Hapşırmak, öksürmek, yatarken sağa sola dönmek bunların hiç bir zararı yok endişelenmeyinMerhaba bugün transfer dahi 3 ncu günüm
Çok kötü hapsirdim karnim agridi bunun tutunmaya olumsuz etkisi varmidir
Ayyy inşallahValla bnde hemen yaptımuzun zamandır bekleyince inşallah kanda da cikar da o zamanda onu koyarım
Ne güzel yazmışsınız. Transferiniz ne zaman? İnsallah bebeklerimiz bize sıkı sıkı tutunur bizimle olurlarAsla öyle düşünme. 5. Gün daha iyi tutar 3. Gün tutmaz diye birşey yok. Bu karar doktorunun ve sana en uygun olana karar veriyor. Benimde 3 . Gün embriyosu. Bana dediği su doktorun hiçbir labaratuvar ortami anne tahminin yerini tutamaz tertemiz bir rahmin var ve o 2 günü dışarıda geçirmesinin bir manası yok doğal ortamında kalsın dedi. Ben doktoruma güveniyorum. Tutmazsada canımız sağolsun. Yine deneriz.
Merhaba, benim beşinci gün tek embriyom vardı genetiği sağlıklı gelen 4bc kaliteydi. Orta bile sayılmıyor düşük diye geçiyor. Doktoruma sordum "tutunursa hepsi aa tutunmazsa hepsi cc sen bunlara takılma kısmet biraz da" demişti. Tutundu embriyom. Devam eder etmez Allah bilir ama kalite değil mesele biraz embriyo genetiği biraz sizin rahminizin durumu açıkçasıMerhaba transfer oldunuz mu benimde 3. Gün orta kalite embriyolarım var doktorum tekrar yumurta toplayalım dedi ancak durumum müsait olmadığı icin var olan embriyolarımı deneyeceğim doktor olumsuz konuştuğu için moralim bozuldu benim durumumda olanların sonuçlarını merak ediyorum yeniyim bu forumda
Bende aynı gün yapmıştım iğne etkisi 10.günden sonra kalmıyormuş bunu çok net öğrendim canım hamilesinbugün transfer sonrası 5. günüm. erken sonuç veren testlerden yaptım. yumurta çatlatma iğnesi etkisi olabilir mi diye endişelendim fakat üzerinden 12 gün geçti iğnenin. sanıyorum pozitif. yarın sabah tekrarlayacağım.
Canım benim 8. Günde bomboş kalbim gibi tertemiz çıkıyordu testimSevinemiyorum desem… Yarın 8. Gün bir kan tahlili verebilirim. Hayırlısı.Umarım bu sefer hamileliğim devam eder.Eki Görüntüle 3375337
Canım hiç kulak asma benimde 2 tane embriyom oldu ikiside öyle çok kaliteli değil bir tanesi zaten 5. Güne ulaşmaz diyorlardı ben ikisini de transfer ettirdim. Çünkü laboratuvar ortamı ile doğal rahim bir değil laboratuvarda gelişmeyen belki doğal rahimde daha güzel gelişebilir. Bu bir yana birde rabbim ol derse olur bol bol dua et. Benim ilk denemede 1 yumurta toplandı oda döllenmedi bu sefer doktorum ilkine göre daha az folikül gözüküyor büyümediler falan dedi hatta ilaçları düzgün sakladın mı acaba eczane ortamında düzgün sakladıkları mı falana gelmişti olay. Ben hep kulağımı tıkladım hep dua ettim Rabbim ol derse olur. Çok şükür bu sefer 3 tane yumurtam oldu 2 si döllendiMerhaba transfer oldunuz mu benimde 3. Gün orta kalite embriyolarım var doktorum tekrar yumurta toplayalım dedi ancak durumum müsait olmadığı icin var olan embriyolarımı deneyeceğim doktor olumsuz konuştuğu için moralim bozuldu benim durumumda olanların sonuçlarını merak ediyorum yeniyim bu forumda
8. Gün negatif çıkan testin erken gebelik miydi kaset testmiydi canım?Canım benim 8. Günde bomboş kalbim gibi tertemiz çıkıyordu testim. 12. Gün bile yani benden başka kimsenin görmediği sonradan çıkan bir çizgi vardı birinde birinde hiç yoktu öyle saçma bir durumdu. Kan verme gününe kadar bekle. Sonra bu sefer de ay düşük mü gününe göre, yok artacak mı acaba diye bunları düşüneceksin. Zaten insanın önceden kayıpları olunca cart diye kopkoyu bile çıksa rahatlamıyor. Ben iki kere kan verdim yükselişi falan iyi ama hep bir sıkıntı var içimde. Görüp duyana kadar devam edecek sanırım. Acele etmemeni tavsiye ederim
Merhaba Bende 2 tane 3.gün embriyosu transfer oldum biri 6 hücreli biri 8 hücreliydi bu bi şey ifade ediyor mu?Selam canım ben de 2 tane 3. Gün embr transfer oldum orta kalite, cuma öğreneceğim sonucumu hücrelerini söylediler mi?
