çünkü popodan daha zor

benimde cuma test günüm sanki 2 ay varSabrım daraldı artık.Başka şey olsa günler uçar

Bende aldım bu akşam yarın başlıyorum yemeye kabak çekirdeği çok duydum onu yiyorum ceviz falan İnşallah güzel haberler verirsin

Bizim de çok zor tedavimiz eşim iki defa ameliyat oldu çocuğunuz olmaz dediler çok şükür cellatin hocayı bulduk inşallah az kaldı tüp bebek tedaviye geçmemiz çıkışının bekliyoruz önerdiğiniz birseyler varmi bu süreçte ihtiyacım var cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…