- 9 Ocak 2024
- 292
- 389
- 23
- 31
Hay maşallah ne bereketli bir günEki Görüntüle 3379950
Kızlarrr bugün 10.Günüm test yaptım böyle çıktı
çok teşekkür ederimmmHay maşallah ne bereketli bir güngözünüz aydın
Evet canım gruba yazmıştın 3 çıktı diye hatırlıyorum ben o gün de diyecektim ama her ihtimale karşı umutlandırmıyım diye tutmuştum kendimi. 3 çıkan değer büyük ihtimalle yükselir diye yazacaktım. Gözün aydın rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah7.Gün kan testi verdiğimde 3 çıkmıştı şimdi yükselmiştir ondan testte görüyorumdur dimi
Kız yapamadım eşim eczaneden gelene kadar duramadım lavaboya gittim. Dayanamıyorum yarın sabah yapıcam artık 11. Gün olacak transferin. Hayırlısı olsunCanım ovitrelle etkisi geçmesi için en az 10 gün bekleyin diyorlar bence biraz daha sabrette yanılma olmasın :)
Yarın sabah yapıcam şimdi su içtiğim için yapmıyım diyorum. Aynen öyle üzülceksem her türlü üzülecem zatenYap canım boşver zaten 10.gün . Üzüleceksen 1kaç gün önce üzülürsün ,sevinirsen bir kaç gün önce sevinirsin
Ya bilmiyorum ki ishal olup pozitif gören de var kabız olup pozitif görende. Hayırlısı olsun inşallah yaOff feciacaba olumlu olumsuz birşeymi var neden böyle olduk ben ilaçda kullanmıyorum yediklerime aşırı dikkat ediyorum midem kötü oldu karnım bi değişik
Ay hadi inş çıkarr en kötü koyulaşma takip edersin canım. Ben ovitrelle in 10. günü yapımştım çok çok silikti 2 gün sonra yaptım baya belirgin çıktı rahatladım yoksa ovitrelle etkisi diye düşünüyordumKız yapamadım eşim eczaneden gelene kadar duramadım lavaboya gittim. Dayanamıyorum yarın sabah yapıcam artık 11. Gün olacak transferin. Hayırlısı olsunzaten belirti falan da yok
Yaaa ne güzel inşallah cumartesi de güzel haberler alırsınBende 6 yıldır evliyim hiç görmedimilk defa silik çizgi gördüm doğru mu değil mi sorguladım ilk artık cumartesi belli olucak eğrisi doğrusu
Amin canım inşallah yaRabbim o sevinci yaşatsın inşallah canım benimgüzel haberlerini bekliyoruz
Evet aynı gün transfer oldukYaaa sizle aynı gün transfer olmuştuk.Bana da ovitrelle vurdurttular ve silik çizgi gördüm o da ovitrellenin etkisiyledir diye ağlıyorum sürekli keşke test yapmasaydım aşırı umutlanmıştım
Yaa çok çok teşekkür ederim amin inşallahEvet canım gruba yazmıştın 3 çıktı diye hatırlıyorum ben o gün de diyecektim ama her ihtimale karşı umutlandırmıyım diye tutmuştum kendimi. 3 çıkan değer büyük ihtimalle yükselir diye yazacaktım. Gözün aydın rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Benim de yarın ovitrellenin 7. Günü olacak bakalım dediğin gibi en kötü koyulaşma takip edicemAy hadi inş çıkarr en kötü koyulaşma takip edersin canım. Ben ovitrelle in 10. günü yapımştım çok çok silikti 2 gün sonra yaptım baya belirgin çıktı rahatladım yoksa ovitrelle etkisi diye düşünüyordum
Amin canım inşallah var mıydı belirtin falanYaa çok çok teşekkür ederim amin inşallahRabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
Ayy inşşş hepimiz alalım canıımm :)Yaaa ne güzel inşallah cumartesi de güzel haberler alırsın
Bişey olmaz sıkma canını . Kolay değil bebeğin öyle düşmesi tutunamazsa adet kanı ile atılır rahimdenYapmadım test bugün alıp yarın yapicam inşallah ama az önce bı hapsurdum sol kasığımda kramp girdi çok acıdı hiç böyle olmamıştım ya
Ben hep yan yattım canım elhamdülillah şimdilik pozitifBende evdeyim eşimde izin qldi sagolsun bütün işleri yapiyo bana gerek kalmıyor çoğunlukla yatıyorum yan yatmaya bile korkuyorum sırt üstü yatıyorum
Cok tesekkur ederim darisi size insallahYa gözünüz aydınçok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Progestérone da beta hgc hormonu yok canım .sadece ovitrelle de var .kızlar birşey sorucam erken idrar testi yapıyoruz ya , kullandığımız pregesterondan dolayı yanlış çıkma ihtimali yok mu ? ben yapıp yanlışlıkla sevinmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?