2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Transfer gününüzde konuşmuştuk sizinle hatırlıyorum, 6 ve 8 iyi kaliteleler zaten makbulü 8 5 ve üzerini transfere uygun diyoruz dediler bana
Embriyolog 6 hücreli 5. Güne gitmez diğeri gider dedi ama onunda bölünmesi biraz değişik dedi

Benim lekelenme şeklinde kanamam ve kasık ağrılarım devam ediyor korkmaya başladım hergün dışarı çıkıyorum falan yürüyorum ondan mı bu kadar ağrı yapıyor acaba

Benim lekelenme şeklinde kanamam ve kasık ağrılarım devam ediyor korkmaya başladım hergün dışarı çıkıyorum falan yürüyorum ondan mı bu kadar ağrı yapıyor acaba
Pembe veya kahverengi mi kanama dediğiniz.Normal kırmızı kan mı

Evde ayagini uzat dinlen emek veriyoruz sonucta hergunde disari cikma gerekmedikce

Aıkıntı yok.Tutunma lekelenmesi muhtemel. Kahverengi ya da açık sulu pembe olur.Diğer türlü kanamaya dönerse doktorunuzu arayın diyecektim.Merak etmeyin.
Merak etmeyin dedi doktor ilaçlarınızı mutlaka saatinde alın dedi

Allahım inşallah bizlere de anne olmayı nasip eder doktor olumsuz konuştuğu için boşuna transfer olucakmişım gibi hissediyordum cevabinız için tesekkur ederim

Çok sevindim canım hadi gözün aydın ben adetin 20ci gününde olucak yani yarın :)
Aaaa öyle miiii çok sevindim canım Rabbim can versin sıkıca tutunsun sağlıkla ilerlesin inşallah benim de belli transfer tarihim ama şubatta olacak Allah’ın izniyle

İnşallah olumlu sonuç alırsın benim ilk denemem transfer için adetimi bekliyorum

Hücre söylemediler orta kalite dendi seninkiler kaç hücreli sonucunu burada paylaşır mısın
Tabii ki ama herkesin farklı oluyor kimi orta kalite tutuyor kimi tutmuyor benim dondurduğumda 5 ti hücre sayıları 3 taneydi çözülürken 1 i bozuldu diğerleri transfer oldu 6 ve 7 hücre olarak
Hücre söylemediler orta kalite dendi seninkiler kaç hücreli sonucunu burada paylaşır mısın

Kalitesiyle hucresiyle ilgili hicbisey demediler kii
5.gun embiriyosu dediler sadece
Tabii ki ama herkesin farklı oluyor kimi orta kalite tutuyor kimi tutmuyor benim dondurduğumda 5 ti hücre sayıları 3 taneydi çözülürken 1 i bozuldu diğerleri transfer oldu 6 ve 7 hücre olarak
Himm doktora gidince sorcam merak ettim

Arkadaşlar Yerleşme kanaması nasıl oluyor bir kere mi geliyor leke gün içinde ara ara mı geliyor kac gün sürüyor rengi nasıl oluyor bilen var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…