2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Arkadaşlar Yerleşme kanaması nasıl oluyor bir kere mi geliyor leke gün içinde ara ara mı geliyor kac gün sürüyor rengi nasıl oluyor bilen var mı acaba

Ben bugün 11. Gun kahverengi lekelenme oluyor korku oldu içimde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 3. Gun taze transferdi

Arkadaşlar Yerleşme kanaması nasıl oluyor bir kere mi geliyor leke gün içinde ara ara mı geliyor kac gün sürüyor rengi nasıl oluyor bilen var mı acaba
Bende çok az önce pembe ama kırmızı değil bildiğiniz pembe çok küçük tırnak kadar bile yoktu peçeteye geldi sonrada kahverengiyle bitti 2 gün sürdü azıcıktı aralıklı

Benim kahverengi toprak rengi gibi ama açık 6 7 8 gün oldu hala geliyor leke leke ped kullanmayı gerektirecek bişe değil

Evet ilk denemem benimde
Hımm anladım benim ilk transferim tuttu yerleşme kanaması gördüm ama 3. Kan verişimde düştü değer kimyasala döndü. Şimdi 2. Transferim lekelenme görmedim cuma test günüm acaba yerleşme kanaması her seferinde olmalı mı diye merak ettim

Buralarda okuduğum kadarıyla herkeste olmuyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…