Ay inşallah sizinki de.Yıldıkİnşallah gerek kalmaz bir daha denemeye bu sefer olmuştur
Ben kanda negatifi gördüm kızımda 5.gun kanda 18 idi bhcg. Bunda 1.8 olunca açıkçası kabullenmeye çalışıyorum.Canım bende 17 ocakta transfer oldum pazartesi yaptığim test negatifti umudunu niye kaybediyon
Embriyolog 6 hücreli 5. Güne gitmez diğeri gider dedi ama onunda bölünmesi biraz değişik dediTransfer gününüzde konuşmuştuk sizinle hatırlıyorum, 6 ve 8 iyi kaliteleler zaten makbulü 8 5 ve üzerini transfere uygun diyoruz dediler bana
Pembe veya kahverengi mi kanama dediğiniz.Normal kırmızı kan mıBenim lekelenme şeklinde kanamam ve kasık ağrılarım devam ediyor korkmaya başladım hergün dışarı çıkıyorum falan yürüyorum ondan mı bu kadar ağrı yapıyor acaba
Aminn insallah cuma gunu kan tahlili vercem bakalimBak sana dedim kuruma çizgisi falan değil . Allah kucağınıza almayı nasip etsin inş
Evde ayagini uzat dinlen emek veriyoruz sonucta hergunde disari cikma gerekmedikceBenim lekelenme şeklinde kanamam ve kasık ağrılarım devam ediyor korkmaya başladım hergün dışarı çıkıyorum falan yürüyorum ondan mı bu kadar ağrı yapıyor acaba
KahverengiPembe veya kahverengi mi kanama dediğiniz.Normal kırmızı kan mı
Bence biraz dinlendirin kendinizi çok yormayınBenim lekelenme şeklinde kanamam ve kasık ağrılarım devam ediyor korkmaya başladım hergün dışarı çıkıyorum falan yürüyorum ondan mı bu kadar ağrı yapıyor acaba
Aıkıntı yok.Tutunma lekelenmesi muhtemel. Kahverengi ya da açık sulu pembe olur.Diğer türlü kanamaya dönerse doktorunuzu arayın diyecektim.Merak etmeyin.Kahverengi
Merak etmeyin dedi doktor ilaçlarınızı mutlaka saatinde alın dediAıkıntı yok.Tutunma lekelenmesi muhtemel. Kahverengi ya da açık sulu pembe olur.Diğer türlü kanamaya dönerse doktorunuzu arayın diyecektim.Merak etmeyin.
Hücre söylemediler orta kalite dendi seninkiler kaç hücreli sonucunu burada paylaşır mısınSelam canım ben de 2 tane 3. Gün embr transfer oldum orta kalite, cuma öğreneceğim sonucumu hücrelerini söylediler mi?
Kalitesiyle hucresiyle ilgili hicbisey demediler kiiHücre söylemediler orta kalite dendi seninkiler kaç hücreli sonucunu burada paylaşır mısın
Çok sevindim canım hadi gözün aydınKızlar bugün adet oldum çok şükür sizce ne zaman transfer olurum tahmini
Allahım inşallah bizlere de anne olmayı nasip eder doktor olumsuz konuştuğu için boşuna transfer olucakmişım gibi hissediyordum cevabinız için tesekkur ederimBen ikinci denememde orta kalite 3. Gün embriyosuyla hamile kalmıştım. Kalınabilir ve devam edebilir.Kulak asmayın.Benim yaşım gereği genetik anomali olduğu için devam etmiyor.10. Haftada bebeği kaybetmiştim.Ama bunun sizin durumunuzla alakası yok.İçinizi ferak tutun. Hamile olamazsın diye birşey yok
Aaaa öyle miiii çok sevindim canım Rabbim can versin sıkıca tutunsun sağlıkla ilerlesin inşallahÇok sevindim canım hadi gözün aydınben adetin 20ci gününde olucak yani yarın :)
İnşallah olumlu sonuç alırsın benim ilk denemem transfer için adetimi bekliyorumCanım hiç kulak asma benimde 2 tane embriyom oldu ikiside öyle çok kaliteli değil bir tanesi zaten 5. Güne ulaşmaz diyorlardı ben ikisini de transfer ettirdim. Çünkü laboratuvar ortamı ile doğal rahim bir değil laboratuvarda gelişmeyen belki doğal rahimde daha güzel gelişebilir. Bu bir yana birde rabbim ol derse olur bol bol dua et. Benim ilk denemede 1 yumurta toplandı oda döllenmedi bu sefer doktorum ilkine göre daha az folikül gözüküyor büyümediler falan dedi hatta ilaçları düzgün sakladın mı acaba eczane ortamında düzgün sakladıkları mı falana gelmişti olay. Ben hep kulağımı tıkladım hep dua ettim Rabbim ol derse olur. Çok şükür bu sefer 3 tane yumurtam oldu 2 si döllendi22 ocakta transfer oldum bekliyorum artık
Tabii ki ama herkesin farklı oluyor kimi orta kalite tutuyor kimi tutmuyor benim dondurduğumda 5 ti hücre sayıları 3 taneydi çözülürken 1 i bozuldu diğerleri transfer oldu 6 ve 7 hücre olarakHücre söylemediler orta kalite dendi seninkiler kaç hücreli sonucunu burada paylaşır mısın
Hücre söylemediler orta kalite dendi seninkiler kaç hücreli sonucunu burada paylaşır mısın
5.gun embiriyosu dediler sadeceKalitesiyle hucresiyle ilgili hicbisey demediler kii
Himm doktora gidince sorcam merak ettimTabii ki ama herkesin farklı oluyor kimi orta kalite tutuyor kimi tutmuyor benim dondurduğumda 5 ti hücre sayıları 3 taneydi çözülürken 1 i bozuldu diğerleri transfer oldu 6 ve 7 hücre olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?