Bende sadece Progestan var iğne olarak.Onuda göbek çevresine vuruyorumProluton depot u mu karından yapiyorsun
Hayır canim clexane diye iğne.valla benim annem yapiyir eşim iş gereği başka şehre gtti annemde kalıyorum kendim yapamıyorum ben.gonal f kullanırken de eşim yapiyordu braz cesaretim yokKan sulandırıcı oksapar mı senin ya ben onu vururken çok zorlanıyorum batmıyor derime gonalf yada ovitrelle gibi değil
Bence geçmiştir canım ama yinede insan emin olamiyor çift çizgi çıksa bile hep bir acaba oluyor o yüzden kan vermek en iyisiB nde 15ocakta taze transfer oldum Perşembe test günüm.ama yarın evde test yapsam iğne etkisi geçmiş mıdır?
Yarın son elimdeki testi yapicamBence geçmiştir canım ama yinede insan emin olamiyor çift çizgi çıksa bile hep bir acaba oluyor o yüzden kan vermek en iyisi
Anladım canım. Bende bı sorayım da göbekten yapayım. Popomun üstüne oturamiyorum resmenBende sadece Progestan var iğne olarak.Onuda göbek çevresine vuruyorum
Benim de öyle mosmor oldu üzerine bile oturamiyorum artık iğne yaparken bile çok acıyorKızlar bide bişey sorcam. Bu iğneler popomu mahvetti taş gibi oldu dokunamiyorum. Varmı bı çaresi. İyice sertleşti her gün yeniden iğne yaptırırken çok canım acıyor
3.gün embriyosu. Benim de eşim hiç cesaret edemiyorHayır canim clexane diye iğne.valla benim annem yapiyir eşim iş gereği başka şehre gtti annemde kalıyorum kendim yapamıyorum ben.gonal f kullanırken de eşim yapiyordu braz cesaretim yoksenin kaçıncı gün embryosu
Tahmin ediyorum,geçmiş olsun.Sorun inşallah en azından birini karından yaparsınız.Zor bir süreç Allah yardım etsin.Anladım canım. Bende bı sorayım da göbekten yapayım. Popomun üstüne oturamiyorum resmen
İnşallah canımYarın son elimdeki testi yapicamPerşembe günü de inşallah kan da pozitif sonuç alırım
Aynıdır birbirinin muadili öle yazmışlar tek o yazıyordu benim reçetede . Koca 1hafta geçti şu gün geçmez artık benim de3.gün embriyosu. Benim de eşim hiç cesaret edemiyorclexane ve oksapar aynı işleve sahip zaten benimde reçetemde vardı eczanede hangisi varsa onu alırsın demişlerdi. 22 ocak transfer günü 5 Şubat test günü
Benim yumurtalar toplandı 3 den biri boş cıktı bugün 2 .günüm 1 daha gitti elimde bir kaldı kaç gün sonra acaba dondurulur transferim ikinci adetimde yapıcakmış dr umCanım benim 2den biri dolu çıktı. Transfer oldum. Beklemedeyim. İnşallah senin ikiside dolu çıkar
benimde cuma test günüm sanki 2 ay varAynıdır birbirinin muadili öle yazmışlar tek o yazıyordu benim reçetede . Koca 1hafta geçti şu gün geçmez artık benim decanim faydalı diyorlar ama dene istersen ben ilk 5-6gun günde btane avokado tükettim .
Bende aldım bu akşam yarın başlıyorum yemeye kabak çekirdeği çok duydum onu yiyorum ceviz falanAynıdır birbirinin muadili öle yazmışlar tek o yazıyordu benim reçetede . Koca 1hafta geçti şu gün geçmez artık benim decanim faydalı diyorlar ama dene istersen ben ilk 5-6gun günde btane avokado tükettim .
Aynen öle canimbenimde cuma test günüm sanki 2 ay varSabrım daraldı artık.Başka şey olsa günler uçar
İnşallah hepimiz bekleyen herkesBende aldım bu akşam yarın başlıyorum yemeye kabak çekirdeği çok duydum onu yiyorum ceviz falanİnşallah güzel haberler verirsin
Samsun medikalpark pervin karliHangi Medical canım doktorun kim
Göbekten vuruluyor canımKizlar progesteron de nasıl nereye vuruluyor
Bizim de çok zor tedavimiz eşim iki defa ameliyat oldu çocuğunuz olmaz dediler çok şükür cellatin hocayı bulduk inşallah az kaldı tüp bebek tedaviye geçmemiz çıkışının bekliyoruz önerdiğiniz birseyler varmi bu süreçte ihtiyacım var cokAmin inşallah. Merak etmeyin, inşallah çok kısa zamanda evladınıza kavuşursunuz. Biz çok umutsuz başladık Celalettin Hoca bize psikologluk yaptı resmen :) şimdi hiç hayal edemediğimiz bi aşamaya geldik. İnşallah siz de biran önce emeklerinizin karşılığını görür sonucunu alırsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?