- 27 Şubat 2014
- 1.533
- 1.943
- 333
İnsallah canim Rabbim tum dileyenlere yasatsin bu duyguyu ne kusuru biz ancak birbirimizi anliyoruzİnş bu sefer olucak canım senin de benim de :) ben ilk defa transfer oldum ilk defa ikinci çizgi gördüm falan çok inanamıyorum :) 7 yıl olucak evleneli neredeyse eşimde sorun vardı tüp bebek mecburiydi sonra bende de çikolata kist çıktı falan bu zamana kadar adetim bile hiç gecikmedi o yüzden çok inandırıcı gelmiyor hala idrar testi bile :) çok uzun anlattım k.bakma :)
Yerlesme kanamasi bekleme herkeste olmuyor bende de olmadi beklenti icine girme strese koyma kendiniSelam herkese ben dün 5. Gün embriyo transferi oldum . Kaçıncı gün yerleşme kanaması oluyor bir de kesin oluyor mu ?
Ayy ne güzel canım kızına kardeş olur inşallahİnsallah canim Rabbim tum dileyenlere yasatsin bu duyguyu ne kusuru biz ancak birbirimizi anliyoruz
Benim bir kizim var cok sukur esimde sorun yok ben pkos hastasiyim 2017 de yaptigim tedavide kizima hamile kaldim.
4 tane 5. Gun embriyom donduruldu 2 tanesini ayri ayri transfer oldum biri olmadi hic biri kimyasal oldu. Bu son iki embriyomdu insallah saglikla kavusuruz kizim cok istiyor heyecandan delirecek hergun karnimi opuyor
Happy mom indir tarihini yaz doğum tarihini heman hesaplıyor halini gösteriyor ve ne durumda oldugunu yazıyor hem senin hem bebişinUygulama adı ne canım ?
Kızlar 23 ocak:40
26 ocak:120
1 şubat:1315
Çok şükür
8 ocakta kese için randevu
Merhaba bu hangi uygulamaKıZlar ev işi yemek çok yoruldum valla kasıklarım çatlıcak ağrıdan dün ben de bacaklarıma vuran kasık ve bel ağrısından dayanamayıp 1tane minoset içtim benim bugün uygulamaya göre 5 haftalık oldu hatta uygulamadan resmini atım size
SonuçKızlar ben bi an çişim gelince gaza geldim testi yaptım gitti amaan düşünüp düşünüp stres olacağıma yapıverdim vallaetiket yapıcam ama isimlerinizi aklımda tutamıyorum
Tamam gördüm uygulama ismini teşekkürHappy mom indir tarihini yaz doğum tarihini heman hesaplıyor halini gösteriyor ve ne durumda oldugunu yazıyor hem senin hem bebişin
Sonuç ne peki?)))Kızlar ben bi an çişim gelince gaza geldim testi yaptım gitti amaan düşünüp düşünüp stres olacağıma yapıverdim vallaetiket yapıcam ama isimlerinizi aklımda tutamıyorum
Transferin 10. Günü 3.gün embriyosu 2 tane sonuç bu şekilde. Su tüketimine falan dikkat etmedim anlık bi gazla yaptım gitti. Ama 26 ocakta ovitrelle vuruldum onun etkisi de olabilir
Attım attımSonuç ne peki?)))
İnsallah canim hepimizin sureci saglikla ilerlesin sagliklada kucagimiza alalim insallahAyy ne güzel canım kızına kardeş olur inşallahçocuklar çok masum onların dilekleri duaları kabul olur
Insallah olumlu sonuc alirsin..igne etkisinin gecme suresi sivi tuketimine bagli olarak kisiden kisiye degisiyor..test gunun ne zamandi.Transferin 10. Günü 3.gün embriyosu 2 tane sonuç bu şekilde. Su tüketimine falan dikkat etmedim anlık bi gazla yaptım gitti. Ama 26 ocakta ovitrelle vuruldum onun etkisi de olabilir
Amin ya mübarek cuma gecesi rabiim güzel haber bekleyen bu yolda çabalayan herkesin kucağını doldursun güzel haberler almayı nasip etsin inşallahInsallah olumlu sonuc alirsin..igne etkisinin gecme suresi sivi tuketimine bagli olarak kisiden kisiye degisiyor..test gunun ne zamandi.
Amin insallah. Daha varmis test gunune zaten. Guzel haberler aliriz umarimAmin ya mübarek cuma gecesi rabiim güzel haber bekleyen bu yolda çabalayan herkesin kucağını doldursun güzel haberler almayı nasip etsin inşallah5 Şubat test günüm
progestan vb. bir ilaç kullanıyor musunuz? yoksa tamamen doğal mı transfer oldunuz? eğer ilaç kullanıyorsanız hamile olmasanız da ilaçları bırakana kadar regl olmanız mümkün değil. umarım belirtileriniz hamilelik belirtisidir.merhaba, transferin 11. günü akşamı, karnımda batmalar oluyor ve kahverengı lekelenmem oldu ama cok açık renk.
yarın tahlıl gunum. çok korktum. böyle olup pozıtıf goren var mı? yosa reglimi oluyorum.
Var ya ben sabredemedim zaten sabah gözümü açar açmaz kocama git test al gel dedimAmin insallah. Daha varmis test gunune zaten. Guzel haberler aliriz umarim
ilaç kullanıyorum.. böyle yaşayan oldu mu acaba. inşallah hamılelık belırtısıdır evetprogestan vb. bir ilaç kullanıyor musunuz? yoksa tamamen doğal mı transfer oldunuz? eğer ilaç kullanıyorsanız hamile olmasanız da ilaçları bırakana kadar regl olmanız mümkün değil. umarım belirtileriniz hamilelik belirtisidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?