2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

İnsallah canim Rabbim tum dileyenlere yasatsin bu duyguyu ne kusuru biz ancak birbirimizi anliyoruz
Benim bir kizim var cok sukur esimde sorun yok ben pkos hastasiyim 2017 de yaptigim tedavide kizima hamile kaldim.
4 tane 5. Gun embriyom donduruldu 2 tanesini ayri ayri transfer oldum biri olmadi hic biri kimyasal oldu. Bu son iki embriyomdu insallah saglikla kavusuruz kizim cok istiyor heyecandan delirecek hergun karnimi opuyor

Ayy ne güzel canım kızına kardeş olur inşallah çocuklar çok masum onların dilekleri duaları kabul olur

Kızlar ben bi an çişim gelince gaza geldim testi yaptım gitti amaan düşünüp düşünüp stres olacağıma yapıverdim valla etiket yapıcam ama isimlerinizi aklımda tutamıyorum

Kızlar 23 ocak:40
26 ocak:120
1 şubat:1315
Çok şükür
8 ocakta kese için randevu

Merhaba bu hangi uygulama

merhaba, transferin 11. günü akşamı, karnımda batmalar oluyor ve kahverengı lekelenmem oldu ama cok açık renk.
yarın tahlıl gunum. çok korktum. böyle olup pozıtıf goren var mı? yosa reglimi oluyorum.

Transferin 10. Günü 3.gün embriyosu 2 tane sonuç bu şekilde. Su tüketimine falan dikkat etmedim anlık bi gazla yaptım gitti. Ama 26 ocakta ovitrelle vuruldum onun etkisi de olabilir

Eklentiler

• 20240201_183600.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 97
Transferin 10. Günü 3.gün embriyosu 2 tane sonuç bu şekilde. Su tüketimine falan dikkat etmedim anlık bi gazla yaptım gitti. Ama 26 ocakta ovitrelle vuruldum onun etkisi de olabilir
Insallah olumlu sonuc alirsin..igne etkisinin gecme suresi sivi tuketimine bagli olarak kisiden kisiye degisiyor..test gunun ne zamandi.

Insallah olumlu sonuc alirsin..igne etkisinin gecme suresi sivi tuketimine bagli olarak kisiden kisiye degisiyor..test gunun ne zamandi.
Amin ya mübarek cuma gecesi rabiim güzel haber bekleyen bu yolda çabalayan herkesin kucağını doldursun güzel haberler almayı nasip etsin inşallah 5 Şubat test günüm

Amin ya mübarek cuma gecesi rabiim güzel haber bekleyen bu yolda çabalayan herkesin kucağını doldursun güzel haberler almayı nasip etsin inşallah 5 Şubat test günüm
Amin insallah. Daha varmis test gunune zaten. Guzel haberler aliriz umarim

merhaba, transferin 11. günü akşamı, karnımda batmalar oluyor ve kahverengı lekelenmem oldu ama cok açık renk.
yarın tahlıl gunum. çok korktum. böyle olup pozıtıf goren var mı? yosa reglimi oluyorum.
progestan vb. bir ilaç kullanıyor musunuz? yoksa tamamen doğal mı transfer oldunuz? eğer ilaç kullanıyorsanız hamile olmasanız da ilaçları bırakana kadar regl olmanız mümkün değil. umarım belirtileriniz hamilelik belirtisidir.

ilaç kullanıyorum.. böyle yaşayan oldu mu acaba. inşallah hamılelık belırtısıdır evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…