2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benim var doktor 28 haftada iğne var yapacaksınız dedi tabi Allah korusun kanama falan olursa daha erken yapmanız lazım birde insAllah bebiş doğduktan sonra onada yapılması lazım dedi
Erken dönem kanaması değil mi. Ben geçen sene 5.haftamda yaşadım o gün hastanede vurdular ama maalesef devam etmedi. Rabbim korusun inşallah

Kızlar 5.gun test yapıp negatif goren sonra pozitife dönen var mı ? ( 5.gun dondurulmuş)

Bende de ilk 3 gün daha fazlaydı şimdi daha rahatım artık ayaklarm üşüyo sadece sende de varsa belki o da yapabilir 5. Güne girdik sayilir
Benim gaz devam ama başka garipliklerde eklendi ufaktan ben fitilin sonuçlarıdır diye düşünüyorum hala. Çok erken değilmi ya yoksa eveet akşam saat5 de bnm 5.gün dolmuş oluyor

Benimde 28 Ocaktı 1 tane 5. Gün embriyosu transferim 9. Gün ayın 6 sı test günüm sizin neden 12. Gün acaba

İyi pazarlar herkese göbekten iki doz progestan vurulan arkadaşlar bir şey sormak istiyorum
İki doz olduğu için ayrı enjektör lerle iki defamı yapıyorsınuz yoksa tek enjektöre iki ampülü de çekiyor musunuz ?
Ayrı ayrı vursam sorun olur mu siz nasıl uyguluyorsunuz acaba

Ayrı ayrı vurmamiz gerekiyor.

Ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…