2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar acayip hastayım ya.İçim üşüyor,boğazım acıyor, öksürük,geniz akıntısı,halsizlik,gebelik ağrıları, mide bulantısı,migren…. Çok şükür de hiç zamanı değildi.Maskeyle dolanıyordum ama yinr kapmayı başardım. İlaç da alamıyorum.Parol almaya bile korkuyorum.Var mı bildiğiniz hamilelere özel pastil falan

Gider canım canım benim ikizlerim 2. Gün embriyosuydu şuan 6 yaşındalar

Çok aynı belirtilerimiz bende idrarda pozitif gördüm canım . Bugün 7. günüm cumartesi de benim kan testi günüm :))
Ay masallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz insallah benim kasimda olan transferimden kimyasala donustu o yuzden korkuyorum biraz 8. Gunumde doktorumun verdigi testle yaptim baya belirgin cikti dun baska ucuz bir marka testle yaptim cikti ama soluktu cok sikinti yaptim bu sabah yine dun yaptigim testle yaptim dahada belirginlesmisti icim rahatladi biraz.
Gecirdigim kimyasalda test gunume kadar negatifti test gunum cok ama cok silik cikti clearbluenin dijitalini yaptim hamile cikardi ertesi sabah negatife dondu insallah bunda oyle olmaz

Clearblue nün testi hamile çıkardı sonrada negatifemi döndü dedin canım benmi öyle anladım. Allah Allah ne tuhaf şaşkınım şuan

Pozitifleri çok çok tebrik ederim wallahi ben 2 yıl önce doğal yolla bir kimyasal gebelik geçirdim. İlk çocuk düşündüğümüz aydı. Öyle yıprandım ki o zaman. Kanda da çıktı. Sonra hızla düştü. Bu ilk tüp bebek denemem. 23 ünde tranfer oldum. Bugün test yapsam çıkabilir ama inat ettim yapmayacağım bana kan tahlilini 5 Şubat'ta yap dedi. Bekleyeceğim. Sizleri gördükce bir bakasim geliyor ama sonra acı tecrubem geliyor aklıma vazgeçiyorum. İyice tamam olsun sonra öğreneyim istiyorum.

Progestan kalçadan olan iğneler yaptırmak çok sinir bozucu yanlış bir yere yapacaklar diye korkuyorum keşke kalçadan olmasaydı göbekten yapıyorum zaten

İnş bu sefer olucak canım senin de benim de :) ben ilk defa transfer oldum ilk defa ikinci çizgi gördüm falan çok inanamıyorum :) 7 yıl olucak evleneli neredeyse eşimde sorun vardı tüp bebek mecburiydi sonra bende de çikolata kist çıktı falan bu zamana kadar adetim bile hiç gecikmedi o yüzden çok inandırıcı gelmiyor hala idrar testi bile :) çok uzun anlattım k.bakma :)

Evet aynı gün transfer olduk sen hangi gün vurdun ovitrelle yi birde hepsini mi vurdun? Ya üzme kendini ne zaman yaptın silik gördün
Ovitrelleyi göz kararı üçe böl vur dediler farklı tarihlerde dün akşam son part vurdum bştti sabah da test yaptım silik gördüm ovitrelledendir diye düşündüm. Kan verdim 51 çıktı doktorum bu değere bakma iki gün sonraki önemli iki katı olması gerek dedi bakalım inşallah iki katı olur sağlıkla ilerler. Sizin test gününüz ne zamandı

5 Şubat benim test günüm bakalım bekleyemiyorum yaaa

KıZlar ev işi yemek çok yoruldum valla kasıklarım çatlıcak ağrıdan dün ben de bacaklarıma vuran kasık ve bel ağrısından dayanamayıp 1tane minoset içtim benim bugün uygulamaya göre 5 haftalık oldu hatta uygulamadan resmini atım size

Eklentiler

• Screenshot_20240201_105554_tr.com.happydigital.happymom.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 63
Susam tanesiymiş buğün mercimek tanesi kadar olmuş bu uygulama iyiymiş tavsiye ederim daha ultrason a tam 1hafta var bakalım kese ve kalp atışı görebilcekmiyim benim ilk tecrübem olucak

Clearblue nün testi hamile çıkardı sonrada negatifemi döndü dedin canım benmi öyle anladım. Allah Allah ne tuhaf şaşkınım şuan
Evet canim kasimda olan transferimde oyle oldu sonra doktorum kan testi yapti kimyasal geciriyorsun dedi bir gunde dustu degerim adet kanamamda dusuk gibi oldu iki tane parca dustu resmen.

Transferden sonra gelip görüştü mü seninle süreci çok merak ediyorum ya neler olacak neler
Evet konustu ama ilaclara devan ediceksin dedi 10 gun sonra da kan tahlili verceksin dedi tabi ben 10 gunu bekleyemedim 7. Gun evde test yaptim pozitif cikti sonra erken gebelik testk yaptim ben 9.gun cift cizgi tam net cikti ama 3 gun yataktan kalkmadim annemler geldi bana bakti ben lavabo haricinde bide evde az az yuruyus yaptim meyve bol yedim su bol bol ictim ilaclarimi vaktinde ictim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…