Ben de açıkcası artışı net görebilmek adına erken yaptım.4. Günden itibarek ilerledim ki çatlatma iğnesinin etkisi mi yoksa gerçekten koyulaşıyor mu. Her tüp bebek denemesinde hamile kaldımCanım benim 8. Günde bomboş kalbim gibi tertemiz çıkıyordu testim. 12. Gün bile yani benden başka kimsenin görmediği sonradan çıkan bir çizgi vardı birinde birinde hiç yoktu öyle saçma bir durumdu. Kan verme gününe kadar bekle. Sonra bu sefer de ay düşük mü gününe göre, yok artacak mı acaba diye bunları düşüneceksin. Zaten insanın önceden kayıpları olunca cart diye kopkoyu bile çıksa rahatlamıyor. Ben iki kere kan verdim yükselişi falan iyi ama hep bir sıkıntı var içimde. Görüp duyana kadar devam edecek sanırım. Acele etmemeni tavsiye ederim
1 erken bir kasetti. 12. Gün ikisi de kasetti8. Gün negatif çıkan testin erken gebelik miydi kaset testmiydi canım?
ya ben de şimdi internetten baktım ovitrelle in prospektüsünde de 10 güne kadar yazıyor :) İnşallah dediğiniz gibidir, yarın biraz da olsa koyulaşırsa daha rahat hissedeceğim.Bende aynı gün yapmıştım iğne etkisi 10.günden sonra kalmıyormuş bunu çok net öğrendim canım hamilesin
Ben de daha önce 3 kez hadi deneyelim dediğimiz her seferde ilk ay gebe kaldım ama 6. Haftadan sonra ilerlemedi. Esimdeki bir genetik sorundan kaynaklı olduğu sonucuna ulaştılar bu yüzden genetik tarama yapabilmek için tüp bebek denedik. Gercekten 12 embriyomun 10 tanesi 3. Günden sonra pat pat eksildi. 3. Günden sonra sperm DNA sı işin içine giriyormuş. Kalanlarin da ikisi iyiydi genetige gitti onların da biri hasta geldi. Öteki de içerde bakalım kerata. İnşallah devam ederse adını Seçkin koycam. Seçe seçe buldukBen de açıkcası artışı net görebilmek adına erken yaptım.4. Günden itibarek ilerledim ki çatlatma iğnesinin etkisi mi yoksa gerçekten koyulaşıyor mu. Her tüp bebek denemesinde hamile kaldımaynı kısır döngü sürekli dönüyor sanki. Dediğiniz gibi erken de verince 12. Güne kdar delik deşik oluyorsun ama bünye işte yine de dayanamıyor duramama hastalığı var bende. Yarın kan veririm eğer ğozitifse iki günde bir artışına bakarım.zaten negatifse 12. Gün tekrar verir ve dönemi kapatırım
Ben ikinci denememde orta kalite 3. Gün embriyosuyla hamile kalmıştım. Kalınabilir ve devam edebilir.Kulak asmayın.Benim yaşım gereği genetik anomali olduğu için devam etmiyor.10. Haftada bebeği kaybetmiştim.Ama bunun sizin durumunuzla alakası yok.İçinizi ferak tutun. Hamile olamazsın diye birşey yok.Merhaba transfer oldunuz mu benimde 3. Gün orta kalite embriyolarım var doktorum tekrar yumurta toplayalım dedi ancak durumum müsait olmadığı icin var olan embriyolarımı deneyeceğim doktor olumsuz konuştuğu için moralim bozuldu benim durumumda olanların sonuçlarını merak ediyorum yeniyim bu forumda
Transfer gününüzde konuşmuştuk sizinle hatırlıyorum, 6 ve 8 iyi kaliteleler zaten makbulü 8 5 ve üzerini transfere uygun diyoruz dediler banaMerhaba Bende 2 tane 3.gün embriyosu transfer oldum biri 6 hücreli biri 8 hücreliydi bu bi şey ifade ediyor mu?
genetiğe göndermedim. Niyeyse içime sinmedi.Bunu da kaybedersem artık neler oluyor diye gönderirim. 7. Denemem oldu.Maddi açıdan bir ev parasını yedik resmen. Benimki olursa adını dolar koyabilirimBen de daha önce 3 kez hadi deneyelim dediğimiz her seferde ilk ay gebe kaldım ama 6. Haftadan sonra ilerlemedi. Esimdeki bir genetik sorundan kaynaklı olduğu sonucuna ulaştılar bu yüzden genetik tarama yapabilmek için tüp bebek denedik. Gercekten 12 embriyomun 10 tanesi 3. Günden sonra pat pat eksildi. 3. Günden sonra sperm DNA sı işin içine giriyormuş. Kalanlarin da ikisi iyiydi genetige gitti onların da biri hasta geldi. Öteki de içerde bakalım kerata. İnşallah devam ederse adını Seçkin koycam. Seçe seçe bulduk. Sizinki de benimki de bu sefer mutlu son olsun inşallah
İnşallah gerek kalmaz bir daha denemeye bu sefer olmuşturBen
genetiğe göndermedim. Niyeyse içime sinmedi.Bunu da kaybedersem artık neler oluyor diye gönderirim. 7. Denemem oldu.Maddi açıdan bir ev parasını yedik resmen. Benimki olursa adını dolar koyabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?