2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhaba bugün transfer dahi 3 ncu günüm
Çok kötü hapsirdim karnim agridi bunun tutunmaya olumsuz etkisi varmidir

Ne güzel yazmışsınız. Transferiniz ne zaman? İnsallah bebeklerimiz bize sıkı sıkı tutunur bizimle olurlar

Merhaba, benim beşinci gün tek embriyom vardı genetiği sağlıklı gelen 4bc kaliteydi. Orta bile sayılmıyor düşük diye geçiyor. Doktoruma sordum "tutunursa hepsi aa tutunmazsa hepsi cc sen bunlara takılma kısmet biraz da" demişti. Tutundu embriyom. Devam eder etmez Allah bilir ama kalite değil mesele biraz embriyo genetiği biraz sizin rahminizin durumu açıkçası

Bende aynı gün yapmıştım iğne etkisi 10.günden sonra kalmıyormuş bunu çok net öğrendim canım hamilesin

Sevinemiyorum desem… Yarın 8. Gün bir kan tahlili verebilirim. Hayırlısı.Umarım bu sefer hamileliğim devam eder.Eki Görüntüle 3375337
Canım benim 8. Günde bomboş kalbim gibi tertemiz çıkıyordu testim. 12. Gün bile yani benden başka kimsenin görmediği sonradan çıkan bir çizgi vardı birinde birinde hiç yoktu öyle saçma bir durumdu. Kan verme gününe kadar bekle. Sonra bu sefer de ay düşük mü gününe göre, yok artacak mı acaba diye bunları düşüneceksin. Zaten insanın önceden kayıpları olunca cart diye kopkoyu bile çıksa rahatlamıyor. Ben iki kere kan verdim yükselişi falan iyi ama hep bir sıkıntı var içimde. Görüp duyana kadar devam edecek sanırım. Acele etmemeni tavsiye ederim

Canım hiç kulak asma benimde 2 tane embriyom oldu ikiside öyle çok kaliteli değil bir tanesi zaten 5. Güne ulaşmaz diyorlardı ben ikisini de transfer ettirdim. Çünkü laboratuvar ortamı ile doğal rahim bir değil laboratuvarda gelişmeyen belki doğal rahimde daha güzel gelişebilir. Bu bir yana birde rabbim ol derse olur bol bol dua et. Benim ilk denemede 1 yumurta toplandı oda döllenmedi bu sefer doktorum ilkine göre daha az folikül gözüküyor büyümediler falan dedi hatta ilaçları düzgün sakladın mı acaba eczane ortamında düzgün sakladıkları mı falana gelmişti olay. Ben hep kulağımı tıkladım hep dua ettim Rabbim ol derse olur. Çok şükür bu sefer 3 tane yumurtam oldu 2 si döllendi 22 ocakta transfer oldum bekliyorum artık

8. Gün negatif çıkan testin erken gebelik miydi kaset testmiydi canım?

Selam canım ben de 2 tane 3. Gün embr transfer oldum orta kalite, cuma öğreneceğim sonucumu hücrelerini söylediler mi?
Merhaba Bende 2 tane 3.gün embriyosu transfer oldum biri 6 hücreli biri 8 hücreliydi bu bi şey ifade ediyor mu?

Ben de açıkcası artışı net görebilmek adına erken yaptım.4. Günden itibarek ilerledim ki çatlatma iğnesinin etkisi mi yoksa gerçekten koyulaşıyor mu. Her tüp bebek denemesinde hamile kaldım aynı kısır döngü sürekli dönüyor sanki. Dediğiniz gibi erken de verince 12. Güne kdar delik deşik oluyorsun ama bünye işte yine de dayanamıyor duramama hastalığı var bende. Yarın kan veririm eğer ğozitifse iki günde bir artışına bakarım.zaten negatifse 12. Gün tekrar verir ve dönemi kapatırım

Ben de daha önce 3 kez hadi deneyelim dediğimiz her seferde ilk ay gebe kaldım ama 6. Haftadan sonra ilerlemedi. Esimdeki bir genetik sorundan kaynaklı olduğu sonucuna ulaştılar bu yüzden genetik tarama yapabilmek için tüp bebek denedik. Gercekten 12 embriyomun 10 tanesi 3. Günden sonra pat pat eksildi. 3. Günden sonra sperm DNA sı işin içine giriyormuş. Kalanlarin da ikisi iyiydi genetige gitti onların da biri hasta geldi. Öteki de içerde bakalım kerata. İnşallah devam ederse adını Seçkin koycam. Seçe seçe bulduk . Sizinki de benimki de bu sefer mutlu son olsun inşallah

Ben ikinci denememde orta kalite 3. Gün embriyosuyla hamile kalmıştım. Kalınabilir ve devam edebilir.Kulak asmayın.Benim yaşım gereği genetik anomali olduğu için devam etmiyor.10. Haftada bebeği kaybetmiştim.Ama bunun sizin durumunuzla alakası yok.İçinizi ferak tutun. Hamile olamazsın diye birşey yok.

Merhaba Bende 2 tane 3.gün embriyosu transfer oldum biri 6 hücreli biri 8 hücreliydi bu bi şey ifade ediyor mu?
Transfer gününüzde konuşmuştuk sizinle hatırlıyorum, 6 ve 8 iyi kaliteleler zaten makbulü 8 5 ve üzerini transfere uygun diyoruz dediler bana

Ben
genetiğe göndermedim. Niyeyse içime sinmedi.Bunu da kaybedersem artık neler oluyor diye gönderirim. 7. Denemem oldu.Maddi açıdan bir ev parasını yedik resmen. Benimki olursa adını dolar koyabilirim

Ben

genetiğe göndermedim. Niyeyse içime sinmedi.Bunu da kaybedersem artık neler oluyor diye gönderirim. 7. Denemem oldu.Maddi açıdan bir ev parasını yedik resmen. Benimki olursa adını dolar koyabilirim
İnşallah gerek kalmaz bir daha denemeye bu sefer olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…