- 21 Ocak 2024
- 170
- 19
- 18
Sizin kacinci gun transferi taze mi dondurulmuş mu evde test yaptınız mıBenim lekelenme şeklinde kanamam ve kasık ağrılarım devam ediyor korkmaya başladım hergün dışarı çıkıyorum falan yürüyorum ondan mı bu kadar ağrı yapıyor acaba
Benim 2 güne yakın sürdü sonra bitti lekelenmem kahverengi şeklindeydi.Arkadaşlar Yerleşme kanaması nasıl oluyor bir kere mi geliyor leke gün içinde ara ara mı geliyor kac gün sürüyor rengi nasıl oluyor bilen var mı acaba
Kahverengi mı geldi acabaBenim 2 güne yakın sürdü sonra bitti lekelenmem
Evet kahverengi ama açık pembede olabilir deniyor. 8. Gün olduKahverengi mı geldi acaba
Evde test yapmışmiydinizBenim 2 güne yakın sürdü sonra bitti lekelenmem kahverengi şeklindeydi.
Bende çok az önce pembe ama kırmızı değil bildiğiniz pembe çok küçük tırnak kadar bile yoktu peçeteye geldi sonrada kahverengiyle bitti 2 gün sürdü azıcıktı aralıklıArkadaşlar Yerleşme kanaması nasıl oluyor bir kere mi geliyor leke gün içinde ara ara mı geliyor kac gün sürüyor rengi nasıl oluyor bilen var mı acaba
Aynı gün yaptım çok belimde ağrıdı adet oluyorum sandım. Evdeki kaset testim negatif geldi. Kan verdim aynı gün 35 çıktı.Evde test yapmışmiydiniz
Kan testi verin ama 11. Gün olur mu bilmiyorum lekelenme benim 8. Gün gelmiştiBen bugün 11. Gun kahverengi lekelenme oluyor korku oldu içimde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 3. Gun taze transferdi
Benim kahverengi toprak rengi gibi ama açık 6 7 8 gün oldu hala geliyor leke leke ped kullanmayı gerektirecek bişe değilArkadaşlar Yerleşme kanaması nasıl oluyor bir kere mi geliyor leke gün içinde ara ara mı geliyor kac gün sürüyor rengi nasıl oluyor bilen var mı acaba
Merhaba test gününüz ne zaman?Ben bugün 11. Gun kahverengi lekelenme oluyor korku oldu içimde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 3. Gun taze transferdi
Sizin ilk denemeniz miydi ben kaçır mışımda bişey danışmak istiyorumAynı gün yaptım çok belimde ağrıdı adet oluyorum sandım. Evdeki kaset testim negatif geldi. Kan verdim aynı gün 35 çıktı.
Sizinki kacincı gün transferiydiKan testi verin ama 11. Gün olur mu bilmiyorum lekelenme benim 8. Gün gelmişti
Evet ilk denemem benimdeSizin ilk denemeniz miydi ben kaçır mışımda bişey danışmak istiyorum
Merhaba test gününüz ne zaman?
27siMerhaba test gününüz ne zaman?
Benim 5gün embriyosu 5gün kaset test yaptım çıkmadı bişe 6gün kan verdim 54 çıktı sonuç dondurulmuş transferdiSizin kacinci gun transferi taze mi dondurulmuş mu evde test yaptınız mı
3. Gün embriyosuydu taze transferSizinki kacincı gün transferiydi
Hımm anladım benim ilk transferim tuttu yerleşme kanaması gördüm ama 3. Kan verişimde düştü değer kimyasala döndü. Şimdi 2. Transferim lekelenme görmedim cuma test günüm acaba yerleşme kanaması her seferinde olmalı mı diye merak ettimEvet ilk denemem benimde
Buralarda okuduğum kadarıyla herkeste olmuyor sanırımHımm anladım benim ilk transferim tuttu yerleşme kanaması gördüm ama 3. Kan verişimde düştü değer kimyasala döndü. Şimdi 2. Transferim lekelenme görmedim cuma test günüm acaba yerleşme kanaması her seferinde olmalı mı diye merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?