Teşekkür ederim kese ve kalp atisida olursa tamamdır bu işAyyy tebrik ederim
İnşallah canım inşallahHayır sakın öyle düşünme tadacaksin ve cektiklerime değdi Rabbim diyeceksin
Erken dönem kanaması değil mi. Ben geçen sene 5.haftamda yaşadım o gün hastanede vurdular ama maalesef devam etmedi. Rabbim korusun inşallahBenim var doktor 28 haftada iğne var yapacaksınız dedi tabi Allah korusun kanama falan olursa daha erken yapmanız lazım birde insAllah bebiş doğduktan sonra onada yapılması lazım dedi
Kaçıncı gün embriyosukızlar iyi geceler 26 ocak transfer oldum bugün 8. gün erken gebelik testi pozitif çıktı ilk transferimde kanda 12 çıkıp kimyasal olmuştu sorum şu ki idrarda pozitif olması için kanda kaç olması gerekiyor bilen varmı
Benim gaz devam ama başka garipliklerde eklendi ufaktan ben fitilin sonuçlarıdır diye düşünüyorum hala. Çok erken değilmi ya yoksaBende de ilk 3 gün daha fazlaydı şimdi daha rahatım artık ayaklarm üşüyo sadece sende de varsa belki o da yapabilir5. Güne girdik sayilir
Bu heyecan beni yaşatmayacakBende 6. Güne girmiş bulunmaktayım :))
Erken dönem kanaması değil mi. Ben geçen sene 5.haftamda yaşadım o gün hastanede vurdular ama maalesef devam etmedi. Rabbim korusun inşallah
Amin amin .insAllah herşey güzel olurErken dönem kanaması değil mi. Ben geçen sene 5.haftamda yaşadım o gün hastanede vurdular ama maalesef devam etmedi. Rabbim korusun inşallah
Benimde 28 Ocaktı 1 tane 5. Gün embriyosu transferim 9. Gün ayın 6 sı test günüm sizin neden 12. Gün acabaKizlar merhaba 27 ocakta 5. Gun iki embriyo transfer edildi. 4-5-6. Günler erken gebelik testi yapmistkm ve negatif çıktı. Sonra hic yapmadim. Pazartesi günü 10. Gun doktorum 12. Gün teste git dedi. Ne yapmaliyim beklemek gittikçe zorlaşıyor
Bana doktorum bol su, bol lifli gıda tüket dedi. Gaz bende de oluyordu hala da oluyor. İnss bebiştendirrAslında yemiyorum beslenmeyede dikkat ediyorum gaz olmamam gerekiyor, hayırlısı
Ayrı ayrı vurmamiz gerekiyor.İyi pazarlar herkese göbekten iki doz progestan vurulan arkadaşlar bir şey sormak istiyorum
İki doz olduğu için ayrı enjektör lerle iki defamı yapıyorsınuz yoksa tek enjektöre iki ampülü de çekiyor musunuz ?
Ayrı ayrı vursam sorun olur mu siz nasıl uyguluyorsunuz acaba
Ayrıİyi pazarlar herkese göbekten iki doz progestan vurulan arkadaşlar bir şey sormak istiyorum
İki doz olduğu için ayrı enjektör lerle iki defamı yapıyorsınuz yoksa tek enjektöre iki ampülü de çekiyor musunuz ?
Ayrı ayrı vursam sorun olur mu siz nasıl uyguluyorsunuz acaba
Çok su içiyorum geneldede su içerim severim gıdayada dikkat ediyorum ama gaz fenaBana doktorum bol su, bol lifli gıda tüket dedi. Gaz bende de oluyordu hala da oluyor. İnss bebiştendirr
Canim benim onceki gebeligimde 11. Gun kan sonucum 42 di ve ikizdiKızlar bugün 12.günüm kan verdim 46 çıkmış ne diyorsunuz umut var mıhesaplamama göre 100 civarı çıkması gerekiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?