Ben kalçadan vurduruyorum öyle söyledilerGöbekten vuruluyor canım
Kalçadan da yapa bilirsiniz.Ama acıtmasın diye göbekten daha iyi.Ben kalçadan vurduruyorum öyle söylediler
İnşallah çok güzel haberini aliriz Aminn. AminAmin inşallah. Merak etmeyin, inşallah çok kısa zamanda evladınıza kavuşursunuz. Biz çok umutsuz başladık Celalettin Hoca bize psikologluk yaptı resmen :) şimdi hiç hayal edemediğimiz bi aşamaya geldik. İnşallah siz de biran önce emeklerinizin karşılığını görür sonucunu alırsınız :)
MaşaAllah subhanallah bacım yumurtalıkların ne güzel çalışmışBen medicalpark floryada yaptırdım yumurta toplama biraz kötü geçti benim için bi anda geliştiler 60 embriyom toplandı 38i döllendi 5ci güne 22 tane kaldı 5aa hepsi 2 embriyo transfer oldum 20 tanesini saklattım ilerisi için
Canım kuruma çizgisi olduğunu düşünmüyorum çünkü orta bir beta olmasa o çizgi çıkmaz .birsürü test yaptım bu zamana kadar o çizgi varsa kesin bişey var inşaAllah devamı gelir tutunmaya devam eder bebişinResimde belli olmuyor ki telefonum guzel cekmiyor ama gorumceme gosterdim daha cok yeni var dedi yarin sabah yapcam tekrar bakalim
Canım ben gününden önce test yaptırmadıgım için bişey diyemicem ayın 27 si test günüm.Kızlar 6.gün için 37 iyi bi değermi 5.gün embriyo su
Kalçanın iğnesi büyük oluyor ama göbek kısa oluyor. Uzun vadede yapıldığı için ben eşime yaptırıyorum kalça olsa sabah akşam hastaneye gitmem gerek. Sen hastaneye mi gidiyorsun canımBen kalçadan vurduruyorum öyle söylediler
Farklı farklı iğneler var. Benim ignemi 3 günde bir gidip kalçadan yaptırıyorum kendisinden siringasi yok ilaç ampul şeklinde hastanede yaptırmak gerekiyor. Ama anladığım kadarıyla kan sulandırıcı ya da yumurta buyutme ignesi gibi göbekten vurulan bir versiyonu da var. Doktorunuz hangisini verdiyse ona göre vurulması gerekir.Kizlar progesteron de nasıl nereye vuruluyor
Benimde ampul seklimde doktorum nisey demedi her gün 1 tane dedi ama eczane ucu kucuk ince olan siringalalardan verdi sanırım göbekten yapilirFarklı farklı iğneler var. Benim ignemi 3 günde bir gidip kalçadan yaptırıyorum kendisinden siringasi yok ilaç ampul şeklinde hastanede yaptırmak gerekiyor. Ama anladığım kadarıyla kan sulandırıcı ya da yumurta buyutme ignesi gibi göbekten vurulan bir versiyonu da var. Doktorunuz hangisini verdiyse ona göre vurulması gerekir.
Yok canım gayet güzel embriyon çabuk tutunmuş ve güzel gelişiyorKızlar selam kan sonucum çıkmış 8. Gün 300 çıkmış çok yüksek değil mii tek embriyo konmuştu 5. Gün embriyosu
Ben günlük sabahları göbekten tek ampul olarak vuruyorum .iğnesi batırırken acıtmıyor ama daha sonrası acıtıyor ama dayanamayacak kadar değilFarklı farklı iğneler var. Benim ignemi 3 günde bir gidip kalçadan yaptırıyorum kendisinden siringasi yok ilaç ampul şeklinde hastanede yaptırmak gerekiyor. Ama anladığım kadarıyla kan sulandırıcı ya da yumurta buyutme ignesi gibi göbekten vurulan bir versiyonu da var. Doktorunuz hangisini verdiyse ona göre vurulması gerekir.
Bence doktorunla iletişime geç çoğu ilacı yasaklıyolar nolur nolmaz bi sor ona göre kullanırsınKızlar ben şu an yüzümdeki lekeler için expigment krem kullanıyorum sizce transfer aşamasına geçtiğinde devam etmelimiyim zararı olur mu
Canım benim 4. Gün taze transfer oldu. Tek yumurta olunca 3. Günde donduruyorlar geneldeBenim yumurtalar toplandı 3 den biri boş cıktı bugün 2 .günüm 1 daha gitti elimde bir kaldı kaç gün sonra acaba dondurulur transferim ikinci adetimde yapıcakmış dr um
Ben de yüzümdeki sivilceler için krem kullanıyordum ilk tüp bebek tedavime başlarken doktorum bıraktırmıştı. Sende doktoruna sorarsın canım bence kullanmaKızlar ben şu an yüzümdeki lekeler için expigment krem kullanıyorum sizce transfer aşamasına geçtiğinde devam etmelimiyim zararı olur mu
3.günde 1 vuruluyorum ben birde kalçadan emilim daha iyi oluyor dedi hemşire ben evde kendim vurabilirsiniz diye sordum bu gün göbekten vurulduğunu bilmiyordum kol yada bacaktan vururum diyordum. Hemşire kalça daha iyi dedi hastaneden verilen kağıttada kabadan diye yazıyordu bir bildikleri vardır dedim.Kalçanın iğnesi büyük oluyor ama göbek kısa oluyor. Uzun vadede yapıldığı için ben eşime yaptırıyorum kalça olsa sabah akşam hastaneye gitmem gerek. Sen hastaneye mi gidiyorsun canım
Benim transferden sonraki 14. Günüm. Sizinkinin aksine günden güne daha genişliyor gibi vajina ağzı, kolay oluyor yani. Ayakta koymak daha kolay bu arada.Kızlar kusura bakmayın ama bişey soracağım , Protestan fitili kullanırken zamanla iyice zor yerleştiriyorum, gün geçtikçe daraldığını hissediyorum sadece bende mi var bu sıkıntı yoksa tutmadığına mı işaret
Geçmiş olsun çok üzüldüm.Evet ama iğneler de yoruyor bir yerden sonra sizi anlıyorum.İnsan tahammül edemiyor.Kızlar umarım bu mesajımı herkes okur …….
Ben geçen sene 8. Haftada bir düşük yaptım ama kendi hatamdı bunuda yeni öğrendim. Sakın ha doktorunuz sonucunuz negatif ilaçları bırakın demeden iğnelerinizi bırakmayın ben. 7. Haftada bebeğin kalp sesine kadar duyduktan sonra iğneyi ve fitili bıraktım sadece asit folige devam ettim .1 hafta demeden herşey yolunda derken progesteron iğne ve progesteron fitili bıraktığım hafta 8. Hafta bebeğimi kendi hatamdan dolayı düşürdüm. Çünkü progestoron bebeğin tutunmasında büyük rol oynuyor oyüzden sakın ha sakın doktor bırakın demeden bırakmayın bırakın kalçanız göbeğiniz biraz ağrısın .benim bırakma sebebim ise haftalık 100 Euro veriyordum iğneye 7.Haftada bırakmıştım tutundu diye ama progesteron eksikliğini anlayınca bebek düştü .tecrübem size örnek olsun sakın bırakmayın ilaçlarınızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?